O konuda haklısın canım tabi ama yinede geçen ptesi mutluydum pazar yanına gideceğim için ..şimdi bittiği için mutsuzum ne güzel 3 gün kalmış... ve 2 gün yanında .... ben 5.5 saat görebildim dün ...3.5 saat git 3.5 saat dön yolumdan daha kısa görebildim ..5 te teslim olması gerektiği için ...günaydın canım ..ne kadar gzüel yeri rahat canım ..komutanlarının iyi olamsı süper bir durum :) bunalıma girme hemne geçsin haftalar bende artık p.tesi senromu olmuyor ..çünkü her hafta başlangıcı 1 haftanın bitişi ..valla ben 1.5 aydır görmedim kuzum 18 aralıkta 2 güncük görcemama oda yeter napalım...
O konuda haklısın canım tabi ama yinede geçen ptesi mutluydum pazar yanına gideceğim için ..şimdi bittiği için mutsuzum ne güzel 3 gün kalmış... ve 2 gün yanında .... ben 5.5 saat görebildim dün ...3.5 saat git 3.5 saat dön yolumdan daha kısa görebildim ..5 te teslim olması gerektiği için ...
Haklısın canım böle duygular herkese nasip olmuyor bu konuda şanslıyız çok şükür Allah bozmasın .... Ne güzel tatlı telaşlar :) ..Haklısın şimdi gelen giden çok olur ama olsun yanında 2 günnn ne güzel dolu dolu geçirin inşallah :))sevgi aşk ne gzxüel bir duygu yaşıyoruz ..ne mutlu bzilere beklemek , hasretlik - özlem bunları yaşamazsak analamı kalmaz hiç birşeyin ..olsun canım sabredelim sayılı günler çabuk geçer ...bende 2 günü neler yapsam ne yemek hazırlasam ne taatlı yapsam diye düşünüyorum ama eş dost yanlızda bırakmaz ki şimdik ...
Inşallah canım benimAmin canım benim evet şükür çok rahat o açıdan ama özlemek çok zorGörmeyince insan bi süre sonra biraz alışıyor ama görünce daha da bi özlüyorum şuan Bitip gitmeli şu askerlik bi an önce çok zormuş beklemek
Gunaydin kuzular simdi sevdicegmi Diyarbkira yolcu ettim bir kere daha ayrilmak cok zormusgidecegi yer nasil rahat mi nasil olacak bir bilinmezlik hayirlara vesile olur insallah ya
günaydın kızlar , rabbim tez zamnda kavuşmayı nasip etsin inş.
Çooook teşekkür ederim canım benim sağolasın :)
canım aslında van da herkezde tel varmış , girişte arama bile yapmamışlar telefona bişey demiyorlarmış fakat priz hiç yokmuş sadece kantinde, yemekhanede vs. varmış ama orda da uzun dönem askerler olduğu için izin vermiyorlarmış.. volkan şimdi ktmde olduğu için pek üstüne düşmüyor , tersleşmeyim kimseyle die ama net alark nerde kalcağım belli olsun hallederim, komutanlar nasılsa tel olduğunu biliyor dedi ama bakalımKizlarrrr Günaydın .. sabah sevdcegim nobetteydi mesajlastikMehtap 11 Allahım daha ne olsun .. sexy lady canım benim hani şarj sıkıntı dedin ya cidden oyleymis benimkisi yer var ama sıra oluyor dedi gizli gizli anca dedi .. ama mesela bu sabah nöbeti vardı orda şarj etti orda daha rahatmis hatta şimdi nöbeti başkası aldı ama telefonu da orda bıraktı şarj olsun diye belki senin askerin de öyle yapar diye söyledim umarım halleder
Günaydın tatlıımmm :)Günaydın yarenlerrrr
Bujummm napıyosun nasılsın kuzummm görüşemedik bayadır yaaGünaydın tatlıımmm :)
bilmem mi kuzum yaa , o yanına giderken yaşadım duygu , dönerken yaşadığım duygu inan anlatılmaz yaşanır sadeceBuluşması çok güzel evet ama dönüşü çok kötüGiderken ne kadar mutlu bir yolculuk geçirdim içim içime sığmıyordu dönüşteyse tam tersi .... o beklediğim günün bitmiş olmasını kabullenemedim
tabikimeee biz burdayız , senin yetişemedin yerde biz varız unutma
canım aslında van da herkezde tel varmış , girişte arama bile yapmamışlar telefona bişey demiyorlarmış fakat priz hiç yokmuş sadece kantinde, yemekhanede vs. varmış ama orda da uzun dönem askerler olduğu için izin vermiyorlarmış.. volkan şimdi ktmde olduğu için pek üstüne düşmüyor , tersleşmeyim kimseyle die ama net alark nerde kalcağım belli olsun hallederim, komutanlar nasılsa tel olduğunu biliyor dedi ama bakalım
Bujummm napıyosun nasılsın kuzummm görüşemedik bayadır yaa
Hadi inşallah canım benim
Beloved canım. Nasılsın nerelerdesin askerin nasıl
Ağrı var olur mu canımyaaa kızlar van da askeri olan yok mu hiççç
yokk bebeğim bana van lazımAğrı var olur mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?