• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Aaa çok kötü ya üzüldüm canım biliyor olmak tanıdık olması daha kötü oluyor işte :KK43: Allah yakınlarına sabır versin kimseye de böyle acı yaşatmasın bi daha :KK43::KK43:
Kızı ben tanımıyorum arkadaşımın arkadaşı ama yinede önceden facede rastladığım bi kızdı çok mutlu oldukları için dikkatimi çekmişti ....Allah kimseye yaşatmasın çok zor ...:(

Kızı ben tanımıyorum arkadaşımın arkadaşı ama yinede önceden facede rastladığım bi kızdı çok mutlu oldukları için dikkatimi çekmişti ....Allah kimseye yaşatmasın çok zor ...:KK43:
o mana da demiştim bende kuzu :) Amin amin çok zor olur ya gerçekten 2 aylık evlilermiş bi de kocasına Allah sabır versin :(:(

Bugün face de bi arkadaşım bir kızın resmini paylaşmış kız öldüğü için ..mynete girdim ve aynı kızın ölüm haberi vardı ..2 aylık evli 24 yaşında ..ve sonradan hatırladım 2 ay önce düğün fotoğraflarına rastlamıştım face de ne kadar mutlu gözüküyorlar diye düşünmüştüm ..o kız olduğunu anlayınca kızı tanımamama rağmen o kadar üzüldüm ki..ne kadar kötü bir durum .. o kadar hayal kur ve daha 2 aylık evli iken ..terastan düşüp öl... Allah kimseye yaşatmasın kocasına sabır versin :KK43:

aa bugün gazetede vardı .tanıdık olunca daha çok kötü oluyor insan ..Allh kimseye böyle acı yaşatmasın sabır versin yakınlarına ...:(

aa bugün gazetede vardı .tanıdık olunca daha çok kötü oluyor insan ..Allh kimseye böyle acı yaşatmasın sabır versin yakınlarına ...:KK43:
Çok kötü bişe canım Allah tanıdıklarına sabır versin ...halimize şükretmek lazım ne kötü şeler yaşayan insanlar var ..:(

selam kizlar. cumartesi 16.30da askerim geldi, ve az önce onu havalimanina biraktik geldik. şu siralar uçağı yükselmiş bulutlari delmeye baslamistir sanirim.. çok zor çokkkk :( :( :(

selam kizlar. cumartesi 16.30da askerim geldi, ve az önce onu havalimanina biraktik geldik. şu siralar uçağı yükselmiş bulutlari delmeye baslamistir sanirim.. çok zor çokkkk :KK43: :KK43: :KK43:
Zor olmazmı canm benim :( Allah kavuştursun en kısa sürede inşallah

Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım.Cuma günü ben de nişanlımı Burdur'a uğurlayacağım.Allah hepimize sabır versin,zaman su gibi aksın da kavuşalım sevdiklerimize.Daha şimdiden canım acıyor kendimi oyalayacak birşeyler arıyorum :cry:

selam kizlar. cumartesi 16.30da askerim geldi, ve az önce onu havalimanina biraktik geldik. şu siralar uçağı yükselmiş bulutlari delmeye baslamistir sanirim.. çok zor çokkkk :KK43: :KK43: :KK43:

Kuzumm napıyosun nasılsınnnn :)
Hadi hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin allah sıkma canını dua et bol bol gönlünü ferah tut o_O

Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım.Cuma günü ben de nişanlımı Burdur'a uğurlayacağım.Allah hepimize sabır versin,zaman su gibi aksın da kavuşalım sevdiklerimize.Daha şimdiden canım acıyor kendimi oyalayacak birşeyler arıyorum :cry:
Selam canım hoşgeldi aramıza :KK25:
Kısa mı yoksa uzun dönem mi canım senin askerin? Bol bol dua et canım inşallah inşallah tez zamanda gidip gelirler o_O

Merhaba canımm aramıza hoşgeldin ..bizde burda oyalanıyoruz ... kısa dönemmi canım ?

Merhaba kızlar çok teşekkür ederim.Kısa dönem sonra da usta birliği için Tekirdağ'a gidecek.Hiç istemiyorum keşke şansım olsa da alsam saklasam gidemese :)

Kuzumm napıyosun nasılsınnnn :)
Hadi hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin allah sıkma canını dua et bol bol gönlünü ferah tut o_O

napiyim bebeğim ya boşluğa düştüm gidince birden ama mecbur beklicez :) Allahtan burdaki vaktimizi çok güzel geçirdik bol bol sarildik yattik uyuduk :) bu sayede biraz desarj oldum :)

Tatlım Allah kavuştursun Rabbim tez zamanda hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin onu sana bağışlasın inşallah. Zor olmaz mı bütün vedalar zor ama veda etmeden kavuşmanın tadına varamıyoruz bu zorlukları çekeceğiz maalesef :( :(

Hoş geldin canım Allah kavuştur seninki bizden sonraki dönem oluyor sanırım doğru mu
1.5 ayı devirdik kuzum kah ağlayarak kah gülerek dertleştik burada birbirimize destek oluyoruz işte

Back