• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

İlk mailimi de attım kızlarrr insan rahatlıyor sanki gerçekten mesajlaşıyoruz gibi hissettim yazarken ...Ektede şafak tablomun karalanmışını ve bir fotomu koydum .. her gün bu şekilde ona bir mail atıcam hem o yokken neler yaptığımı bilir hem o günki resmimi görür hemde düşüncelerimi öğrenir...Sevdim ben bu işi :KK51::KK37:

Arkadaşlar iiiii akşamlar,günlük yazmak ve mail atmak çok güzel olacak,bizimde son gecemiz aynı şehirde of boğazım düğümlü sizinde yazdıklarınızı okuyunca :( offff offf inşallah askerleriniz arar ve hallerini bildirirler.zaman ilerledikçe düğümleniyor boğazm :(

Şimdi yine aradı canım sevgilim bayaa konuştuk. Pazartesiye kadar rahatlarmış ondan sonra eğitim başlayacakmış. Şifreli kart al dedi bana inşallah bulabilirim ya

357. Dönemde eşini, nişanlısını, sevgilisini askere gönderecek yarenler gelin burada toplanalım birbirimize destek olalım. Su gibi muhabbetimizle günler akıp geçsin.
lunna-Kısa dönem-Ankara/İzmir
ayiciiik-Kısa dönem-Kastamonu/Gaziantep
Beloved3441-Uzun dönem-Ankara
ssc2310-Kısa dönem-İzmir/İstanbul

mickey_mouse11-Uzun dönem-Ankara
Mahinev88-Kısa dönem-Tokat/Diyarbakır
cnacun-Kısa dönem-Manisa/Kars
simge1606-Kısa dönem-İstanbul/İstanbul
elaceyda-Kısa dönem-İzmir/İzmir
sari06-Uzun dönem-Hatay
cnscan2277-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
bujum-Kısa dönem-Ankara/Ankara
olvido88-kardeşi-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
olvido88-sözlüsü-Kısa dönem-İzmir/Tunceli

Arkadaşlar liste için bana mesaj atın güncelleyeyim. İlk yer acemi birliği 2. yer usta birliği

benide ekleyin listeye kısa dönem ankara ankara :( eşim asker.. hemde dün evlendik ertesi gün birliğine teslim oldu :(

Şimdi yine aradı canım sevgilim bayaa konuştuk. Pazartesiye kadar rahatlarmış ondan sonra eğitim başlayacakmış. Şifreli kart al dedi bana inşallah bulabilirim ya

nerede yapıyo acaba bizimki teslim oldugundan berı bı kez arayabıldı ıyıyım merak etme dedı sabah 2 de bı daha aramadı :(

Off bende en son 3 te gorustuum canimin parcasiylaa:KK1: teslim olcam simdii dedii bidaha da gorusemedik. Gerci bu aksam bende pek arayabilcegini sanmiyorum daha kayit isleri bitmemistir.. acaba yemek yiyebilmismidir ki:KK43: sevdigi manisa da olanlar haber alabildiniiiz mi

Kizlaaaarrr. Selam ağzım kulaklarımda. Aradı 5 kere . Telefonu içeri sokmuş şans eseri olmuş :). Çok yorulmuş ama :( yoldada uyuyamadi kuzum benim ya. Aramayanlar üzülmesin çok kalabalikmis. Sıra gelmiyomus. O da orda usta birligindekileri kafalamis öyle ariyo . Allahım sana çok şükür yaa

Kızlar benım sevgılım ızmıre gıtmıstı manısa alasehıre vermısler sımdı aradı :(

Kizlaaaarrr. Selam ağzım kulaklarımda. Aradı 5 kere . Telefonu içeri sokmuş şans eseri olmuş :). Çok yorulmuş ama :KK43: yoldada uyuyamadi kuzum benim ya. Aramayanlar üzülmesin çok kalabalikmis. Sıra gelmiyomus. O da orda usta birligindekileri kafalamis öyle ariyo . Allahım sana çok şükür yaa

ne kadar sanslisin canim umarim yakalanmaz tum askerligi boyunca bol bol konusabilirsniz darisi diger ankesorlu telefon magdurlarinin basina

Beni de şimdi yine aradıııı iyilermiş yorulmuş baya ama ptesiye kadar rahatlarmış aynen ... Sesini duymak gibisi yokk:KK68:Annemleri bile aramadım diyor beni aradı şükürrr:D:D

Global Kart al canım şifreli biz ondan aldık ..bu kazı kazancılar falan oluyor ya sokakta onlar satıyor

yer değişimi oluyor canım birliklerinden mesala jandarmaları ustadayken ilçelere cezaevlerine filan dağitiyorlar

Back