357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Kızlar, benimki Manisa Ahmetli'de bir karakola geçiş yapıyor. 16'da beni aradı hazırlanıyordu gitmek için. Ahmetli, Turgutlu ve Salihli arasında kalan küçük bir ilçe. Bakalım orda rahatlık durumumuz nasıl olacak.
ayy salihlide kalmıştık biz yemin töreninden sonra.. Alaşehirdeydi gökhan salihlide akrabaları vardı orda kaldık iki gün anılarım depreşti :)

kizlar saat 5de aradi 7 dk konuşabildik yemekten sonra uzun konusuruz dedi yemegi 6da yiyorlar en gec saat kac oldu aramadk ya:KK43:
Arar canım heralde ya... Saat 9 dan 10a kadar iştimaları oluyor şuan boştadırlar onlar. 10 dan sonrada boş oluyorlar gökhan 10 dan sonra bile arardı..

Kızlarr bişi sorabilir miyim?
Ya bugün kura çekmişler nişanlıma önce sahil ilçe çıkmış ama nişanlım sırf ben gidebileyim diye başkasıyla değiştirmiş merkezde kalmış. Ama merkezde de cezaevi çıkarsa sıkıntı olur demişler. Siz duydunuz mu cezaevi kötü mü oluyor? Vicdan azabı çekiyorum yaa :KK43::KK43:

kura mi cekmisler canim senin sevgilin kastamonu acemi degil mi

Arar canım heralde ya... Saat 9 dan 10a kadar iştimaları oluyor şuan boştadırlar onlar. 10 dan sonrada boş oluyorlar gökhan 10 dan sonra bile arardı..

anlamadim bende ya benim sevgilim her dk arardi normalde bossa muhakkak aramasi gerekirdi niye aramiyoki acaba

Kızlarr bişi sorabilir miyim?
Ya bugün kura çekmişler nişanlıma önce sahil ilçe çıkmış ama nişanlım sırf ben gidebileyim diye başkasıyla değiştirmiş merkezde kalmış. Ama merkezde de cezaevi çıkarsa sıkıntı olur demişler. Siz duydunuz mu cezaevi kötü mü oluyor? Vicdan azabı çekiyorum yaa :KK43::KK43:
ay bilmiyorum ki ya sıkıntıdır diye düşünüyorum ben ceza evi.. Canım kesin değilse şimdiden evham yapma. En kötüsüne bile ayak uyduruyor insan gidince. Vicdan azabı çekicek bişey yok tatlım iyi yönden bak merkezde ve sen onu görmeye rahat gidebilirsin:) Sıkma canını herşeyde bi hayır vardır.

Ya Allah bize bi yer nasip etti ve biz değiştirdik ya bir de sırf benim yüzümden ondan üzülürüm eğer kötü olursa. İnşallah çok mutlu olur yaaa

Kızlar bu arada ben benimkini telefonda pek nazlamıy. um. Size tavsiyem sizde fazla nazlamayın. Çünkü kötü etkileniyorlar. Ben genelde hadi hayatım yaparsın, 6 ay nedir ki biter. Herkesten çok çek sen mekik. Orda yorul buraya gelince dinlenirsin diyorum. Siz nazlarsanız onun açısından daha kötü olur. Ben sanki onu boks maçına hazırlar gibi konuşuyorum. O yüzden enerjisi daha yüksek. :)
Valla canım bız o konulara pek gırmıyoruz:) yoruluyomusun askım falan dıyrm dıkkat et kendıne falan dyrm
O daha cok soru soruyo:)

Ya benide gec aradi iki dk konusabildik aksam aricam tekrar dedi ama bakalim of alismistik rahat rahat konusmaya bugun sesi daha bi yorgun geliyodu zaten :(

Dun bana dedıkı ust devreler gıtmeden telefon sokmam belki ,dedim valla suan ılk hafta oldugu ıcın sesım cımmıyo bır ay sonrasında boyle olmam:)" nidacım sen kıdemlısın telefon olayı nasıl olcak ust devrelerın gtmesnımı beklıcz:)

Bnm askitomun nobeti varmis bugun 8-9arasi.. Hihihihi asker olmus nobette mi tutarmis benim bebegiiiim:):):):) silahta vermisler uzerlerine zimmetlemisler:( ayyy kiyamam yaa:)

Back
X