357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

İçine sinmesi çok önemli tatlım yaa.. Her yere bak bi güzel gez en beğendiğin en sevdiğin hangisiyse onu tercih et..

Benimkine benziyo fıstık.. Bende sadelikten yanayım yaa modası hiç geçmez sade şıklığın:)

ayy ne güzel ya modelleri gorebilme sansım olsa seçiip sana gönderirdim bebegm sende bana gnderirdn ne kadara satıyorki ? :) evet kutahya iyi ya şimdi herkes tutturmus karaca diye,ondan bozdu heralde karaca

bennimde var böyle sade bernardodan almıstım bende sadelikten yanayım :)

Eklentiler

• bernardo-asimetrik-günlük-yemek-takımı-modeli.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 116
ayy ne güzel ya modelleri gorebilme sansım olsa seçiip sana gönderirdim bebegm sende bana gnderirdn ne kadara satıyorki ? :) evet kutahya iyi ya şimdi herkes tutturmus karaca diye,ondan bozdu heralde karaca
Bebeğim çift kişilik yorganı 35 tl.. Diğerleride 31,5a falan geliyo sanırım:) bi tek yorganın fiyatını tam biliyorum.. Desenlerini ve kalitesini beğenince fiyatını sormadım bile yani:)

denizlililili ya bir de modası olan şeyleri sürekli yakalayamayız sürekli değişiyor onun için bu içime sindi aldım:)
Çoook iyi yapmışsın bebeğim sana sonuna kdr katılıyorum.. Moda olan şeyler gelip geçiyo ve takip edemiyosun.. Ama byle sade şıklıklar kalıcı oluyo 30senede geçse çoook güzel duruyogüle güle sağlıklı günlerde kullan sevdiceğine ve misafirlerine güzel güzel yemekler yedir inş

bennimde var böyle sade bernardodan almıstım bende sadelikten yanayım :)
seninki de çok güzel canım güle güle kullan benziyor ikimizinkide :)
amin İnşallah canım. hepimiz hayırlı ve güzell günlerde kullanırız inşallah aldıklarımızı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…