357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

O konuda haklısın canım tabi ama yinede geçen ptesi mutluydum pazar yanına gideceğim için ..şimdi bittiği için mutsuzum ne güzel 3 gün kalmış... ve 2 gün yanında .... ben 5.5 saat görebildim dün ...3.5 saat git 3.5 saat dön yolumdan daha kısa görebildim ..5 te teslim olması gerektiği için ...

sevgi aşk ne gzxüel bir duygu yaşıyoruz ..ne mutlu bzilere beklemek , hasretlik - özlem bunları yaşamazsak analamı kalmaz hiç birşeyin ..olsun canım sabredelim sayılı günler çabuk geçer ...bende 2 günü neler yapsam ne yemek hazırlasam ne taatlı yapsam diye düşünüyorum ama eş dost yanlızda bırakmaz ki şimdik ...

Haklısın canım böle duygular herkese nasip olmuyor bu konuda şanslıyız çok şükür Allah bozmasın .... Ne güzel tatlı telaşlar :) ..Haklısın şimdi gelen giden çok olur ama olsun yanında 2 günnn ne güzel dolu dolu geçirin inşallah :))

canım aslında van da herkezde tel varmış , girişte arama bile yapmamışlar telefona bişey demiyorlarmış fakat priz hiç yokmuş sadece kantinde, yemekhanede vs. varmış ama orda da uzun dönem askerler olduğu için izin vermiyorlarmış.. volkan şimdi ktmde olduğu için pek üstüne düşmüyor , tersleşmeyim kimseyle die ama net alark nerde kalcağım belli olsun hallederim, komutanlar nasılsa tel olduğunu biliyor dedi ama bakalım

bilmem mi kuzum yaa , o yanına giderken yaşadım duygu , dönerken yaşadığım duygu inan anlatılmaz yaşanır sadece

Hadi inşallah canım benim

Bujummm napıyosun nasılsın kuzummm görüşemedik bayadır yaa

Beloved canım. Nasılsın nerelerdesin askerin nasıl

Hadi inşallah canım benim

Beloved canım. Nasılsın nerelerdesin askerin nasıl

İyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın pek uğrayamadım bu aralar evdeydim bi kaç gün :) Askerim de iyi çok şükür canım arasın diye bekliyorum işte Ağrı ya gidicek biraz morali bozuldu ama napalım Rabbim hayırlısını nasip etsin bize
Sen napıyosun nasılsın kuzum askerin nasıl bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…