• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlarrr benim nişanlım da beni 2 defa aradı teslim oldum çok rahatım bir yerde topladılar bizi dedi.Rahat olması rahatlattı beni, her yer denize bakıyor dedi :)Orada eğitim alanı bile yokmuş ne yapacaklar bilmem artık.Bundan sonra o çaldıracak ben arayacağım. Ses kaydı yapıp yolladı her sabah onun sesiyle uyanayım diye :) 3.gün bitiyorrrrrr :cry:
çok sevind,im canım benimki manisada zor biyermiş manisa arayabileceğini hiç sanmıyorum :(

Kızlar benimki Sinop'ta. Oradaki jandarma burada çalışma alanı yok rahat olur demiş inşallah öyle olur. Ay sormayın 4 defa aramış ve ben okulda nöbetçi olduğum için duymadım :(

Kızlar sizlerin sevdikleri de arar şimdi onun olduğu yerde az kişi var ya ondan arayabildi yoksa büyük şehirlerde sıkıntı olabilir

kizlar korktugum basima geldi sevgilom aramis beni ankesorluden ve duymadim ya 4 dakika sonra gordum geri aradim ama acan olmadi offf kendime inanamiyorum :KK61:

Ah tatlımmm aynı şey benim de başıma geldi ama bak birazdan yine arayacak emin ol

benimde tek duam o bugun musaittir arar diye umuyorum dua ediyorum bana yarin ararim seni demisti son konustugumuzda halbuki gozum hep telefondaydi ama bi anlik seytan isi iste aptal kafam ya offff :( :( :(

357. Dönemde eşini, nişanlısını, sevgilisini askere gönderecek yarenler gelin burada toplanalım birbirimize destek olalım. Su gibi muhabbetimizle günler akıp geçsin.
lunna-Kısa dönem-Ankara/İzmir
ayiciiik-Kısa dönem-Kastamonu/Gaziantep
Beloved3441-Uzun dönem-Ankara
ssc2310-Kısa dönem-İzmir/İstanbul

mickey_mouse11-Uzun dönem-Ankara
Mahinev88-Kısa dönem-Tokat/Diyarbakır
cnacun-Kısa dönem-Manisa/Kars
simge1606-Kısa dönem-İstanbul/İstanbul
elaceyda-Kısa dönem-İzmir/İzmir
sari06-Uzun dönem-Hatay
cnscan2277-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
bujum-Kısa dönem-Ankara/Ankara
olvido88-kardeşi-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
olvido88-sözlüsü-Kısa dönem-İzmir/Tunceli

Arkadaşlar liste için bana mesaj atın güncelleyeyim. İlk yer acemi birliği 2. yer usta birliği

lunna beni de eklermisin acemi kastamonu usta Muş kisa donem :(

Gaziemir içinde rahat dedıler bakalım benımkı rahat olcakmı orda
Bende günlük tutuyorum sımgecım:)

Ben de günlük tutacağım ama şu iki gün geçsin çünkü hala daha kabullenemedim gitmemiş gibi geliyor çünkü bugün 1 e kadar konuştuk msjlaştık ve 3 te telde konuştuk ya o yüzden.İşte bi kaç saat daha konuşmayayım o zaman dank edecek galiba :mad::mad::mad:

Aradıııııııı yaaa şükür belki aramaz diyordum şuan çok mutlu oldumm:KK68::KK68: ... Rahatı yerindeymiş öyle dedi çook büyük biryermiş...dha aşı falan olmamışlar ama ...odaları 16 kişilk dip dibe ranzalarmış ..çok konuşamadık içtima var kapıyorum yine arıycam bu hafta böyle boşmuşuz dedi... inşallah hep böyle rahat olurlarr .... Ama var ya o kadar bekledim bu telefonu açınca ne diyceimi ne sorcağımı bilemedm ..insan panik oluyor unutuyor herşeyi :confused:

Kızlarrr benim nişanlım da beni 2 defa aradı teslim oldum çok rahatım bir yerde topladılar bizi dedi.Rahat olması rahatlattı beni, her yer denize bakıyor dedi :)Orada eğitim alanı bile yokmuş ne yapacaklar bilmem artık.Bundan sonra o çaldıracak ben arayacağım. Ses kaydı yapıp yolladı her sabah onun sesiyle uyanayım diye :) 3.gün bitiyorrrrrr :cry:
Rahat olduklarını bilmek insanı çok rahatlatıyor canım inşallah hep keyifleri yerinde olur....bizimde içimiz rahat olur

Ohhh ne güzel herkes yavaş yavaş haber almaya başladı. İnsan haber alınca daha bi rahat oluyor dimi :)
kesinlikleee ..inşallah hergün haber alabiliriz...Biraz sıra olabiliyırmuş telefonlarda .. birde sanırım yemekler biraz kötüymüş..ses arada kesiliyordu o kötü oldu ama ii geliyor gibiydi sesi inşallah öyledir....:KK51:

Back