• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

frances frances muzlu çikolata soslu bisküvi pastası mı bu :KK8::KK8: offff bu nedir ya bu bize yapılır mııııı :KK61::KK61:
ben bunun iki katlısını yapıyorum eğer bisküvi pastasıysa ( başka da birşey yapamıyorum zaten çaktırma ) , sevdicek diyorki he yine yaptın travego otobüsü :KK70::KK70:
Hahahahhh travego otobüsü mü bu nasıl benzetmedir kahkaha attım resmen:KK70::KK70::KK70:

Sen İstanbulda mıydın bu pasta için gelebilirim zaten yakınız ama yanına mercimek köftesi de isterim :D
istanbul ivitt. eneem çalışmadığım yerden çıktı ama geliriz üstesinden bebeğim sen raadoll:KK30:

frances frances bebeğim bunu askerine mi yollucaksin zarar görmüyor mu gidene ka da r
yok kuzuuum cılkı çıkar urfaya gidene kadar keşke gönderebilsem :) ammaaa daha güzeli oldu askerim geliyo izne bu geceeee:KK71:

hak vermiyor da değilim benziyor yaa :KK70::KK70:yemek yapmayınca da üstüme geliyor elinden birşey yiyemedik koca otobüs yediriyorum daha ne yedireyim dimi :KK11:
ahahahahah iyimiş yaaa ama yok bu bisküvili değil muzlu rulo pasta içinde kremayla bütün muz var ve aşşırıııı zevkli yapması :)) veririm tarifi istersen sevindir şu çocuğu kız biraz :KK73:

istanbul ivitt. eneem çalışmadığım yerden çıktı ama geliriz üstesinden bebeğim sen raadoll:KK30:

ahahahahah iyimiş yaaa ama yok bu bisküvili değil muzlu rulo pasta içinde kremayla bütün muz var ve aşşırıııı zevkli yapması :)) veririm tarifi istersen sevindir şu çocuğu kız biraz :KK73:
Yaparsın tabi ya senin elinden ne kurtulur :D:D
Ayyyyy bu gece mi geliyor heyecanını tahmin edebiliyorum kuzum ya ne mutlu sana:KK68::KK68::KK68:
Evet yazsana tarifi yaparız

Yok kuzum ya normal şafak 132 ama 30unda izne gelecek ben uzun şafağı saymıyorum böylesi işime geliyor:-)

içim bi burkuldu he sizin şafak 130 bizim mehtap 130 :KK14::KK14: ben mehtap bile saymayayım ben ne yapayım ya ühhüü :KK61::KK61:

yok kuzuuum cılkı çıkar urfaya gidene kadar keşke gönderebilsem :) ammaaa daha güzeli oldu askerim geliyo izne bu geceeee:KK71:

bebeğim kusura bakma ben hep kolayına kaçtığım için 2 bisküvi arası kremşanti modundayım :KK70: sen ver tarifi de dediğin gibi şaşırtayım bişeyler yapayım şu çocuğa kıyamam garibim :KK23:

Yaparsın tabi ya senin elinden ne kurtulur :D:D
Ayyyyy bu gece mi geliyor heyecanını tahmin edebiliyorum kuzum ya ne mutlu sana:KK68::KK68::KK68:
Evet yazsana tarifi yaparız

içim bi burkuldu he sizin şafak 130 bizim mehtap 130 :KK14::KK14: ben mehtap bile saymayayım ben ne yapayım ya ühhüü :KK61::KK61:

bebeğim kusura bakma ben hep kolayına kaçtığım için 2 bisküvi arası kremşanti modundayım :KK70: sen ver tarifi de dediğin gibi şaşırtayım bişeyler yapayım şu çocuğa kıyamam garibim :KK23:
gızlarımmm yanaşın yamacıma alın kağıt kalemleri:KK53:

pandispanya hamuru içinn:
4 yk un
4yk şeker
4 yumurta
2yk tereyağ
kabartma tozu, vanilya

krema:
1 yk mısır nişastası
4yk şeker
3yk un
yarım litre süt
vanilya

krem şanti:
bir paket krem şanti, 1 sb süt

hamuru yapalımmm... yumurtaları sarısından beyazını ayırıyoruz. yumurta akını 2 yk şekerle çırpıyoruz, sarısını da yine 2yk şekerle çırpıyoruz. ikisini birleştiriyoruz un, kabartma tozu, vanilyayı da ekliyoruz spatulayla karıştırıyoruz hepsini. çırpıcı kullanmayın bunun için. ve yağlı kağıda aktarıyoruuuz.. 170 derecede üstü kızarana kadar pişiriyoruz aman dikkatli olun kızçeler çabuk pişiyo yakmayın puf puf olsun hamurunuz . piştikten sonra sıcakken yağlı kağıdıyla birlikte rulo yapın bekletin . soğursa olmaz kırılır.

gelelim kremayaaa.... şeker un nişasta vanilyayı tencereye dökün üstüne sütün yarısını ekleyin karışsın erisinler biraz. sonra sütün tamamını ekleyip ocağaa... muhallebi kıvamında bişi çıkıcak ortaya.

hamurumuz ılınmıştırr onu tekrar düz hale getiriyoruuz. yağlı kağıttan ayırıyoruz. üstüne kremayı döküyoruuz. en kenara muzları diziyoruz bi uçtan diğerine. sonraa en zevkli kısım:KK36: rulo gibi yuvarlayın anacuuum... üstünü de kremşantiyle kaplayın, sonra dilediğiniz gibi süsleyin.

