• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Biz ayrı şehirlerdeyiz canım anca telefonla yanında olabilicem :( bizim bu gece atıcak şafağımız Rabbim hayırlısıyla bitirmeyi de nasip eder inşallaaahh. Kuzeni de bugn teslim oldu Manisa'ya o aramış çok kötü kaçışın var gitme diyomuş benmkinin zaten canı sıkkın iyice bunaldı :(

aynen öyle onlar askerden döndüklerinde bizde derslerimizi başarıyla vermiş olmamız gerekiyo.. benimkide sıkı sıkı tembihledi bu konuda o yüzden çalışmalıyızzz :)

orasi oyle ama ondan baska biseyi gozum gormuyor nasil bu halledere dustum bilmiyorum bu adam bana napmis 2.5 senede:KK60:

Biz ayrı şehirlerdeyiz canım anca telefonla yanında olabilicem :KK43: bizim bu gece atıcak şafağımız Rabbim hayırlısıyla bitirmeyi de nasip eder inşallaaahh. Kuzeni de bugn teslim oldu Manisa'ya o aramış çok kötü kaçışın var gitme diyomuş benmkinin zaten canı sıkkın iyice bunaldı :KK43:
ya öyle diyip neden moral bozmuş ki :(
ya şuan birlikte oldukları insanlar önemli bence benimki hep diyodu kafama göre arkadaslarım olsun herşeye katlanılır ama anlaşcagı kimse olmazsa en iyi yerde bile kötü hisseder insan kendini
Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşılarına inşallah canımmm

ya öyle diyip neden moral bozmuş ki :KK43:
ya şuan birlikte oldukları insanlar önemli bence benimki hep diyodu kafama göre arkadaslarım olsun herşeye katlanılır ama anlaşcagı kimse olmazsa en iyi yerde bile kötü hisseder insan kendini
Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşılarına inşallah canımmm
Evet kesinlikle öyle mesela yurtta kaldım arkadaşlar kötüyken hiç çekilmiyordu .. ama arkadaşlarım iiyken çıkmak istemedim resmen bu da aynı hesap bi yerde

Evet kesinlikle öyle mesela yurtta kaldım arkadaşlar kötüyken hiç çekilmiyordu .. ama arkadaşlarım iiyken çıkmak istemedim resmen bu da aynı hesap bi yerde
tabiki aynı inşallah kafalarına göre birilerini bulurlar da onlarada bizede rahat geçer bu durum

bende bir mesaj atmanın kıymetini anladım gerçekten daha ilk gün böyleyse daha neler katcak bize bu askerlik acaba :)

daha nelerin kıymetini anlıcaksınız arkadaşlar. zamanın,msjın,konuşmanın,birlikte geçirdiğiniz günlerin.... iyi şeyler katıcak hep öyle düşünün :)

bende bir mesaj atmanın kıymetini anladım gerçekten daha ilk gün böyleyse daha neler katcak bize bu askerlik acaba :)

pozitif bakmaya calisiyorum ben ona hep diyorum bu evliligimiz icin bi adim sonucta bi problemden kurtulucaz olgunlasicaz diyorum :)

Evet zor ama bize çok şey katacak aramızdaki bağ daha da güçlenecek bu sayede:KK68:
inşallah canımmm yaaa:KK68::KK68:
daha nelerin kıymetini anlıcaksınız arkadaşlar. zamanın,msjın,konuşmanın,birlikte geçirdiğiniz günlerin.... iyi şeyler katıcak hep öyle düşünün :)
evet herşeye iyi tarafından bakmak gerekiyorrr:KK16:

o yabancı numara artık tek beklediğimiz numara olacak

ya ben şuan iki telefon geziyorum resmen benim telefonun şarjı çok çabuk bitiyo olurda biter diye nokialar saglam oluyor baya onla geziyorum sürekli evde bile odadan odaya onla geçiyorum :)
Kıyamam sana ya canım benim

nasıl oluyor bilmiyorum ama bütün gün gözün telde oluyor, 1 dk br yere gidiyorsun dönedüğünde cevapsız aramayla karşılaıyorsun. o anları nasıl yakalıyorlar valla hala şaşıyorum.
Ayy en korktuğum şeylerden biri o sakın sakın öyle bişey yaşamayalım:KK43:
yok tabi ama bugüne kadar her gittiği yeri naptıgını falan hep bilmişim ya şuan işte o duygu çok farklı. alışacagız onun farkındayım da ilk günler zor olacak ve benim vize haftama denk geldi hiç kafamı veremiyorum dersleree :KK43:

aynen gerekirse onu da yaparız :)
Canım bak sakın derslerini boşlama şöyle düşün sen vizeleri veremedikçe düğününüzde ertelenir kendini motive etmeye çalış

Ahhhh kızlar ahh,hepimize hayırlı teskerelerrr. Benm askerimin bugn eğlencesi var yarn gece yola çıkıcak Allahtan tlfnu götürüyo da yolda fln knuşup msjlaşabilicez. Tecili kaldırdığı gün daha dün gibi hep diyodum ki daha Kasım'a vaar daha Kasım'a var bakın geldi Kasım :KK43: ben de dün şafak kağıdımı bitirdim rakamları yazarken sonlarda hep dedim ki acaba buraları görebilcek miyiz ? Acaba nasip olcak mı bu kutuları boyamak diye diye kahroldum:KK43: inşallaj bir an önce biter :KK43: :/
Aynen bende diyorum daha dün tecili kaldırdık ne çabuk geldi çattı askerlik. İnşallah tezkere günü de bu kadar çabuk gelir hiç anlamayız

aynen öyle lunnacımmm öyle düşünüp asılmam lazım derslere :) hatta şimdi ben kaçayım derse hepinizi öpüyorum kızlarrr tekrardan hepimize hayırlı mutlu güzel tezkereler diliyorumm vatan sevdiceklerimizee emanetttEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK68::KK68::KK68:

aynen öyle lunnacımmm öyle düşünüp asılmam lazım derslere :) hatta şimdi ben kaçayım derse hepinizi öpüyorum kızlarrr tekrardan hepimize hayırlı mutlu güzel tezkereler diliyorumm vatan sevdiceklerimizee emanetttEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK68::KK68::KK68:
Hadi git bebeğim güzelce çalış sıkıldığında gelirsin konuşuruz burda öpüldün tatlım:KK19:

Back