• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ahahah ayni ben :) insallah guzel yere cikar ya bu arada siddetle tavsiye ediyorum tripdi ustune gitmekti kavga cikarmakti bunlari aklindan at cnku cok buyuk zorluklarla karsilasabilirsin dayanikli ol alttan al benim yaptgm hatayi yapip uzulme canim:)
bebeğim şimdi gördüm yazdiginni kusura bakma:( trip fln problemi hiç bi zmn olmadi aramızda ztn çok şükür uyumlu ciftiz :)

günaydın gzüeller gzüel haftalar olsun sevdiklerimizden bol bol telefonlra aldığımız haftalar olsun inşallah :)nasıslız bakalım ... benim canım bu hafta arkadaşları çarşıya çıkmamış oda çıkmamış sesinini duyamadım ama aralık 18 burda inşallah ama 2 güncükkkk :(

günaydın gzüeller gzüel haftalar olsun sevdiklerimizden bol bol telefonlra aldığımız haftalar olsun inşallah :)nasıslız bakalım ... benim canım bu hafta arkadaşları çarşıya çıkmamış oda çıkmamış sesinini duyamadım ama aralık 18 burda inşallah ama 2 güncükkkk :KK43:
Günaydın canım hadi gözün aydın 2 gün 2 gündür vallaha :( ben çok özledim artık zaman durdu sanki ya geçmek bilmiyor..

Günaydın canım hadi gözün aydın 2 gün 2 gündür vallaha :KK43: ben çok özledim artık zaman durdu sanki ya geçmek bilmiyor..

yok kuuzm geçiyor benim canım gideli tam 1 ay oldu bak bende öyle diyordum geçmiyor ama geçiyor...Allhtan günler kısa çabuk akşam oluyor yazın olsaydı hiççç geçmezdi :( sen ansılsın bakalım canım ...

günaydın gzüeller gzüel haftalar olsun sevdiklerimizden bol bol telefonlra aldığımız haftalar olsun inşallah :)nasıslız bakalım ... benim canım bu hafta arkadaşları çarşıya çıkmamış oda çıkmamış sesinini duyamadım ama aralık 18 burda inşallah ama 2 güncükkkk :KK43:
Olsun canım benim o iki gün bile çok iyi geliyor inan

yok kuuzm geçiyor benim canım gideli tam 1 ay oldu bak bende öyle diyordum geçmiyor ama geçiyor...Allhtan günler kısa çabuk akşam oluyor yazın olsaydı hiççç geçmezdi :KK43: sen ansılsın bakalım canım ...
Pazartesi sendromundayım bende sanırım, havada kapalı Ankara'da bi bunalım takılıyorum işte..

Günaydın kuzucuklarımmmm:KK49: Sonn iznini kullanıcak benım kremalı böreğim. Uçak biletini bile aldı 10 u için.. Gel gör ki sevinemiyoruz çünkü ultra şeker(!) bölük komutanının izin vereceğinden şüpheliyiz. Sevinemiyorum hayal kırıklığı olur dıye :mad: Siz naapiyooorsunuz

Back
X