357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

:):):):) siz dusunuyo musunuz kuzum evlilik nisan fln? Gel sende katil bize bunlar guzel planlar guzel hayaller:) insani gulumsetiyo ve motive ediyo:) Okuyodun sanirim di mi? Ne kdr kaldi okulun bitmesine cnm?
bu sene okulum bitiyor. aslında hep düşünüyordum anneside düşünüyor. ben okulu bitirip iş bulup ekim gibi nişan hani diğer yazda düğün olur diye hep hayalini kuruyordum benim sevgilimde öyle düşünüyordu ama sonra askere gidince yurtdışında yüksek lisans yapmak istediğini söyledi onun için artık hayal kuramıyorum:(

Bence azicik isinsin havalar kuzu yaa kisin guzel olmuyo:)giycek elbise zor seciliyo:) 2016 baharinda cifte dugun yapalim:) bende 2016 mayis sonu istiyorum kir dugunu olsun ohh ilkbahar gelini olurum mis miss:) aydin bayaa sicak oluyo zaten:) ayyy heycanlandim yaa:)
bende yaz istediğim için uzatıcaz iştee kuzuum. Yoksa yani kışında yaparız ama evet soguk olması kötü :) tatlı telaşlar bunlar kuzucum :)

Kiyamamkiii:) bugun itibariyle bizde oyle yapioruz tatlim o caldiriyo ben mesgule atip geri ariyorum ama sirada bekleyenler oluyomus o askerciklerimizde yarenleriyle konussun diye cok uzatmiyoruz:) zor durumda birakmiyalim burdakileride diyo dusunceli askim benim:)

tabi canim arkasinda sira varsa cok uzatmak olmaz :) uzun konusmak icin bahcedeki telefonlari kullanıyo benimki içerde sira oluyormus hem sira bekliysun hemde kisa konusuyosun diyo disarida sogukta konusmyi tercih ediyo benimde işime geliyo valla :) :)

bu sene okulum bitiyor. aslında hep düşünüyordum anneside düşünüyor. ben okulu bitirip iş bulup ekim gibi nişan hani diğer yazda düğün olur diye hep hayalini kuruyordum benim sevgilimde öyle düşünüyordu ama sonra askere gidince yurtdışında yüksek lisans yapmak istediğini söyledi onun için artık hayal kuramıyorum:(
Askerlik insani cok degistiyomus kuzucum merak etme sen turkiyede guzel bi universitede yapar yuksek lisansini.. degisir onun fikri:) anneside istiyosa dugun dernek vs tamamdir o is:) yasasin kadinlar ittifaki:)

Kizlaaar bi gunu daha bitirdik acisiyla tatlisiylaaaa darisi kalan tum gunlerin basina:):) ben yatiyorum artkkk iyi geceler diliyorum hepinizi kocaman kocaman opuyorum sekerler:):):)

Kızlar iyi geceler hepinize. Sınav haftam olduğu için biraz kopuğum ama 15'inden sonra aranıza döneceğim. Yalnız artık evlilik konuları konuşuluyor. Bende bu sene mezunum ama evlilik için önce o iş bulacak anca öyle. Aynı zamanda aynı okula yüksek lisansa başlamayı düşünüyoruz. Bakalım askerden dönsün neler olacak. Askerlik erkeği değiştiriyor diyorlar. Benimkide biraz yontulup dönse iyi olacak. Ama fazla da romantik olmasın, öyle de sevmem. Hakkımızda hayırlısı olsun. Yarın inşallah herkes sevdiğinin sesini duyar. Ve inşallah herkesin sevdiğinin sesi iyi gelir de, bizde mutlu oluruz. Benimki günde 1 kere aramaya devam ediyor. Bu akşam yeni yerine geçti. Bakalım yarın ne olacak. Neyse ki geldiğinde acısını çıkaracağım. Kendinize iyi bakın. Iyi geceler.. :) Bir gün umarım uykudan uyanıp gözümüzü açtığımızda, yanımızda sevdiğimiz erkeği görürüz. :)

Oyle dusunme fistik bak bizim sevdiklerimiz askerde suanda.. Bnmkinin usta birliginin nereye dusucegi bile belli degil:KK43: kimisinin diyarbakira cikmis kimisinin tunceliye kimisinin istanbul tekirdag kimisinin sirnak.. Rabbim sag salim gidip gelmeyi nasip etsin dua ediyoruz onlar icin:) askerlik her erkegin yapmasi gereken bisi.. Bu sene olmasa seneye seneye olmasa diger sene bi sekilde gidicek.. Simdiden kendini sartlama ortalik karisik falan diye kuzucum:)
haklısın. beklemek çok zor olacak eminim. zaten iş dolayısıyla farklı uzak şehirlerdeyiz. en azından belli zamanlarda telefonda mesajlaşıp konuşuyoruz. ama askere gidince bu kadar rahat olamayacağız.askerlik konusu korkutuyor beni onla da paylaşamıyorum bu düşüncemi yakın zamanda askere giden arkadaşları bi hayli kötü anlamda etkilemiş. en son muhabbeti açıldığında askere gittiğimde beni idare et o ortam insanı şuursuzlaştırıyormuş akıl mantık kalmıyormuş demişti.

Gunaydin kizlaaarr :) güne sevgilimin sesiyle basladim 12 dakika konustuk cok mutluyum :) artik güne baslayabilirim darisi bütün yarenlere :)

günadyın kızlar benimkisi hastanelerde olduğu için dün akşam arayamadı meraktan sabahı sabah ettim bugün iş yerinde bitermi vakit hiç bilmiyorum :(

Gunaydinlaaaar:) gunumuz aydin olsun tlfnumuz mutlu haberler icin calsin insaAllah:) :) :)
Günaydın canımmm aminnn inşallahhhhhh :):)
Gunaydin kizlaaarr :) güne sevgilimin sesiyle basladim 12 dakika konustuk cok mutluyum :) artik güne baslayabilirim darisi bütün yarenlere :)

Günaydın canım seninki de sabah arayanlardan desene :KK48: Benimki de 5 de aradı :D
günadyın kızlar benimkisi hastanelerde olduğu için dün akşam arayamadı meraktan sabahı sabah ettim bugün iş yerinde bitermi vakit hiç bilmiyorum :KK43:
Günaydın cancağzım geçmiş olsun nesi vardı. dua et canım bol bol o_O

Back
X