- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Sevdigimin sesini duydum bomba gibiyim cook sukur:) sen nasilsin cnm?kuzular iyi akşamlar nasılsınızz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdigimin sesini duydum bomba gibiyim cook sukur:) sen nasilsin cnm?kuzular iyi akşamlar nasılsınızz![]()
sevindim canım senin adına baya iyi olmuş:)
sen hep bomba gibisin bebişim ya enerjini taa ordan alabılıyorum yanii harikasınSevdigimin sesini duydum bomba gibiyim cook sukur:) sen nasilsin cnm?
bende iyiyim canım çok şükür bugün arkadaşıma gittim vakit geçirmee çalışıyorum günler çok yavas geçiyo sanki yaiyi akşamlarr efuli kuzu ben iyiym sen nasılsın bakalaım :)
Ayy masallah tu tu tu :) nazar degmesin kuzum 50dk konusmak buyuk sans:)
bende çok iyiyim canım şafak saymaya devam şimdi konuştuk çok şükürCanim cok sukur sen nasılsın :)
Nidakus ceyizlerine bayildimmmm:) saglikli mutlu ask dolu gunlerde kullan insaAllah kuzucum:)iyi akşamlarr efuli kuzu ben iyiym sen nasılsın bakalaım :)
Bende aynı canımm az önce konuştuk çok şükürSevdigimin sesini duydum bomba gibiyim cook sukur:) sen nasilsin cnm?
iyiakşamlar harikayım sevgilimin sesinide duydum şimdi sen nasılsınkuzular iyi akşamlar nasılsınızz![]()
ne kadar oldu gideli kuzum? bi ilk gitiğinde bi de son günler geçmek bilmiyor.. anlıyorum senibende iyiyim canım çok şükür bugün arkadaşıma gittim vakit geçirmee çalışıyorum günler çok yavas geçiyo sanki ya![]()
sağol bebeğimmm inşallah begenemne sevindim hepimiz sevdiceğimizle o günleri yasayalım inşallahNidakus ceyizlerine bayildimmmm:) saglikli mutlu ask dolu gunlerde kullan insaAllah kuzucum:)
Kiyamamkiii:) bugun itibariyle bizde oyle yapioruz tatlim o caldiriyo ben mesgule atip geri ariyorum ama sirada bekleyenler oluyomus o askerciklerimizde yarenleriyle konussun diye cok uzatmiyoruz:) zor durumda birakmiyalim burdakileride diyo dusunceli askim benim:)ben aradigim icin cok konusabiliyoruz canim onun kartiyla konussak para mi dayanir :) tabi biraz aglamamin da etkisi var :)
şafak 158 kuzum kasımın 5 inde gitti kısa dönem . Gerçekten ilk günler zorne kadar oldu gideli kuzum? bi ilk gitiğinde bi de son günler geçmek bilmiyor.. anlıyorum seni![]()
iyi canım yine kısa dönemsin sevindim:)şafak 158 kuzum kasımın 5 inde gitti kısa dönem . Gerçekten ilk günler zor
hepimizin ay nı saatte konuşmusuz bugün ne güzel yaiyiakşamlar harikayım sevgilimin sesinide duydum şimdi sen nasılsın
çok şükür tatlım şafak saymak dısında neler yapıyorsunniyi canım yine kısa dönemsin sevindim:)
Ceyiz alisverisi acayip zevkli bisi bebegim yaa:) bende basladim yavastan:) ayy insan kendini kaybediyo o zuccaciyecilere girdiginde:) herbiseyden alasim geliyoooo:)sağol bebeğimmm inşallah begenemne sevindim hepimiz sevdiceğimizle o günleri yasayalım inşallah![]()
Tamamen nasip meselesi canim.. Askeri ihtiyac durumuna gore dagitim yapiliyomus batida olabilir doguda.. Rabbim hayirlisini nasip etsin:)merhaba kızlar bilginiz belki vardır diye soruyorum. sevgilim kısa dönem askerlik yapacak ağustos ayı gibi gidecek. şuan doğu da yaşıyor. merak ettiğim nokta batıda yaşanlar doğuya ,doğuda yaşayanlar batıda mı yapıyor askerliği? var mı bilginiz?
bende konuştum çok şükür insan bi rahat uyuyoorBende aynı canımm az önce konuştuk çok şükür