357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Tamamen nasip meselesi canim.. Askeri ihtiyac durumuna gore dagitim yapiliyomus batida olabilir doguda.. Rabbim hayirlisini nasip etsin:)
saol çok teşekkür ederim :( nişanımız onun askerliğine bağlı ne güzel hayal kuruyorduk şubatta askere gidecek gitmeden önce nişanlancaz diye. ortalık çok karışık olunca gitmesini istemedim. bu türlüde nişan günü uzadı offf off:KK51:

Ceyiz alisverisi acayip zevkli bisi bebegim yaa:) bende basladim yavastan:) ayy insan kendini kaybediyo o zuccaciyecilere girdiginde:) herbiseyden alasim geliyoooo:)
ay sorma ya şunu alalım şunu da derken elde avucta bsey kalmıyor. Aman olsun yeterki sevdicekle güüzel bi yuvamız olsun :)

canım telefonu ustada sokabilirsiniz rahatça.. O da bi gitsin kolaçan etsin bakalıım devrecilik varmıymış o tarafta.. İlk ustaya gtiiğinde üst devreler sıkınt ıçıkartır her yerde böyle. Komutan emir veriyo kıdemli askerlere rahat bırakmayın diye çünküü. Ustaya gitsin sokar canım içeri rahat :)
Cok kotu bu kıdemlıler ya:) neyse ınsallah cok uzamadan telefn kullanmaya baslar olmuyo boyle:)

saol çok teşekkür ederim :KK43: nişanımız onun askerliğine bağlı ne güzel hayal kuruyorduk şubatta askere gidecek gitmeden önce nişanlancaz diye. ortalık çok karışık olunca gitmesini istemedim. bu türlüde nişan günü uzadı offf off:KK51:
canım valla bizde şubatta gidiyodu ama marta kaldı işte gitti çok şükür keşke dıyorum daha erken gitseydi.. bizde inşallah önumzdeki yaza nişanlanacagız kısmetse

şuanda evdeyim boş boş :) mezun oldum şimdi açıktan ikinci üni. okuuyorum canımm aynı zamanda çeyiz yapıoyrum ufaktan :)böyle işte günlerin geçmesini bekliyorumm :) sen canım?
Bende işten ayrılalı 1 ay olucak canım . Muhasebeciyim . Askere gitmeden önce tanışma isteme söz olayları oldugu için işe girmek istemedim . Şimdi iş bakmaya başladım tekrardan . Alanyada yasıyorum bende çeyiz hazırlıyorum daha eksik çok ama:KK45::KK47:

saol çok teşekkür ederim :( nişanımız onun askerliğine bağlı ne güzel hayal kuruyorduk şubatta askere gidecek gitmeden önce nişanlancaz diye. ortalık çok karışık olunca gitmesini istemedim. bu türlüde nişan günü uzadı offf off:KK51:
Oyle dusunme fistik bak bizim sevdiklerimiz askerde suanda.. Bnmkinin usta birliginin nereye dusucegi bile belli degil:( kimisinin diyarbakira cikmis kimisinin tunceliye kimisinin istanbul tekirdag kimisinin sirnak.. Rabbim sag salim gidip gelmeyi nasip etsin dua ediyoruz onlar icin:) askerlik her erkegin yapmasi gereken bisi.. Bu sene olmasa seneye seneye olmasa diger sene bi sekilde gidicek.. Simdiden kendini sartlama ortalik karisik falan diye kuzucum:)

Bende işten ayrılalı 1 ay olucak canım . Muhasebeciyim . Askere gitmeden önce tanışma isteme söz olayları oldugu için işe girmek istemedim . Şimdi iş bakmaya başladım tekrardan . Alanyada yasıyorum bende çeyiz hazırlıyorum daha eksik çok ama:KK45::KK47:
oh ne güzel canım gitmeden aradan cıakrtmıssınız.. Bizimkiiler bekleyelm gelsin bi dediler :) aynen kuzum bendede cok eksk var ama kapatacagız inş yavas yavas ekskleri :)

İyi niyetlı kıdemlılere sozumuz yom :p
Bu arada ne mezunuydun canım ceyız işlerıde baslmıs sanrm masalah:)
ben anaokulu öğretmeniyim aslında canım ama calısmıyorum suanda. Açıkogretmden işletmeye basladım boş durmak ıstemıyorum biri olmazsa diğerini yaparım dedim :):)

:):):) allahiiim ogunler hemencik gelsin sicacik yuvamiz olsun:) siz nezmna dusunuyosunuz dugunu kusum?
canım yaza ağustosa inşallah nişan yapacagız . Çok acele etmek istemiyoruz belki 2016 başı olur belki havaların ısınmasını bekleriz diğer yaza olur :) ay bi gelsinde nişanlanalım o 1 yıl yeter zaten bize :)

canım yaza ağustosa inşallah nişan yapacagız . Çok acele etmek istemiyoruz belki 2016 başı olur belki havaların ısınmasını bekleriz diğer yaza olur :) ay bi gelsinde nişanlanalım o 1 yıl yeter zaten bize :)
Bence azicik isinsin havalar kuzu yaa kisin guzel olmuyo:)giycek elbise zor seciliyo:) 2016 baharinda cifte dugun yapalim:) bende 2016 mayis sonu istiyorum kir dugunu olsun ohh ilkbahar gelini olurum mis miss:) aydin bayaa sicak oluyo zaten:) ayyy heycanlandim yaa:)

Bence azicik isinsin havalar kuzu yaa kisin guzel olmuyo:)giycek elbise zor seciliyo:) 2016 baharinda cifte dugun yapalim:) bende 2016 mayis sonu istiyorum kir dugunu olsun ohh ilkbahar gelini olurum mis miss:) aydin bayaa sicak oluyo zaten:) ayyy heycanlandim yaa:)
oh ne güzel yapıyorsunuz planları:)

Back
X