• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

20141210_111304.webp

Kızlar nasıl Olmuş :D

canımm çok sevindim çok ....gözün aydın hayatım ..tadın çıkarat tatlılar hazırlanmıştır şimdik :) ohh bayrfam havası var şimdi sizdeeee...aaaaa belki yan yana gelirler :) ben tam yerini söylerim sana canım sende askerine söylersin ...:) arkidiş olsunlar
10'da aradıııı tatlışım tabura gitmiş çıkış belgesini almış topukları totosuna vura vura çıkacakmış :KK53: kesinn söyle nerde olduğunu bak olur mu olur kızz. ama yok yaa seninki inşallah koşulları insanları daha güzel olan bir yere gider:KK19:

mesajını okuyunca sesli güldüm frances :KK70: benimki daha yemeğe başlamadan başlıyor o öyle olsaydı bu böyle olsaydı.Aslında yemeklerimi herkes bayılarak yiyor ama benimki illa kusur bulacak.Şimdi askeriyenin yemeklerini görünce anlamış değerimi ama:63:

o da mı böyle te allaaam analarının evine gitsinler o zaman uyuzlar:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
hele dee şu yaptığımın aynısını annesi yapsa camdan atlarım :KK14::KK14::KK14:

XDDE35.jpg
bggLEm.jpg

10'da aradıııı tatlışım tabura gitmiş çıkış belgesini almış topukları totosuna vura vura çıkacakmış :KK53: kesinn söyle nerde olduğunu bak olur mu olur kızz. ama yok yaa seninki inşallah koşulları insanları daha güzel olan bir yere gider:KK19:

o da mı böyle te allaaam analarının evine gitsinler o zaman uyuzlar:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

XDDE35.jpg
Bu yapılır mııııı ağzımın suları aktı:KK72::KK72::KK72:

:KK68:
Yetinmeyi bilmek zorundayız kuzum bi ömür yanımızda olsalar yine doyamayız :KK68:

Evet bebeğim hayatta ilk defa kader yüzümüze güldü diyebilirim:D

Bende her yıl aşı oluyorum ama hiç fayda etmiyor kuzum ya su vuruyolar sanki :KK62: Zaten onlar çocuk hasta olmaları çok normal inşallah çabuk atlatır
Bebeğim yazmıştım geçen gün ama okudun mu bilmiyorum benim kardeşiminde tırnakları soyuluyor hatta ayrılmaya başlamışlardı doktor demir eksikliğinden dedi kan ilacı demir çinko hapı verdi krem verdi düzelmeye başladı şuan
ayy canım ben hiç görmedim o mesajını görsem mutlaka cevap yazardım :) ben götürdüm bi doktora cildiyeye sevk etti bakmadı bile şimdi başka bşr doktora gidecez bende kanda birsey eksiktir diye tahmin ediyorum ama maalesef her doktor doktor değil :(

XDDE35.jpg
bggLEm.jpg
ayy kız bunu sen mi yaptın aferin sana bence bayılsın da yesin süper olmuş eline sağlık :)

yolumuz düşerse artık bi pasta yemeye geliriz canımcım :KK36: bende tatlı yapcam cuma günü kocam için ama benimki tatlıdan soğudum burda diyor :KK43:
bence sevdiği bikaç sıcak yemekten yap kuzum bi de yanına kısır dolma falan yaptın mı cillop valla midesi bayram eder:KK48: yanına da istersen sütlü bi tatlı yap, orda hazır çikolata gofretten bayılmıştır adamcağız. bizim birlikte sıcak yemek yeme imkanımız yok o yüzden tatlı yapıyorum yoksa daha büyük işlere kalkışabilirdim:KK14:

bence sevdiği bikaç sıcak yemekten yap kuzum bi de yanına kısır dolma falan yaptın mı cillop valla midesi bayram eder:KK48: yanına da istersen sütlü bi tatlı yap, orda hazır çikolata gofretten bayılmıştır adamcağız. bizim birlikte sıcak yemek yeme imkanımız yok o yüzden tatlı yapıyorum yoksa daha büyük işlere kalkışabilirdim:KK14:
yemek yapcam zaten canım en sevdiği yemekleri yapcam orada iştahı kapanmış hepten hep ıspanak yiyorlar ondan da salyangoz çıkmış hepten midesi bulandı adamın kantinden bisküvi alıp yiyormuş :( bende gelince sevdiği yemekleri yapcam şerbetli tatlıları çok severdi ama tatlıdan da tiksinmiş yemek kötü olunca sadece tatlı yiyip kalkıyorlarmış:( ama dediğin gibi sütlü bir tatlı yapabilirim

yemek yapcam zaten canım en sevdiği yemekleri yapcam orada iştahı kapanmış hepten hep ıspanak yiyorlar ondan da salyangoz çıkmış hepten midesi bulandı adamın kantinden bisküvi alıp yiyormuş :KK43: bende gelince sevdiği yemekleri yapcam şerbetli tatlıları çok severdi ama tatlıdan da tiksinmiş yemek kötü olunca sadece tatlı yiyip kalkıyorlarmış:KK43: ama dediğin gibi sütlü bir tatlı yapabilirim
AAAAAAAAY SALYANGOZ MUUUUUUUUU ŞAKA YAPTIĞINI SÖYLEEEE:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

AAAAAAAAY SALYANGOZ MUUUUUUUUU ŞAKA YAPTIĞINI SÖYLEEEE:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
hayır canım acı bir gerçek düşünsene şimdi nasıl yemek yesinler :( şu an ıspanak kelimesinden bile iğreniyor adam ve 3 günde 1 de ıspanak yemeği yapılıyor zaten diğer yemeklerin hali de muamma :( yemeğinm yanına koydukları tatlıyı yiyormuş sonra da gidip kantinden bisküvi alıp onu yiyormuş 1 aydır :(

frances frances muzlu çikolata soslu bisküvi pastası mı bu :KK8::KK8: offff bu nedir ya bu bize yapılır mııııı :KK61::KK61:
ben bunun iki katlısını yapıyorum eğer bisküvi pastasıysa ( başka da birşey yapamıyorum zaten çaktırma ) , sevdicek diyorki he yine yaptın travego otobüsü :KK70::KK70:

Back
X