• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Aradıııııııı yaaa şükür belki aramaz diyordum şuan çok mutlu oldumm:KK68::KK68: ... Rahatı yerindeymiş öyle dedi çook büyük biryermiş...dha aşı falan olmamışlar ama ...odaları 16 kişilk dip dibe ranzalarmış ..çok konuşamadık içtima var kapıyorum yine arıycam bu hafta böyle boşmuşuz dedi... inşallah hep böyle rahat olurlarr .... Ama var ya o kadar bekledim bu telefonu açınca ne diyceimi ne sorcağımı bilemedm ..insan panik oluyor unutuyor herşeyi :confused:

ne guzel cok sevindim senin adina keske benide arasa teslim olduktan sonra hic konusamadim bi bilsem rahatmi degil mi icim rahatlicak :( duşa girmeye korkuyorum namaz kilmaya korkuyorum ya o an ararsa diye hadi dustan cikarimda namazi nasil bolerim :( aramazsa beni uyku girmez gozume bu aksam :(

ne guzel cok sevindim senin adina keske benide arasa teslim olduktan sonra hic konusamadim bi bilsem rahatmi degil mi icim rahatlicak :KK43: duşa girmeye korkuyorum namaz kilmaya korkuyorum ya o an ararsa diye hadi dustan cikarimda namazi nasil bolerim :KK43: aramazsa beni uyku girmez gozume bu aksam :KK43:
Canım benimmm inşallah arayacak .. şimdi biraz koşuşturma halindeler anladığım kadarıyla anca yerleşiyorlar tanışıyorlar...Askeriyeyi gezdirmişler tanıtmışlar vs... Onca kişiye uyum sağlamak zorunda oldukları için bu ilk zamanlar geç arayabilir .. ilerleyen zamanlarda yerlerine alıştıklarında deneyimli olduklarında daha rahat arayacaklarını umuyorum...

ne guzel cok sevindim senin adina keske benide arasa teslim olduktan sonra hic konusamadim bi bilsem rahatmi degil mi icim rahatlicak :KK43: duşa girmeye korkuyorum namaz kilmaya korkuyorum ya o an ararsa diye hadi dustan cikarimda namazi nasil bolerim :KK43: aramazsa beni uyku girmez gozume bu aksam :KK43:
bende aynı durumdayım ne tuvalete ne dusa gırıyorum ne de sporumu yapıyorum.. kafamda bınbır dusunce ne de ders calısabılıyorum

bende aynı durumdayım ne tuvalete ne dusa gırıyorum ne de sporumu yapıyorum.. kafamda bınbır dusunce ne de ders calısabılıyorum
bu bir iki hafta böyle geçer ama sonra yavaş yavaş onlarda bizde biraz alışırız diye düşünüyorum inşallah..

Canım benimmm inşallah arayacak .. şimdi biraz koşuşturma halindeler anladığım kadarıyla anca yerleşiyorlar tanışıyorlar...Askeriyeyi gezdirmişler tanıtmışlar vs... Onca kişiye uyum sağlamak zorunda oldukları için bu ilk zamanlar geç arayabilir .. ilerleyen zamanlarda yerlerine alıştıklarında deneyimli olduklarında daha rahat arayacaklarını umuyorum...

o rahat olsun mutlu olsunda baska bisey istemiyorum ben :(

o rahat olsun mutlu olsunda baska bisey istemiyorum ben :KK43:
Hepimizin isteği o canım benim... sonuçta ne kdr ii byer olursa olsun tanımadıkları insanlarla tanımadıkları byerde ... o kadar kalabalk odalarda kalacaklar kolaymı .... İçim bir tuhaf oldu o öyle anlatınca bilmiyorum çok kötü değilmiş ama sonçta aşırı aşırı memnun da gelmiyordu sesi iiydi ama idare eder şeklinde ..insanın bi aklı kalmıyor değil....:(

Tekrar aradı nişanlımmmm gerçi o çaldırdı ben aradım :KK70:ama bugün tekrar arayamam dedi 9.30 da koğuşa gidiyorlarmış çünkü.Komutanları çok şanslısınız burası şimdiye kadar sadece 3 defa acemilik aldı çok rahat edeceksiniz demiş.Yalnız acemelik 35 gün sonra bitiyor yemin töreni de mi o zaman olacak? :KK43: Çok geç değil mi

ay kizlar aradiiii iyiki dusa girmemisimm :) yemek yiyememis seside cok kotuydu bitmez bu askerlik dua et bana bol bol dedi :KK61::KK61::KK61:

Gerçekten miiiii nedennn nie kötüymüş o kdar neler yapmşlar bgün anlatmadımı hiç canımmm:KK43:

carsaflarini vermisler yataklarını hazirlamislar ve yemek olarak az bi corba ve barbunya pilaki vermisler benimkide dana tabi doymamistir:( zaten hic bi zmn askere gitmek istememisti daha gitmeden uzulmeye baslamisti sasirmadim bu durumuna acikcasi :( ama icim parcalaniyo...

carsaflarini vermisler yataklarını hazirlamislar ve yemek olarak az bi corba ve barbunya pilaki vermisler benimkide dana tabi doymamistir:KK43: zaten hic bi zmn askere gitmek istememisti daha gitmeden uzulmeye baslamisti sasirmadim bu durumuna acikcasi :KK43: ama icim parcalaniyo...
Tam yemekler hakkında bişey diodu demek o yüzdenmiş biraz falan dedi içtimaya çağrdılar gtmek zorunda kaldı demek az vermişler kıyamam yaa :(

Tam yemekler hakkında bişey diodu demek o yüzdenmiş biraz falan dedi içtimaya çağrdılar gtmek zorunda kaldı demek az vermişler kıyamam yaa :KK43:

bi corba bi barbunya pilaki hangi adamin karnini doyurur ya :( bugun kargasa yuzunden boyle oldu heralde dedi umarim oyledir :(

bi corba bi barbunya pilaki hangi adamin karnini doyurur ya :KK43: bugun kargasa yuzunden boyle oldu heralde dedi umarim oyledir :KK43:
O kadar yorulacaklar orda onla nasıl doysunlar yaa =(( Biz bile doymayız yani..inşallah bugünlüktür...

Back