- 12 Haziran 2013
- 428
- 99
- 123
çok sabırsız bir insanım ben yaArar tatlım merak etme bos oldgunda mutlaka arar. Sevgılım bu konuda cok tembıhledı benı o yuzden beklememız lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sabırsız bir insanım ben yaArar tatlım merak etme bos oldgunda mutlaka arar. Sevgılım bu konuda cok tembıhledı benı o yuzden beklememız lazım
çok sevind,im canım benimki manisada zor biyermiş manisa arayabileceğini hiç sanmıyorumKızlarrr benim nişanlım da beni 2 defa aradı teslim oldum çok rahatım bir yerde topladılar bizi dedi.Rahat olması rahatlattı beni, her yer denize bakıyor dedi :)Orada eğitim alanı bile yokmuş ne yapacaklar bilmem artık.Bundan sonra o çaldıracak ben arayacağım. Ses kaydı yapıp yolladı her sabah onun sesiyle uyanayım diye :) 3.gün bitiyorrrrrr![]()
Ah tatlımmm aynı şey benim de başıma geldi ama bak birazdan yine arayacak emin olkizlar korktugum basima geldi sevgilom aramis beni ankesorluden ve duymadim ya 4 dakika sonra gordum geri aradim ama acan olmadi offf kendime inanamiyorum![]()
Ah tatlımmm aynı şey benim de başıma geldi ama bak birazdan yine arayacak emin ol
357. Dönemde eşini, nişanlısını, sevgilisini askere gönderecek yarenler gelin burada toplanalım birbirimize destek olalım. Su gibi muhabbetimizle günler akıp geçsin.
lunna-Kısa dönem-Ankara/İzmirArkadaşlar liste için bana mesaj atın güncelleyeyim. İlk yer acemi birliği 2. yer usta birliği
ayiciiik-Kısa dönem-Kastamonu/Gaziantep
Beloved3441-Uzun dönem-Ankara
ssc2310-Kısa dönem-İzmir/İstanbul
mickey_mouse11-Uzun dönem-Ankara
Mahinev88-Kısa dönem-Tokat/Diyarbakır
cnacun-Kısa dönem-Manisa/Kars
simge1606-Kısa dönem-İstanbul/İstanbul
elaceyda-Kısa dönem-İzmir/İzmir
sari06-Uzun dönem-Hatay
cnscan2277-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
bujum-Kısa dönem-Ankara/Ankara
olvido88-kardeşi-Kısa dönem-Kastamonu/Diyarbakır
olvido88-sözlüsü-Kısa dönem-İzmir/Tunceli
Üzülme canım benim aradığına göre rahat bi yerde dimi tekrar arar bence
Rahat olduklarını bilmek insanı çok rahatlatıyor canım inşallah hep keyifleri yerinde olur....bizimde içimiz rahat olurKızlarrr benim nişanlım da beni 2 defa aradı teslim oldum çok rahatım bir yerde topladılar bizi dedi.Rahat olması rahatlattı beni, her yer denize bakıyor dedi :)Orada eğitim alanı bile yokmuş ne yapacaklar bilmem artık.Bundan sonra o çaldıracak ben arayacağım. Ses kaydı yapıp yolladı her sabah onun sesiyle uyanayım diye :) 3.gün bitiyorrrrrr![]()
kesinlikleee ..inşallah hergün haber alabiliriz...Biraz sıra olabiliyırmuş telefonlarda .. birde sanırım yemekler biraz kötüymüş..ses arada kesiliyordu o kötü oldu ama ii geliyor gibiydi sesi inşallah öyledir....Ohhh ne güzel herkes yavaş yavaş haber almaya başladı. İnsan haber alınca daha bi rahat oluyor dimi :)
Bende bu akşam başlıycam inşallah mail olarak yazıp atıcam hergünbende word de günlük yazmaya başladım