- 20 Ocak 2014
- 387
- 118
- 63
aynen öyle her ilişkideki bir engel bu dönem ve biz bunu atlatıyoruz suan
aynen atlatalimda onumuze bakalim dimi ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle her ilişkideki bir engel bu dönem ve biz bunu atlatıyoruz suan
Sizin kısa dönem bir de biz napalım 12 ayKıyamam sana ya canım benim
Ayy en korktuğum şeylerden biri o sakın sakın öyle bişey yaşamayalım
Canım bak sakın derslerini boşlama şöyle düşün sen vizeleri veremedikçe düğününüzde ertelenir kendini motive etmeye çalış
Aynen bende diyorum daha dün tecili kaldırdık ne çabuk geldi çattı askerlik. İnşallah tezkere günü de bu kadar çabuk gelir hiç anlamayız
Doğru söylüyosun canım benim senden haklısın ama herkesin derdi kendine göre işteSizin kısa dönem bir de biz napalım 12 ay![]()
![]()
ben yazıyorum ama bakalım gelince okurmu yazım biraz çirkin güzel yazmaya çalışıyorum amaBen tutsammı tutmasammı bilemedim .. Yazarken daha da kötü olurmuşum gibi geliyor![]()
Okur tabi tatlım hiç okumaz olur mu çoook mutlu olacaklarına eminimben yazıyorum ama bakalım gelince okurmu yazım biraz çirkin güzel yazmaya çalışıyorum ama![]()
Hadi Allah kavuştursun güzelim. Bi taraf iyi olunca diğer tarafta iyi oluyo o yüzden kendimize sahip çıkmamız lazım. İnşallah hep böyle iyi olursunuz canım benimİyi akşamlar kızlar :) bende sevdıgımde 12.30 da konustum teslım olurken :) kapatırken sesı cok ıyı ve rahattı bıdaha aramıcam gıbı konsma askm dedı güldü:) suan bende cok sukur ıyıyım allah askerlıgı boyle bıtırmeyı nasıp etsın herkese ve bana
Amin canım allah tum sevenlerı kavusturur ınsallah. Dersane dersler derken vakıt bırazda olsa gecıyo sevdıgımde raht olursa en guzel mutluluk bu olur:)Hadi Allah kavuştursun güzelim. Bi taraf iyi olunca diğer tarafta iyi oluyo o yüzden kendimize sahip çıkmamız lazım. İnşallah hep böyle iyi olursunuz canım benim
Bende baştan bugünde izin alsam mı acaba diye düşündüm ama eminim ki evde kendimi hırpalardım. Bak bugünde bitti şafağımız 1 gün daha attı çok şükürAmin canım allah tum sevenlerı kavusturur ınsallah. Dersane dersler derken vakıt bırazda olsa gecıyo sevdıgımde raht olursa en guzel mutluluk bu olur:)
Evde kesınlıkle psıkolojın bozuluyo:) o yuzden bende artık tum gundersanede ders calıscam :)Bende baştan bugünde izin alsam mı acaba diye düşündüm ama eminim ki evde kendimi hırpalardım. Bak bugünde bitti şafağımız 1 gün daha attı ç. şükür
Ne güel benı arayan yok :) arar canım telefonun hep yanında olsun bı dk bıle konsmak cok ıyı gelcektrselam kızlar.. her telefon çaldığında heyecanlanıyorum ben sevdgiceğim arıyor diye ama tabi başkası arıyor oluyor![]()
En iyisini yaparsın canım bu sınavı kazanman hayatınızı etkileyecek. Tamam tabiki üzüleceğiz hasret çekeceğiz ama hayat devam ediyor hedeflerimizi gerçekleştirmeliyizEvde kesınlıkle psıkolojın bozuluyo:) o yuzden bende artık tum gundersanede ders calıscam :)
İnsallah ılk haftadan sonra hergun arayabılır .cok ararım ders calısamıyotum dıe kızarsın dedi benımkı ama abarttı o :)
Bende az önce karşıdan telefonun ışığını gördüm uçtum resmen ama başkasıydı tabikiselam kızlar.. her telefon çaldığında heyecanlanıyorum ben sevdgiceğim arıyor diye ama tabi başkası arıyor oluyor![]()
Canım nerde senın sevdıgın benımkı ılk gunden ararsa havalara ucarı.:)Kızlarrr benim nişanlım da beni 2 defa aradı teslim oldum çok rahatım bir yerde topladılar bizi dedi.Rahat olması rahatlattı beni, her yer denize bakıyor dedi :)Orada eğitim alanı bile yokmuş ne yapacaklar bilmem artık.Bundan sonra o çaldıracak ben arayacağım. Ses kaydı yapıp yolladı her sabah onun sesiyle uyanayım diye :) 3.gün bitiyorrrrrr![]()
çok sevindim senin adına benimki daha aramadıKızlarrr benim nişanlım da beni 2 defa aradı teslim oldum çok rahatım bir yerde topladılar bizi dedi.Rahat olması rahatlattı beni, her yer denize bakıyor dedi :)Orada eğitim alanı bile yokmuş ne yapacaklar bilmem artık.Bundan sonra o çaldıracak ben arayacağım. Ses kaydı yapıp yolladı her sabah onun sesiyle uyanayım diye :) 3.gün bitiyorrrrrr![]()
Görusurz canım iyi aksamlar :)Canlarım ben çıkıyorum yarın görüşürüz öpüyorum sizi
Arar tatlım merak etme bos oldgunda mutlaka arar. Sevgılım bu konuda cok tembıhledı benı o yuzden beklememız lazımçok sevindim senin adına benimki daha aramadınerde askerin
aynen canım bu sabah beni 6.30 araadı indim ben diye hemen açtım defteri yazdım :)Okur tabi tatlım hiç okumaz olur mu çoook mutlu olacaklarına eminim
Aynen benim yazımda çirkindir hatta hep dalga geçer benimle artık uğraşa uğraşa yazacağız![]()