• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kıyamam sana ya canım benim

Ayy en korktuğum şeylerden biri o sakın sakın öyle bişey yaşamayalım:KK43:

Canım bak sakın derslerini boşlama şöyle düşün sen vizeleri veremedikçe düğününüzde ertelenir kendini motive etmeye çalış

Aynen bende diyorum daha dün tecili kaldırdık ne çabuk geldi çattı askerlik. İnşallah tezkere günü de bu kadar çabuk gelir hiç anlamayız
Sizin kısa dönem bir de biz napalım 12 ay :( :(

ben yazıyorum ama bakalım gelince okurmu yazım biraz çirkin güzel yazmaya çalışıyorum ama :KK43:
Okur tabi tatlım hiç okumaz olur mu çoook mutlu olacaklarına eminim:KK68:
Aynen benim yazımda çirkindir hatta hep dalga geçer benimle artık uğraşa uğraşa yazacağız:D

İyi akşamlar kızlar :) bende sevdıgımde 12.30 da konustum teslım olurken :) kapatırken sesı cok ıyı ve rahattı bıdaha aramıcam gıbı konsma askm dedı güldü:) suan bende cok sukur ıyıyım allah askerlıgı boyle bıtırmeyı nasıp etsın herkese ve bana

İyi akşamlar kızlar :) bende sevdıgımde 12.30 da konustum teslım olurken :) kapatırken sesı cok ıyı ve rahattı bıdaha aramıcam gıbı konsma askm dedı güldü:) suan bende cok sukur ıyıyım allah askerlıgı boyle bıtırmeyı nasıp etsın herkese ve bana
Hadi Allah kavuştursun güzelim. Bi taraf iyi olunca diğer tarafta iyi oluyo o yüzden kendimize sahip çıkmamız lazım. İnşallah hep böyle iyi olursunuz canım benim

Hadi Allah kavuştursun güzelim. Bi taraf iyi olunca diğer tarafta iyi oluyo o yüzden kendimize sahip çıkmamız lazım. İnşallah hep böyle iyi olursunuz canım benim
Amin canım allah tum sevenlerı kavusturur ınsallah. Dersane dersler derken vakıt bırazda olsa gecıyo sevdıgımde raht olursa en guzel mutluluk bu olur:)

Amin canım allah tum sevenlerı kavusturur ınsallah. Dersane dersler derken vakıt bırazda olsa gecıyo sevdıgımde raht olursa en guzel mutluluk bu olur:)
Bende baştan bugünde izin alsam mı acaba diye düşündüm ama eminim ki evde kendimi hırpalardım. Bak bugünde bitti şafağımız 1 gün daha attı çok şükür

Bende baştan bugünde izin alsam mı acaba diye düşündüm ama eminim ki evde kendimi hırpalardım. Bak bugünde bitti şafağımız 1 gün daha attı ç. şükür
Evde kesınlıkle psıkolojın bozuluyo:) o yuzden bende artık tum gundersanede ders calıscam :)
İnsallah ılk haftadan sonra hergun arayabılır .cok ararım ders calısamıyotum dıe kızarsın dedi benımkı ama abarttı o :)

selam kızlar.. her telefon çaldığında heyecanlanıyorum ben sevdgiceğim arıyor diye ama tabi başkası arıyor oluyor:(

Evde kesınlıkle psıkolojın bozuluyo:) o yuzden bende artık tum gundersanede ders calıscam :)
İnsallah ılk haftadan sonra hergun arayabılır .cok ararım ders calısamıyotum dıe kızarsın dedi benımkı ama abarttı o :)
En iyisini yaparsın canım bu sınavı kazanman hayatınızı etkileyecek. Tamam tabiki üzüleceğiz hasret çekeceğiz ama hayat devam ediyor hedeflerimizi gerçekleştirmeliyiz
selam kızlar.. her telefon çaldığında heyecanlanıyorum ben sevdgiceğim arıyor diye ama tabi başkası arıyor oluyor:KK43:
Bende az önce karşıdan telefonun ışığını gördüm uçtum resmen ama başkasıydı tabiki:KK43:

Kızlarrr benim nişanlım da beni 2 defa aradı teslim oldum çok rahatım bir yerde topladılar bizi dedi.Rahat olması rahatlattı beni, her yer denize bakıyor dedi :)Orada eğitim alanı bile yokmuş ne yapacaklar bilmem artık.Bundan sonra o çaldıracak ben arayacağım. Ses kaydı yapıp yolladı her sabah onun sesiyle uyanayım diye :) 3.gün bitiyorrrrrr :cry:

Kızlarrr benim nişanlım da beni 2 defa aradı teslim oldum çok rahatım bir yerde topladılar bizi dedi.Rahat olması rahatlattı beni, her yer denize bakıyor dedi :)Orada eğitim alanı bile yokmuş ne yapacaklar bilmem artık.Bundan sonra o çaldıracak ben arayacağım. Ses kaydı yapıp yolladı her sabah onun sesiyle uyanayım diye :) 3.gün bitiyorrrrrr :cry:
Canım nerde senın sevdıgın benımkı ılk gunden ararsa havalara ucarı.:)

çok sevindim senin adına benimki daha aramadı :( nerde askerin

Okur tabi tatlım hiç okumaz olur mu çoook mutlu olacaklarına eminim:KK68:
Aynen benim yazımda çirkindir hatta hep dalga geçer benimle artık uğraşa uğraşa yazacağız:D
aynen canım bu sabah beni 6.30 araadı indim ben diye hemen açtım defteri yazdım :)

benim korkum ben mülakatlara giriyorum işe alım tarafında çalışıyorum. mülakattayken araması mülakatı bölüp konuşma durumuda yok :(

Back