357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Sagol cnm benm insallah ALLAH duysun seni:) iste bana dedgi 28inde yemn toreni 65gun snra dagtma gelcez dedi meslege yerlestrmemsler kendsni sanrm ya arasn net soracm tekrar ins dha erken gelr. Sende oyi yapiosn moral vererk inan ardgnda cnm skkn olyr ama telfnu actgmda hc belli etmyrm sanki cok mtlymsm gbi yanstmamak icn en dogrusuda bu
aynen canm cok haklsın hadi bakalım.. seninde güzel haberlerni bekliyorum :) :)

evet canm öyle ama kafam birşeye takıldı
şimdi acemi birliğinde 21 gün kalmış olacak ya
usta birliğinde daha fazla kalır o zaman değil mi. o_Oo_O
Evt cnm dha fazla kalr derken gunu asmaz gene ayni tarhte gdlr ksmet olrsa ama acmlkten cok ustada kalck ki bu dha iyi bnm arkdsnda svglsi usta brlgndw hergn mesjlsyrlr tel gecrms oyle dha iyi olr hergn msjlsmk:)

bizde askerden sonra evililik düşünüyoruz Allah ksımet ederse
ama iş yok güç yok henüz o konular var
maddiyatsızlıklar var
benm ailemde maddiyata önem verir
beni düşündükleri için bakalm nolacak:KK51::KK51:
Allah yuva kurana yardim eder bebegim:) allahin izniyle sag salim gelsinde hallolur hersey:) biz ozamana kadar ceyizimizi hazirlariz ohhh miss:)

Kızlar, benimki Manisa Ahmetli'de bir karakola geçiş yapıyor. 16'da beni aradı hazırlanıyordu gitmek için. Ahmetli, Turgutlu ve Salihli arasında kalan küçük bir ilçe. Bakalım orda rahatlık durumumuz nasıl olacak.

Kızlar bu arada ben benimkini telefonda pek nazlamıyorum. Size tavsiyem sizde fazla nazlamayın. Çünkü kötü etkileniyorlar. Ben genelde hadi hayatım yaparsın, 6 ay nedir ki biter. Herkesten çok çek sen mekik. Orda yorul buraya gelince dinlenirsin diyorum. Siz nazlarsanız onun açısından daha kötü olur. Ben sanki onu boks maçına hazırlar gibi konuşuyorum. O yüzden enerjisi daha yüksek. :)

2 gündür ben de haber alamıyorum. Heralde Ankara'da uzun dönem askerlik yapanlara yasaklıyolar bu tlfnları da arayamıyoooo :@ aşırı sinirlenip üzülüyorum. Ankara'nın disiplinini araşmıştık ama bu kadar olabileceğini düşünmüyodum :(

2 gündür ben de haber alamıyorum. Heralde Ankara'da uzun dönem askerlik yapanlara yasaklıyolar bu tlfnları da arayamıyoooo :mad: aşırı sinirlenip üzülüyorum. Ankara'nın disiplinini araşmıştık ama bu kadar olabileceğini düşünmüyodum :KK43:
Muhtemelen uzun dönemler bu sıkıntıyı çekiyor canım bizim kısa bir sorun yaşamadık telefon konusunda şuana kadar şükür..

2 gündür ben de haber alamıyorum. Heralde Ankara'da uzun dönem askerlik yapanlara yasaklıyolar bu tlfnları da arayamıyoooo :mad: aşırı sinirlenip üzülüyorum. Ankara'nın disiplinini araşmıştık ama bu kadar olabileceğini düşünmüyodum :KK43:

Canım, Ankara sanırım uzun dönemler için çok katı geçiyormuş. Uzun dönemlerin, eğitimleri da ağır oluyormuş. Inşallah acemilik bitince rahat edeceksiniz.

ben geldiiim ellerim dolu geldiiim :)
1546439_658220090962254_285982776906810700_n.webp
1546439_658220090962254_285982776906810700_n.webp 1546439_658220090962254_285982776906810700_n.webp Çiçekli-Kütahya-Porselen-Kahvaltı-Takımı-Modelleri.webp 1546439_658220090962254_285982776906810700_n.webp 1546439_658220090962254_285982776906810700_n.webp Çiçekli-Kütahya-Porselen-Kahvaltı-Takımı-Modelleri.webp

Ayy Ayy ayyy kız bunlar nee çok şekerler :) :) :)
hihihi :) herşey bi anda olduu hiç aklımızda yoktu bugün bişey almak:KK53: gökhanla gezerken gördük hemen alalım dedim aldı oda sagolsun :KK49: güzel değilmi normalde istanbul desenli şeylerden sıkılmıstım herkes kullanıyor diye ama hiç olmadıgı için bi kaç tane olsun dedim istanbullu ne olcak :):KK30:

hihihi :) herşey bi anda olduu hiç aklımızda yoktu bugün bişey almak:KK53: gökhanla gezerken gördük hemen alalım dedim aldı oda sagolsun :KK49: güzel değilmi normalde istanbul desenli şeylerden sıkılmıstım herkes kullanıyor diye ama hiç olmadıgı için bi kaç tane olsun dedim istanbullu ne olcak :):KK30:
İyi yapmşsınız canım benim gülee güle kullanın pek şirinler :) :):KK49:

kizlar saat 5de aradi 7 dk konuşabildik yemekten sonra uzun konusuruz dedi yemegi 6da yiyorlar en gec saat kac oldu aramadk ya:(

Kızlarr bişi sorabilir miyim?
Ya bugün kura çekmişler nişanlıma önce sahil ilçe çıkmış ama nişanlım sırf ben gidebileyim diye başkasıyla değiştirmiş merkezde kalmış. Ama merkezde de cezaevi çıkarsa sıkıntı olur demişler. Siz duydunuz mu cezaevi kötü mü oluyor? Vicdan azabı çekiyorum yaa :(:(

Back
X