Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bilmiyodum kuzu varmis:) gecen gun gece 3-4nobeti tutmus kiyamam:) beni asil sasirtan silah vermeleri yaa???? Ici bos mudur acaba? Daha 1hfta bile olmadan ne silahiymis buAnaaa acemilikte nobette mi varmisss :)
Oooooh harika bebegim gozunaydin:)ayyyy görüntülüüü konuştukkkk:)) gördüm sonunda ya çok mutluu oldummm :)
Bizimkilere de vereceklermiş öğlen aradığında demişti .. ama boş olur heralde dedi inşallah öyledir..Bende bilmiyodum kuzu varmis:) gecen gun gece 3-4nobeti tutmus kiyamam:) beni asil sasirtan silah vermeleri yaa???? Ici bos mudur acaba? Daha 1hfta bile olmadan ne silahiymis bu![]()
InsaAllah cnm..Bizimkilere de vereceklermiş öğlen aradığında demişti .. ama boş olur heralde dedi inşallah öyledir..
Muhtemelen uzun dönemler bu sıkıntıyı çekiyor canım bizim kısa bir sorun yaşamadık telefon konusunda şuana kadar şükür..
Ya valla nefret ettim Ankara'dan,resmen sesine hasret kaldım sevdiğimin ya. 1 dk bile arasa razıyımmm ama yok yok yok aramıyooooCanım, Ankara sanırım uzun dönemler için çok katı geçiyormuş. Uzun dönemlerin, eğitimleri da ağır oluyormuş. Inşallah acemilik bitince rahat edeceksiniz.
saol canım darısı senin başına :)Oooooh harika bebegim gozunaydin:)
geçmiş olsun canım nesi varmışbenim yarim hastalandı![]()
bugün hastanedeydi
![]()
canım telefonu ustada sokabilirsiniz rahatça.. O da bi gitsin kolaçan etsin bakalıım devrecilik varmıymış o tarafta.. İlk ustaya gtiiğinde üst devreler sıkınt ıçıkartır her yerde böyle. Komutan emir veriyo kıdemli askerlere rahat bırakmayın diye çünküü. Ustaya gitsin sokar canım içeri rahat :)Dun bana dedıkı ust devreler gıtmeden telefon sokmam belki ,dedim valla suan ılk hafta oldugu ıcın sesım cımmıyo bır ay sonrasında boyle olmam:)" nidacım sen kıdemlısın telefon olayı nasıl olcak ust devrelerın gtmesnımı beklıcz:)
var tabi ya :))Anaaa acemilikte nobette mi varmisss :)
sevindim canım senin adına baya iyi olmuş:)ay kizlar sonunda aradi yani ve dedim neden 3 saattir aramiyosun bos bos isler yapmis resmen ustumu degistirdim kantine siraya girdim fln ddi biraz sert soyleyince bende dayanamadim agladim salak gibi ya neden kiziyosun ki seni cok özledim o yuzden böyle diyorum trip atmiyorum sesini duymak istiyorm sadece ddm uzuldu ya bende seni cok ozledim ddi sonra hemen konuyu degistirdim gulmeye falan basladim ve sanirim bundan dolayi gonlumu almak için mi artik ne icin bilmiyorm tam 50 dk konuştukkapatirkende 2 3 kere seni cok seviyorum askimmm dedi
yine gonlumu aldi
![]()
Tabi yine arasın kuzum insan merak ediyo armyınca.. Ama kötü düşünmeyin hiç bi zaman vardır bişey ki arayamadı , bunu ona yüklemeyin :)Dimi ya aslinda ama daha ilk haftadan biz alismistikkkk ya
:)
Allah acil sifalar versin cnmm gecmis olsunbenim yarim hastalandı![]()
bugün hastanedeydi
![]()
Ayy masallah tu tu tu :) nazar degmesin kuzum 50dk konusmak buyuk sans:)ay kizlar sonunda aradi yani ve dedim neden 3 saattir aramiyosun bos bos isler yapmis resmen ustumu degistirdim kantine siraya girdim fln ddi biraz sert soyleyince bende dayanamadim agladim salak gibi ya neden kiziyosun ki seni cok özledim o yuzden böyle diyorum trip atmiyorum sesini duymak istiyorm sadece ddm uzuldu ya bende seni cok ozledim ddi sonra hemen konuyu degistirdim gulmeye falan basladim ve sanirim bundan dolayi gonlumu almak için mi artik ne icin bilmiyorm tam 50 dk konuştukkapatirkende 2 3 kere seni cok seviyorum askimmm dedi
yine gonlumu aldi
![]()
iyi akşamlarr efuli kuzu ben iyiym sen nasılsın bakalaım :)kuzular iyi akşamlar nasılsınızz![]()
Canim cok sukur sen nasılsın :)kuzular iyi akşamlar nasılsınızz![]()