- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 34
Sen İstanbulda mıydın bu pasta için gelebilirim zaten yakınız ama yanına mercimek köftesi de isterimihihih sağolun lokum kızlaaaaaarımmmm siz bi haber edin hemen size de yaparım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen İstanbulda mıydın bu pasta için gelebilirim zaten yakınız ama yanına mercimek köftesi de isterimihihih sağolun lokum kızlaaaaaarımmmm siz bi haber edin hemen size de yaparım![]()
Hahahahhh travego otobüsü mü bu nasıl benzetmedir kahkaha attım resmenfrances muzlu çikolata soslu bisküvi pastası mı bu
offff bu nedir ya bu bize yapılır mııııı
ben bunun iki katlısını yapıyorum eğer bisküvi pastasıysa ( başka da birşey yapamıyorum zaten çaktırma ) , sevdicek diyorki he yine yaptın travego otobüsü![]()
Hahahahhh travego otobüsü mü bu nasıl benzetmedir kahkaha attım resmen![]()
Hahahhh çok alemsiniz siz ya ne şirinhak vermiyor da değilim benziyor yaayemek yapmayınca da üstüme geliyor elinden birşey yiyemedik koca otobüs yediriyorum daha ne yedireyim dimi
![]()
Hahahhh çok alemsiniz siz ya ne şirin
Offff askerimle gülmeyi özledim ben
Neyse şafak 20![]()
Yok kuzum ya normal şafak 132 ama 30unda izne gelecek ben uzun şafağı saymıyorum böylesi işime geliyorben de ben de çok özledimmm.. şafak 20 mi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ( üşenmedim yazarken) bu kadarcık mıııı
![]()
istanbul ivitt. eneem çalışmadığım yerden çıktı ama geliriz üstesinden bebeğim sen raadollSen İstanbulda mıydın bu pasta için gelebilirim zaten yakınız ama yanına mercimek köftesi de isterim![]()
yok kuzuuum cılkı çıkar urfaya gidene kadar keşke gönderebilsem :) ammaaa daha güzeli oldu askerim geliyo izne bu geceeeefrances bebeğim bunu askerine mi yollucaksin zarar görmüyor mu gidene ka da r
ahahahahah iyimiş yaaa ama yok bu bisküvili değil muzlu rulo pasta içinde kremayla bütün muz var ve aşşırıııı zevkli yapması :)) veririm tarifi istersen sevindir şu çocuğu kız birazhak vermiyor da değilim benziyor yaayemek yapmayınca da üstüme geliyor elinden birşey yiyemedik koca otobüs yediriyorum daha ne yedireyim dimi
![]()
Yaparsın tabi ya senin elinden ne kurtuluristanbul ivitt. eneem çalışmadığım yerden çıktı ama geliriz üstesinden bebeğim sen raadoll
ahahahahah iyimiş yaaa ama yok bu bisküvili değil muzlu rulo pasta içinde kremayla bütün muz var ve aşşırıııı zevkli yapması :)) veririm tarifi istersen sevindir şu çocuğu kız biraz![]()
Yok kuzum ya normal şafak 132 ama 30unda izne gelecek ben uzun şafağı saymıyorum böylesi işime geliyor![]()
istanbul ivitt. eneem çalışmadığım yerden çıktı ama geliriz üstesinden bebeğim sen raadoll
yok kuzuuum cılkı çıkar urfaya gidene kadar keşke gönderebilsem :) ammaaa daha güzeli oldu askerim geliyo izne bu geceeee
ahahahahah iyimiş yaaa ama yok bu bisküvili değil muzlu rulo pasta içinde kremayla bütün muz var ve aşşırıııı zevkli yapması :)) veririm tarifi istersen sevindir şu çocuğu kız biraz![]()
Yaparsın tabi ya senin elinden ne kurtulur
Ayyyyy bu gece mi geliyor heyecanını tahmin edebiliyorum kuzum ya ne mutlu sana
Evet yazsana tarifi yaparız
gızlarımmm yanaşın yamacıma alın kağıt kalemleriiçim bi burkuldu he sizin şafak 130 bizim mehtap 130ben mehtap bile saymayayım ben ne yapayım ya ühhüü
