- 11 Mayıs 2011
- 7.158
- 3.960
- 373
saol çok teşekkür ederimTamamen nasip meselesi canim.. Askeri ihtiyac durumuna gore dagitim yapiliyomus batida olabilir doguda.. Rabbim hayirlisini nasip etsin:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol çok teşekkür ederimTamamen nasip meselesi canim.. Askeri ihtiyac durumuna gore dagitim yapiliyomus batida olabilir doguda.. Rabbim hayirlisini nasip etsin:)
aynen canım ya çok şükür gittiğinden beri hergün konuşma imkanımız oldubende konuştum çok şükür insan bi rahat uyuyoor![]()
şuanda evdeyim boş boş :) mezun oldum şimdi açıktan ikinci üni. okuuyorum canımm aynı zamanda çeyiz yapıoyrum ufaktan :)böyle işte günlerin geçmesini bekliyorumm :) sen canım?çok şükür tatlım şafak saymak dısında neler yapıyorsunn![]()
ay sorma ya şunu alalım şunu da derken elde avucta bsey kalmıyor. Aman olsun yeterki sevdicekle güüzel bi yuvamız olsun :)Ceyiz alisverisi acayip zevkli bisi bebegim yaa:) bende basladim yavastan:) ayy insan kendini kaybediyo o zuccaciyecilere girdiginde:) herbiseyden alasim geliyoooo:)
Cok kotu bu kıdemlıler ya:) neyse ınsallah cok uzamadan telefn kullanmaya baslar olmuyo boyle:)canım telefonu ustada sokabilirsiniz rahatça.. O da bi gitsin kolaçan etsin bakalıım devrecilik varmıymış o tarafta.. İlk ustaya gtiiğinde üst devreler sıkınt ıçıkartır her yerde böyle. Komutan emir veriyo kıdemli askerlere rahat bırakmayın diye çünküü. Ustaya gitsin sokar canım içeri rahat :)
canım valla bizde şubatta gidiyodu ama marta kaldı işte gitti çok şükür keşke dıyorum daha erken gitseydi.. bizde inşallah önumzdeki yaza nişanlanacagız kısmetsesaol çok teşekkür ederimnişanımız onun askerliğine bağlı ne güzel hayal kuruyorduk şubatta askere gidecek gitmeden önce nişanlancaz diye. ortalık çok karışık olunca gitmesini istemedim. bu türlüde nişan günü uzadı offf off
![]()
heheheh :))) bizde kıdemliyiz ulen heytCok kotu bu kıdemlıler ya:) neyse ınsallah cok uzamadan telefn kullanmaya baslar olmuyo boyle:)
Bende işten ayrılalı 1 ay olucak canım . Muhasebeciyim . Askere gitmeden önce tanışma isteme söz olayları oldugu için işe girmek istemedim . Şimdi iş bakmaya başladım tekrardan . Alanyada yasıyorum bende çeyiz hazırlıyorum daha eksik çok amaşuanda evdeyim boş boş :) mezun oldum şimdi açıktan ikinci üni. okuuyorum canımm aynı zamanda çeyiz yapıoyrum ufaktan :)böyle işte günlerin geçmesini bekliyorumm :) sen canım?
İyi niyetlı kıdemlılere sozumuz yomheheheh :))) bizde kıdemliyiz ulen heytama gökhanım öyle devrecilik yapmıyor sonucta o da o yollardan geçtii.
Oyle dusunme fistik bak bizim sevdiklerimiz askerde suanda.. Bnmkinin usta birliginin nereye dusucegi bile belli degilsaol çok teşekkür ederimnişanımız onun askerliğine bağlı ne güzel hayal kuruyorduk şubatta askere gidecek gitmeden önce nişanlancaz diye. ortalık çok karışık olunca gitmesini istemedim. bu türlüde nişan günü uzadı offf off
![]()
:):):) allahiiim ogunler hemencik gelsin sicacik yuvamiz olsun:) siz nezmna dusunuyosunuz dugunu kusum?ay sorma ya şunu alalım şunu da derken elde avucta bsey kalmıyor. Aman olsun yeterki sevdicekle güüzel bi yuvamız olsun :)
oh ne güzel canım gitmeden aradan cıakrtmıssınız.. Bizimkiiler bekleyelm gelsin bi dediler :) aynen kuzum bendede cok eksk var ama kapatacagız inş yavas yavas ekskleri :)Bende işten ayrılalı 1 ay olucak canım . Muhasebeciyim . Askere gitmeden önce tanışma isteme söz olayları oldugu için işe girmek istemedim . Şimdi iş bakmaya başladım tekrardan . Alanyada yasıyorum bende çeyiz hazırlıyorum daha eksik çok ama![]()
ben anaokulu öğretmeniyim aslında canım ama calısmıyorum suanda. Açıkogretmden işletmeye basladım boş durmak ıstemıyorum biri olmazsa diğerini yaparım dedim :):)İyi niyetlı kıdemlılere sozumuz yom
Bu arada ne mezunuydun canım ceyız işlerıde baslmıs sanrm masalah:)
canım yaza ağustosa inşallah nişan yapacagız . Çok acele etmek istemiyoruz belki 2016 başı olur belki havaların ısınmasını bekleriz diğer yaza olur :) ay bi gelsinde nişanlanalım o 1 yıl yeter zaten bize :):):):) allahiiim ogunler hemencik gelsin sicacik yuvamiz olsun:) siz nezmna dusunuyosunuz dugunu kusum?
evet canım iyi olduoh ne güzel canım gitmeden aradan cıakrtmıssınız.. Bizimkiiler bekleyelm gelsin bi dediler :) aynen kuzum bendede cok eksk var ama kapatacagız inş yavas yavas ekskleri :)
Bilecik canım sizinn?aynen canım ya çok şükür gittiğinden beri hergün konuşma imkanımız olduBu arada sizin neresi
![]()
Bence azicik isinsin havalar kuzu yaa kisin guzel olmuyo:)giycek elbise zor seciliyo:) 2016 baharinda cifte dugun yapalim:) bende 2016 mayis sonu istiyorum kir dugunu olsun ohh ilkbahar gelini olurum mis miss:) aydin bayaa sicak oluyo zaten:) ayyy heycanlandim yaa:)canım yaza ağustosa inşallah nişan yapacagız . Çok acele etmek istemiyoruz belki 2016 başı olur belki havaların ısınmasını bekleriz diğer yaza olur :) ay bi gelsinde nişanlanalım o 1 yıl yeter zaten bize :)
oh ne güzel yapıyorsunuz planları:)Bence azicik isinsin havalar kuzu yaa kisin guzel olmuyo:)giycek elbise zor seciliyo:) 2016 baharinda cifte dugun yapalim:) bende 2016 mayis sonu istiyorum kir dugunu olsun ohh ilkbahar gelini olurum mis miss:) aydin bayaa sicak oluyo zaten:) ayyy heycanlandim yaa:)
acemi amasya usta kıbrıs canımBilecik canım sizinn?