askerinizin de ağzına tıkınnnn

afiyeeet olsun bana tişikkür ediceksiniz:cool::cool:

gızlarımmm yanaşın yamacıma alın kağıt kalemleri:KK53:

pandispanya hamuru içinn:
4 yk un
4yk şeker
4 yumurta
2yk tereyağ
kabartma tozu, vanilya

krema:
1 yk mısır nişastası
4yk şeker
3yk un
yarım litre süt
vanilya

krem şanti:
bir paket krem şanti, 1 sb süt

hamuru yapalımmm... yumurtaları sarısından beyazını ayırıyoruz. yumurta akını 2 yk şekerle çırpıyoruz, sarısını da yine 2yk şekerle çırpıyoruz. ikisini birleştiriyoruz un, kabartma tozu, vanilyayı da ekliyoruz spatulayla karıştırıyoruz hepsini. çırpıcı kullanmayın bunun için. ve yağlı kağıda aktarıyoruuuz.. 170 derecede üstü kızarana kadar pişiriyoruz aman dikkatli olun kızçeler çabuk pişiyo yakmayın puf puf olsun hamurunuz . piştikten sonra sıcakken yağlı kağıdıyla birlikte rulo yapın bekletin . soğursa olmaz kırılır.

gelelim kremayaaa.... şeker un nişasta vanilyayı tencereye dökün üstüne sütün yarısını ekleyin karışsın erisinler biraz. sonra sütün tamamını ekleyip ocağaa... muhallebi kıvamında bişi çıkıcak ortaya.

hamurumuz ılınmıştırr onu tekrar düz hale getiriyoruuz. yağlı kağıttan ayırıyoruz. üstüne kremayı döküyoruuz. en kenara muzları diziyoruz bi uçtan diğerine. sonraa en zevkli kısım:KK36: rulo gibi yuvarlayın anacuuum... üstünü de kremşantiyle kaplayın, sonra dilediğiniz gibi süsleyin.

askerinizin de ağzına tıkınnnn

afiyeeet olsun bana tişikkür ediceksiniz:cool::cool:
Olduğu gibi mailime kopyaladım bunu teşekkürler balım:KK19:
Canım muhallebi yapmak yerine hazır pasta kreması da olur herhalde
Bi de baştan rulo yapıp bekliyoruz sonra düzleyip tekrar rulo yapıyoruz kıvırmak zor olmuyor mu ufalanmıyor muo_O

frances frances , ben bu tarifi yaparsam sevdicek beni alnımdan öper :KK23::KK23:
copy paste yaptım, çok teşekkürler bebeğim denicem ve sana foto atıcam ahahah becerebilicek miyim bakalım :kk77:

Mehtap izin mi oluyor kuzum bilmiyorum ben peko_O
Üzülme canım ya bak günler geçiyor hepimiz zorlanıyoruz ama burada dertleşerek teselli buluyoruz işte:KK14:

evet canım izin için gün saymaya mehtap deniyormuş, asker sözlüğü diye birşey var :rolleyes:
iyi ki burası var bebeğim :KK36::KK36:

Olduğu gibi mailime kopyaladım bunu teşekkürler balım:KK19:
Canım muhallebi yapmak yerine hazır pasta kreması da olur herhalde
Bi de baştan rulo yapıp bekliyoruz sonra düzleyip tekrar rulo yapıyoruz kıvırmak zor olmuyor mu ufalanmıyor muo_O
yok tatlışıım hiç zor olmuyo işin püf noktası zaten önce sıcakken rulo yapıp bekleterek kırılmasını önlemek :kk77: sonra dikkatlice tekrar kıvırırsan hiçbi sorun olmuyo
frances frances , ben bu tarifi yaparsam sevdicek beni alnımdan öper :KK23::KK23:
copy paste yaptım, çok teşekkürler bebeğim denicem ve sana foto atıcam ahahah becerebilicek miyim bakalım :kk77:

evet canım izin için gün saymaya mehtap deniyormuş, asker sözlüğü diye birşey var :rolleyes:
iyi ki burası var bebeğim :KK36::KK36:

ayy bekliyorum unutmam bilesin :KK14::KK14:

afiyet olsun canlarımmm şimdi ben okula gidiyorum çıkışta havaalanına karşılamaya gidicem sevdiceğimiiii:D:D:D:D
öptüm sizi kocaman beni özleyin anacııım yarın görüşürüzzzzz :KK50::KK50::KK50:

yok tatlışıım hiç zor olmuyo işin püf noktası zaten önce sıcakken rulo yapıp bekleterek kırılmasını önlemek :kk77: sonra dikkatlice tekrar kıvırırsan hiçbi sorun olmuyo

ayy bekliyorum unutmam bilesin :KK14::KK14:

afiyet olsun canlarımmm şimdi ben okula gidiyorum çıkışta havaalanına karşılamaya gidicem sevdiceğimiiii:D:D:D:D
öptüm sizi kocaman beni özleyin anacııım yarın görüşürüzzzzz :KK50::KK50::KK50:

görüşürüz bebeğimmm çok güzel geçer izniniz inşallah :KK36::KK36:

çok güzel de canım ne için bu?

Gözün aydın canım benim

Back
X