- 27 Kasım 2014
- 36
- 1
- 13
- 28
Kesinlikle katiliyorum cokta gec evlenmek iyi degil insallah askerimle devam edersem yakinda evlenirimtabi kuzum ömür geçiyor valalhi.. cokta kucuk sayılmazsın ben 16 falan diceksin sandım sübyan flan dıyınce3-4 yıl sonra bence uygundur tabi karsıdaki erkegede baglı bi durum bu
Valla genc anne olmann tadi ayri sana lafimiz yok tatlimben 18 yaşındayken hemileydim len
anneye çeyiz nasıl aldırılırrr tecrübelerini istiyorum bi ara uzuuncana ihih.hahaha bu annelerin hepsi aynı yaa :)) anne diyorum baaak gökhan bana şöyle yaptı bunu aldı. hııı güzeeelmiş yapıyobeence kıskanıyorlarrr hahaha ayy cok guzel seyler var biberonlara bayıldım bu arada sarper yazmıssın ya ben orda sevgilinden bahsettiğini anlamadan ''sarpır'' olarak okudum yaaaa ahahaha atlamak ıstıyorum bıyerden
hahaha kuzum aslında annem şimdi istiyorum ya almıyor artık son zamanlara dogru alırız diyor gıcık baktı gitmeme az kaldı kendi elleriyle kızını verirmiş gibi hissetmek istemiyor heraldeanneye çeyiz nasıl aldırılırrr tecrübelerini istiyorum bi ara uzuuncana ihih.
Hah işte sen de yanlış anladınn ah bu çocuğun ismi..Starbucksta da kartonlarda"salper" "serper" "salper" isimleri fink atıyo. Alıştık artık
Ciddi misinnn ay helal kadıncağız acımamış vermiş kocaman öp benim için şimdi de "a?? Gökhan nirden çıktı yaa" olmuşturhahaha kuzum aslında annem şimdi istiyorum ya almıyor artık son zamanlara dogru alırız diyor gıcık baktı gitmeme az kaldı kendi elleriyle kızını verirmiş gibi hissetmek istemiyor heraldealınanların cogu 5 6 sene oncesine ait o zamanlar tabi evlilik dusuncesi falan yok ortadaa helal olsun kadına ya çift bornoz takımına 300 tl vermiş zamanında.. gelinlik yatak ortusude o civarlarda. ben kıyamam yani suan bile içim gider bizde bi kere bovling oynamaya gittiğimzde cıcuk ekrana ismiimi iğda gokhanınkini ükan yazmıştı
Aman zabahlar olmasınn beybiiiiyaa niye attın şu linki zor tutuyorum suan kendimi kart bilgilerini yazmmak için
Ciddi misinnn ay helal kadıncağız acımamış vermiş kocaman öp benim için şimdi de "a?? Gökhan nirden çıktı yaa" olmuşturBana da "ace" ve "ede" yazdılardı............. Vayt çaklıt moka kadar taş düşsün kafanıza
niye alamıyon alsanaAman zabahlar olmasınn beybiiiiBen alamıyom sen yardır kaaarşim
ayy http://hizliresim.com/n5GXdR meraba starbaks hatırasııı.... Blue grubu vardı bilirsin dimi gençlik aşklarımızne insanlar var neresiiyle dyyuyorlarsa artık. Öyle kuzum valla şimdi her aldıgım seye dövcem seni diyip guluyorr biyerleri tutustu tabi
kredi kartımı iptal etmek zorunda kaldım yoğun kıyafet borçlarından ötürüniye alamıyon alsana
söyle kızzzzzz de anniş sarpır geliyor az kaldı bende yavastan baslamak istiyorum çeyize deayy http://hizliresim.com/n5GXdR meraba starbaks hatırasııı.... Blue grubu vardı bilirsin dimi gençlik aşklarımızkonser sonrası gittiydik ihihi
kredi kartımı iptal etmek zorunda kaldım yoğun kıyafet borçlarından ötürüAnneme de diyemiyom ama cesaret edicem ya bi gün söylicem senden güç aldım valla
yaa ben internetten allısveriş yapamıyom yaa bilmiyorum endişe duyuyorum kırık gelrse falan dye istedgm gibi olmazsa falanAman zabahlar olmasınn beybiiiiBen alamıyom sen yardır kaaarşim
Bende memnunum canım erken evlenmiş olmaktanValla genc anne olmann tadi ayri sana lafimiz yok tatlim
İnşallah canım şu an kafamdan kurup duruyorum nasıl olur diyehaydaahiç de kıyılmaz minicik çocuk.. kardeşim de daha 6 aylıktı ameliyat olmuştu anlarım o duyguyu, ama küçükken olduğu için bir o kadar da hızlı toparlar emin ol kuzum.. geçmiş olsun biter gider çabucak inşallah.
Canım anneler kıskanır aslında severler damatları ama onlarla ilgili konularda biraz ilgisiz gibi davranmaya çalışırlar benim annem de hep öyle yapardı nişanlıyken şimdi itiraf ediyor ben seni çok kıskanıyordum diyehahaha bu annelerin hepsi aynı yaa :)) anne diyorum baaak gökhan bana şöyle yaptı bunu aldı. hııı güzeeelmiş yapıyobeence kıskanıyorlarrr hahaha ayy cok guzel seyler var biberonlara bayıldım bu arada sarper yazmıssın ya ben orda sevgilinden bahsettiğini anlamadan ''sarpır'' olarak okudum yaaaa ahahaha atlamak ıstıyorum bıyerden
değilmi canım ya bak dogru tahmin etmişimCanım anneler kıskanır aslında severler damatları ama onlarla ilgili konularda biraz ilgisiz gibi davranmaya çalışırlar benim annem de hep öyle yapardı nişanlıyken şimdi itiraf ediyor ben seni çok kıskanıyordum diye
Bende şimdi gördümşehidimiz var.. uç tane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?