Ayyy hadi inşallah almıştır şimdiye bebeğiim :)) hihaha dayanamadın diymiiii neler aldın döküllBugun alıyomus inşş canım bekliyorum işte haber.. aradı üç defa dun arkadasından.. bende dün çiiizime ciciler aldım markafoniden
Askeri le hasret gider canım biz hep burdayız :)Ayyy kızlar sizi de ihmal etmemeye çalışıyorum ve özlüyorum valla yaa ama anca bu saatlerde boş oluyorumiyisinizzdir umarım
Oyy olur mu yaa dayanamam merak ederim sizi deAskeri le hasret gider canım biz hep burdayız :)
hahaha delüüüü. aldı aldı aşşkitom sanki ilk defa telefon sokmus gibi değişik hissettim :) kuzum nevresim takımı aldım iki tane bide bu bak..Ayyy hadi inşallah almıştır şimdiye bebeğiim :)) hihaha dayanamadın diymiiii neler aldın döküllBen de anneme yılbaşı hediyesi avon'dan bi sürü bişey aldırcaktım o onun yerine çeyiz mi olsa ne allahim bi siftah açamadım Elimizle yiicez yemekleri herhal
Napıyım gün geçiriyorum canm :) askerim Kayseri Gesi'de . Hiiiiçççç belli değil ne zaman görşçeğimiz :Oyy olur mu yaa dayanamam merak ederim sizi deNapıosunn askerin nerde senin ne zaman görüceksin?
Sağol bitanemmmm.. Ben çok içime sinerek aldım yaa.. Tek kişilik yatağa gelişi güzel serdim çok muntazam durmadı ama çift kişilik yatak yok napiimfıstıgım cok sekerler güzel günlerde kullanırsın ınsallah.. :) evet kuamsıda kaliteli gorunuyor ta burdan
ay nidaaaa o nasıl bi renk nevresim! Bayıldım o mavi olana! Tabi inş gerçeği de tıpatıp aynı çıkar yapıolar bazen öyle renk oyunlarıhahaha delüüüü. aldı aldı aşşkitom sanki ilk defa telefon sokmus gibi değişik hissettim :) kuzum nevresim takımı aldım iki tane bide bu bak..
aaa nası belli değil konuşmuyo musunuz izni filan hiç :/ çarşı izinleri varsa zorla çocuğu görüntülü konuşun ilk zamanlarda çok iyi geliyo öyle konuşmak bi nebze de olsa gideriyodu özlemimi:)Napıyım gün geçiriyorum canm :) askerim Kayseri Gesi'de . Hiiiiçççç belli değil ne zaman görşçeğimiz :
Hepinize günaydın kızlarrrr hepinize musmutlu bir gün diliyorum :) Nasılsınız ? Yarınn yanına gidiyorumm çok mutluyummm 6 saat de olsa görücem
Oh oh ne güzel canım 2 gün seninle olacak :)Ben günü birlik idare edicem artık bakalım ...günaydın canıımmmm ..çok gzüel canım ne mutlu sana ...bende 18 bekliyorum aralık ..2 günlüğüne gelecek :)
Daha 1 hafta oldu ustay başlylı canm dağıtım iznini kullandı ama ben memlektte değildim sınav haftama geldi gidemedimay nidaaaa o nasıl bi renk nevresim! Bayıldım o mavi olana! Tabi inş gerçeği de tıpatıp aynı çıkar yapıolar bazen öyle renk oyunlarıKupalar da şaaahane bebeğim güle güle kullanın
aaa nası belli değil konuşmuyo musunuz izni filan hiç :/ çarşı izinleri varsa zorla çocuğu görüntülü konuşun ilk zamanlarda çok iyi geliyo öyle konuşmak bi nebze de olsa gideriyodu özlemimi:)
bende mavi olana bayıldımmmay nidaaaa o nasıl bi renk nevresim! Bayıldım o mavi olana! Tabi inş gerçeği de tıpatıp aynı çıkar yapıolar bazen öyle renk oyunlarıKupalar da şaaahane bebeğim güle güle kullanın
aaa nası belli değil konuşmuyo musunuz izni filan hiç :/ çarşı izinleri varsa zorla çocuğu görüntülü konuşun ilk zamanlarda çok iyi geliyo öyle konuşmak bi nebze de olsa gideriyodu özlemimi:)
günaydın canım:)Kuzularrr günaydıııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?