allah kavuştursun canım:) bende boş bir pazar günü geçiriyorum bir şey yapmıorumKızlar mrb, naslsnz pek sesiniz ckmıyr bugunlerde nerelerdesnz, ben dun yarimin yanına gttm aksama kadar beraberdk sonra van'a yolcu edp ankaraya geldm hersey ck guzeldi, bugun konstk sevdicegmle bir hafta ktm de kalcklarmış sonrada ilcelere dagtım yapılckmş tabi azda olsa merkezde kalma ihtimalide var .. bu arada van da sevdiceği olan yok mu ?
Saol bitanem , ayy hava kotu, yarım yk burası boş ne kasvetli bi gün boyleallah kavuştursun canım:) bende boş bir pazar günü geçiriyorum bir şey yapmıorum
aynen öyle valla dün yurttan çıktımda bugün markete çıkıp geldim hemen hem soğukta sporumu filan odada yaptım hep zaten bi pazar sıkıcılığı var bir de hava insanı daha berbat yapıyorSaol bitanem , ayy hava kotu, yarım yk burası boş ne kasvetli bi gün boyle
Hangi yurttasn bebişaynen öyle valla dün yurttan çıktımda bugün markete çıkıp geldim hemen hem soğukta sporumu filan odada yaptım hep zaten bi pazar sıkıcılığı var bir de hava insanı daha berbat yapıyor
aa çok sevindim canım senin adına:)Kızlar sevdiğim bugün çarşıya çıktı hattını çıkarttı telefon buldu artık mesajlasiyoruz Allahım ne güzelmiş
Kuzucum mrb, benim yarimde tel soktu iceri ama sarjı bitti , hc sarj etcgi biyer yokmuş bugun daha ilk gunu zmnla inş. bi yolunu bulur. Telfnun yanında olması gerckten cok buyuk moral oluyrKızlar sevdiğim bugün çarşıya çıktı hattını çıkarttı telefon buldu artık mesajlasiyoruz Allahım ne güzelmiş
Hmm biliyrm orayı bende suan zubeyde hanım, bestepe yurduyla mehmet akif yurdunun arasndaym acebe o yurtlardan birisnde misn dio sordum :)sexy lady seyran kız yurdundayım canım kocatepe camisinin alt tarafındayım
allah kavustursun canim :) benim sevgilimde su an istanbula inmek uzeredir yarinda karsa uçucaklar.nasil bi yer kars rahat olcak mi kastamonu gibi düsünmekten gerildim.sen konustun mu askerinle rahatmiymis ?Kızlar mrb, naslsnz pek sesiniz ckmıyr bugunlerde nerelerdesnz, ben dun yarimin yanına gttm aksama kadar beraberdk sonra van'a yolcu edp ankaraya geldm hersey ck guzeldi, bugun konstk sevdicegmle bir hafta ktm de kalcklarmış sonrada ilcelere dagtım yapılckmş tabi azda olsa merkezde kalma ihtimalide var .. bu arada van da sevdiceği olan yok mu ?
:) sende tüm yurtlara yakınmışın:)Hmm biliyrm orayı bende suan zubeyde hanım, bestepe yurduyla mehmet akif yurdunun arasndaym acebe o yurtlardan birisnde misn dio sordum :)
aa çok sevindim canım senin adına:)
Kuzucum mrb, benim yarimde tel soktu iceri ama sarjı bitti , hc sarj etcgi biyer yokmuş bugun daha ilk gunu zmnla inş. bi yolunu bulur. Telfnun yanında olması gerckten cok buyuk moral oluyr
Saol bebegm hepimizi, smdi konustm normalde bugun dagtm olcktı ama bir hafta sonra dagtm olck demşler we orda asıl koguslarda degl misafr koguslarnda kaliyrlarmş iki uç kisiye bir yatak dusuyrmuş koguşta 250 kisi warmş, sbh 8 de koguştan ckarp kapıyı kitlemşler 6 da aclmş kapılar butn gun kantinde sandelye ustndeydim ck skıldm bir hafta boyle gecmez keske dagıtm iznıne gelseydim dioallah kavustursun canim :) benim sevgilimde su an istanbula inmek uzeredir yarinda karsa uçucaklar.nasil bi yer kars rahat olcak mi kastamonu gibi düsünmekten gerildim.sen konustun mu askerinle rahatmiymis ?
Off ya boyle askerlik olmaz olsun.. ugur yarn kars merkeze gtck dimi ordanda ayni volkanlar gibi ilcelere dagıtcklarmıs sizn nasl olck ki , dogu bolgesi hep aynı mı acabaInanmiyorum ya rezillik resmen ama ben sana daha fena bi rezillik anlatiyim.ugurlarin kogusu istanbula inmis ama 40 askeri karsilamaya ne asker ne baska bi kimse gelmemis,askerlerde komutani aramislar komutanda sizi kimse almicak demis.ugurlarda kendi imkanlariyla polis evi ayarlamislar ve yarina kadar serbestlermis keske daha once söyleselermis ya
canım ktmler öyle oluyor abimlerde 1 gün kalmışlardı ktm de yakın illerdende gelen askerlerde oluyormuş ondan kalabalık oluyorSaol bebegm hepimizi, smdi konustm normalde bugun dagtm olcktı ama bir hafta sonra dagtm olck demşler we orda asıl koguslarda degl misafr koguslarnda kaliyrlarmş iki uç kisiye bir yatak dusuyrmuş koguşta 250 kisi warmş, sbh 8 de koguştan ckarp kapıyı kitlemşler 6 da aclmş kapılar butn gun kantinde sandelye ustndeydim ck skıldm bir hafta boyle gecmez keske dagıtm iznıne gelseydim dioBen izn kullanmasnı istemedm seni dinledm smdi bu rezillik içndeym die kzdı banada Çok moralim bozuldu , resmen iskence iki uç adam ayni yatakta, oda da 250 kisi suru gibi boyle rezillik olur mu yaa
selam canım:)selam canımlaaaaaaaaaaaar
napıyosun canım :) ay burası cok sseessiz nerde bu yarenlerrr?selam canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?