- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
evet canım cok iyi geldi gercekten suan sıfır yorgunluk şaka gibiAyyyy çok tatlisiniz siz cidden ya çok benziyosunuz maşallahhem sana hem askerin e nede iyi gelmiştir ah ah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım cok iyi geldi gercekten suan sıfır yorgunluk şaka gibiAyyyy çok tatlisiniz siz cidden ya çok benziyosunuz maşallahhem sana hem askerin e nede iyi gelmiştir ah ah
![]()
canım işe baslamadan gidiyim dedim bu hafta baslıyorum inşallah :) sende mi anaokulu ogretmenisin ayy![]()
bi meslektaş daha :) ay bu forum sırf anaokulu ogretmenleryle dolu:)Evet canm :)
Saol nidakusumevet canım cok iyi geldi gercekten suan sıfır yorgunluk şaka gibitesekkur ederm bebegm o senin guzel bakan gozlerinin guzelliğidir sende cok tatlısın kuşum
![]()
bebeğim şimdi gördüm yazdiginni kusura bakmaAhahah ayni ben :) insallah guzel yere cikar ya bu arada siddetle tavsiye ediyorum tripdi ustune gitmekti kavga cikarmakti bunlari aklindan at cnku cok buyuk zorluklarla karsilasabilirsin dayanikli ol alttan al benim yaptgm hatayi yapip uzulme canim:)
Canımm geç gördüm kusura bakma :)) iyiyiiim sen nasılsınn..
GünaydınnnnnnnnGününüz aydın olsun kk'nin birbirinden güzel yarenleri![]()
Amin şafak 330Canımm geç gördüm kusura bakma :)) iyiyiiim sen nasılsınn..
GünaydınnnnnnnnGünlerimiz çar çabuk geçsinnn ..
329Amin şafak 330![]()
Valla yaa.. ama bitecek canım benim ya olumlu düşün bak mesela ocak 8 de şafak 299 sonrası daha kolay geçecek329bizimdeee .. Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi ya şuna bakk
![]()
Günaydın canım hadi gözün aydın 2 gün 2 gündür vallahagünaydın gzüeller gzüel haftalar olsun sevdiklerimizden bol bol telefonlra aldığımız haftalar olsun inşallah :)nasıslız bakalım ... benim canım bu hafta arkadaşları çarşıya çıkmamış oda çıkmamış sesinini duyamadım ama aralık 18 burda inşallah ama 2 güncükkkk![]()
Günaydın canım hadi gözün aydın 2 gün 2 gündür vallahaben çok özledim artık zaman durdu sanki ya geçmek bilmiyor..
Olsun canım benim o iki gün bile çok iyi geliyor inangünaydın gzüeller gzüel haftalar olsun sevdiklerimizden bol bol telefonlra aldığımız haftalar olsun inşallah :)nasıslız bakalım ... benim canım bu hafta arkadaşları çarşıya çıkmamış oda çıkmamış sesinini duyamadım ama aralık 18 burda inşallah ama 2 güncükkkk![]()
Pazartesi sendromundayım bende sanırım, havada kapalı Ankara'da bi bunalım takılıyorum işte..yok kuuzm geçiyor benim canım gideli tam 1 ay oldu bak bende öyle diyordum geçmiyor ama geçiyor...Allhtan günler kısa çabuk akşam oluyor yazın olsaydı hiççç geçmezdisen ansılsın bakalım canım ...
Olsun canım benim o iki gün bile çok iyi geliyor inan
Pazartesi sendromundayım bende sanırım, havada kapalı Ankara'da bi bunalım takılıyorum işte..
Evet o çok zor işte ..inşalah canım 4 gözle bekliyorummmm ..tekarar geri göndrmek ne zor olacak![]()