bebeğim kusura bakma ben hep kolayına kaçtığım için 2 bisküvi arası kremşanti modundayımsen ver tarifi de dediğin gibi şaşırtayım bişeyler yapayım şu çocuğa kıyamam garibim
![]()
Mehtap izin mi oluyor kuzum bilmiyorum ben pekiçim bi burkuldu he sizin şafak 130 bizim mehtap 130ben mehtap bile saymayayım ben ne yapayım ya ühhüü
![]()
Olduğu gibi mailime kopyaladım bunu teşekkürler balımgızlarımmm yanaşın yamacıma alın kağıt kalemleri
pandispanya hamuru içinn:
4 yk un
4yk şeker
4 yumurta
2yk tereyağ
kabartma tozu, vanilya
krema:
1 yk mısır nişastası
4yk şeker
3yk un
yarım litre süt
vanilya
krem şanti:
bir paket krem şanti, 1 sb süt
hamuru yapalımmm... yumurtaları sarısından beyazını ayırıyoruz. yumurta akını 2 yk şekerle çırpıyoruz, sarısını da yine 2yk şekerle çırpıyoruz. ikisini birleştiriyoruz un, kabartma tozu, vanilyayı da ekliyoruz spatulayla karıştırıyoruz hepsini. çırpıcı kullanmayın bunun için. ve yağlı kağıda aktarıyoruuuz.. 170 derecede üstü kızarana kadar pişiriyoruz aman dikkatli olun kızçeler çabuk pişiyo yakmayın puf puf olsun hamurunuz . piştikten sonra sıcakken yağlı kağıdıyla birlikte rulo yapın bekletin . soğursa olmaz kırılır.
gelelim kremayaaa.... şeker un nişasta vanilyayı tencereye dökün üstüne sütün yarısını ekleyin karışsın erisinler biraz. sonra sütün tamamını ekleyip ocağaa... muhallebi kıvamında bişi çıkıcak ortaya.
hamurumuz ılınmıştırr onu tekrar düz hale getiriyoruuz. yağlı kağıttan ayırıyoruz. üstüne kremayı döküyoruuz. en kenara muzları diziyoruz bi uçtan diğerine. sonraa en zevkli kısımrulo gibi yuvarlayın anacuuum... üstünü de kremşantiyle kaplayın, sonra dilediğiniz gibi süsleyin.
askerinizin de ağzına tıkınnnn
afiyeeet olsun bana tişikkür ediceksiniz![]()
Lunnam bugun benim derslerim vardi ya telden girince de zor yaziliyo :) askerim gelebilir iki gune onun sevincini yasiyorum bendeeeeeBelom bujum numnum ssc canısıııııı nerelerdesiniz siz kızlar ya![]()
Mehtap izin mi oluyor kuzum bilmiyorum ben pek
Üzülme canım ya bak günler geçiyor hepimiz zorlanıyoruz ama burada dertleşerek teselli buluyoruz işte![]()
yok tatlışıım hiç zor olmuyo işin püf noktası zaten önce sıcakken rulo yapıp bekleterek kırılmasını önlemekOlduğu gibi mailime kopyaladım bunu teşekkürler balım
Canım muhallebi yapmak yerine hazır pasta kreması da olur herhalde
Bi de baştan rulo yapıp bekliyoruz sonra düzleyip tekrar rulo yapıyoruz kıvırmak zor olmuyor mu ufalanmıyor mu![]()
frances , ben bu tarifi yaparsam sevdicek beni alnımdan öper
copy paste yaptım, çok teşekkürler bebeğim denicem ve sana foto atıcam ahahah becerebilicek miyim bakalım
evet canım izin için gün saymaya mehtap deniyormuş, asker sözlüğü diye birşey var
iyi ki burası var bebeğim![]()
yok tatlışıım hiç zor olmuyo işin püf noktası zaten önce sıcakken rulo yapıp bekleterek kırılmasını önlemeksonra dikkatlice tekrar kıvırırsan hiçbi sorun olmuyo
ayy bekliyorum unutmam bilesin
afiyet olsun canlarımmm şimdi ben okula gidiyorum çıkışta havaalanına karşılamaya gidicem sevdiceğimiiii
öptüm sizi kocaman beni özleyin anacııım yarın görüşürüzzzzz![]()
çok güzel de canım ne için bu?
istanbul ivitt. eneem çalışmadığım yerden çıktı ama geliriz üstesinden bebeğim sen raadoll
yok kuzuuum cılkı çıkar urfaya gidene kadar keşke gönderebilsem :) ammaaa daha güzeli oldu askerim geliyo izne bu geceeee