357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ben aradigim icin cok konusabiliyoruz canim onun kartiyla konussak para mi dayanir :) tabi biraz aglamamin da etkisi var :)
Kiyamamkiii:) bugun itibariyle bizde oyle yapioruz tatlim o caldiriyo ben mesgule atip geri ariyorum ama sirada bekleyenler oluyomus o askerciklerimizde yarenleriyle konussun diye cok uzatmiyoruz:) zor durumda birakmiyalim burdakileride diyo dusunceli askim benim:)

merhaba kızlar bilginiz belki vardır diye soruyorum. sevgilim kısa dönem askerlik yapacak ağustos ayı gibi gidecek. şuan doğu da yaşıyor. merak ettiğim nokta batıda yaşanlar doğuya ,doğuda yaşayanlar batıda mı yapıyor askerliği? var mı bilginiz?

merhaba kızlar bilginiz belki vardır diye soruyorum. sevgilim kısa dönem askerlik yapacak ağustos ayı gibi gidecek. şuan doğu da yaşıyor. merak ettiğim nokta batıda yaşanlar doğuya ,doğuda yaşayanlar batıda mı yapıyor askerliği? var mı bilginiz?
Tamamen nasip meselesi canim.. Askeri ihtiyac durumuna gore dagitim yapiliyomus batida olabilir doguda.. Rabbim hayirlisini nasip etsin:)

Back
X