357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bugun alıyomus inşş canım bekliyorum işte haber.. aradı üç defa dun arkadasından.. bende dün çiiizime ciciler aldım markafoniden
Ayyy hadi inşallah almıştır şimdiye bebeğiim :)) hihaha dayanamadın diymiiii neler aldın döküll Ben de anneme yılbaşı hediyesi avon'dan bi sürü bişey aldırcaktım o onun yerine çeyiz mi olsa ne allahim bi siftah açamadım Elimizle yiicez yemekleri herhal

Ayyy kızlar sizi de ihmal etmemeye çalışıyorum ve özlüyorum valla yaa ama anca bu saatlerde boş oluyorum iyisinizzdir umarım

hahaha delüüüü. aldı aldı aşşkitom sanki ilk defa telefon sokmus gibi değişik hissettim :) kuzum nevresim takımı aldım iki tane bide bu bak..

Eklentiler

• 6000000058395_0.webp
    106,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 6000000052454_0_2.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 67
  • 8699089145553_0.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 74
fıstıgım cok sekerler güzel günlerde kullanırsın ınsallah.. :) evet kuamsıda kaliteli gorunuyor ta burdan
Sağol bitanemmmm.. Ben çok içime sinerek aldım yaa.. Tek kişilik yatağa gelişi güzel serdim çok muntazam durmadı ama çift kişilik yatak yok napiim Evlenince olcak ama.. Aşkitomla sımsıkı sarılıp uyuycaaammm

hahaha delüüüü. aldı aldı aşşkitom sanki ilk defa telefon sokmus gibi değişik hissettim :) kuzum nevresim takımı aldım iki tane bide bu bak..
ay nidaaaa o nasıl bi renk nevresim! Bayıldım o mavi olana! Tabi inş gerçeği de tıpatıp aynı çıkar yapıolar bazen öyle renk oyunları Kupalar da şaaahane bebeğim güle güle kullanın

Napıyım gün geçiriyorum canm :) askerim Kayseri Gesi'de . Hiiiiçççç belli değil ne zaman görşçeğimiz :
aaa nası belli değil konuşmuyo musunuz izni filan hiç :/ çarşı izinleri varsa zorla çocuğu görüntülü konuşun ilk zamanlarda çok iyi geliyo öyle konuşmak bi nebze de olsa gideriyodu özlemimi:)

Hepinize günaydın kızlarrrr hepinize musmutlu bir gün diliyorum :) Nasılsınız ? Yarınn yanına gidiyorumm çok mutluyummm 6 saat de olsa görücem

Hepinize günaydın kızlarrrr hepinize musmutlu bir gün diliyorum :) Nasılsınız ? Yarınn yanına gidiyorumm çok mutluyummm 6 saat de olsa görücem

günaydın canıımmmm ..çok gzüel canım ne mutlu sana ...bende 18 bekliyorum aralık ..2 günlüğüne gelecek :)

Daha 1 hafta oldu ustay başlylı canm dağıtım iznini kullandı ama ben memlektte değildim sınav haftama geldi gidemedim

bende mavi olana bayıldımmminşalllahh aynısnı getirirlerr de dediğin gibi dumur olmam Tişikkirlir bibiğiim

Kızlar mrb, naslsnz pek sesiniz ckmıyr bugunlerde nerelerdesnz, ben dun yarimin yanına gttm aksama kadar beraberdk sonra van'a yolcu edp ankaraya geldm hersey ck guzeldi, bugun konstk sevdicegmle bir hafta ktm de kalcklarmış sonrada ilcelere dagtım yapılckmş tabi azda olsa merkezde kalma ihtimalide var .. bu arada van da sevdiceği olan yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…