- 22 Ekim 2014
- 755
- 138
- 133
belli olmuyor işte kuzum daha yeni oldukları için , müsait olmamış olabilir .. bi de bildiğim kadarıyla ankara daha sıkı oluo telefon konusundaAnkarada yapio canim 1hafta oldu gideli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belli olmuyor işte kuzum daha yeni oldukları için , müsait olmamış olabilir .. bi de bildiğim kadarıyla ankara daha sıkı oluo telefon konusundaAnkarada yapio canim 1hafta oldu gideli
Evet cnm sira cok olyorms ozellikle ardgnda sesi kislmsti bde cok merk ettm o yuzdenbelli olmuyor işte kuzum daha yeni oldukları için , müsait olmamış olabilir .. bi de bildiğim kadarıyla ankara daha sıkı oluo telefon konusunda
Canım hoş geldin benim nişanlımda Ankarada askerlik yapıyor. Telefon kuyruğundan bizde şikayetçiyiz aynı şekilde ses kısıklığından daEvet cnm sira cok olyorms ozellikle ardgnda sesi kislmsti bde cok merk ettm o yuzden
hoşgeldin canım allah kavuştursunIyi aksamlar bnmde sevdgm askerde pazar gnu aradi bi baskada armadi cnm sklyor
Hos buldum cnm aynen ya sık sık ariyamio malesf ankara etimesgutta hayrlaya bitrp gelrler insallah yaCanım hoş geldin benim nişanlımda Ankarada askerlik yapıyor. Telefon kuyruğundan bizde şikayetçiyiz aynı şekilde ses kısıklığından da
Bağırarak marş söyletiyolarmış istedikleri kadar bağırmazsan kızıyolarmış benimkinin de sesi kısılmış canım dert etme onu
Ankaranın neresiydi
Hos buldum cnm teskrrbederm AMIN ALLAH sende kavstrsn tum askerlermizi kavstursun insallahhhoşgeldin canım allah kavuştursun
anladım canm.. hiç bir şey tam olmuyor işteinşallah canım askerden gelince gönlünüze göre bir iş bulursunuz bizde de sorun ben bursalıyım o kayserili iç giyim mağazaları var o işi yaparsa mecbur kayseride yaşıcaz ailem pek yanaşmıcak kayseriye gitmemi
canm nerde asker seviglin uzun dönem miIyi aksamlar bnmde sevdgm askerde pazar gnu aradi bi baskada armadi cnm sklyor
amin inşallahHos buldum cnm teskrrbederm AMIN ALLAH sende kavstrsn tum askerlermizi kavstursun insallahh
hiçbir şey 4 4lük olamaz ki zaten çözülmücek şeyler değil istedikten sonra:)anladım canm.. hiç bir şey tam olmuyor işte
bir yerden aksilik düşünce birşeyler çıkıyor
inşallah bu sorunlarıda aşarız :)
Ankara etimesgut cnm aynen uzun donem malesef:) gecen hafta icnde iki kere aradi snra armdicanm nerde asker seviglin uzun dönem mi
uzun dönem yapanların araması cok zor oluyor. günde bir kez bile arayamaabiliyorlar.
canm benm skma canını uzun dönemler daha cok zor arıyor bak bende dert yanıyordum öyeAnkara etimesgut cnm aynen uzun donem malesef:) gecen hafta icnde iki kere aradi snra armdi
Gozun aydn cnm darisi bizi aramalrna insallah. Sevnmen lazm bi meslege yerlestrmsler enazndn yksa dha uzun kalrdi acemlkte bnmki gbi mesela o 65gun snra dagtma gelck malsf gelemio hemen hayrlsi olsn skma cnini orda kolay dgl hergn egtm yapyrlr sen moral ver her defasnda ki dha fazla cani sklmasn.kızlar askerim aradı yarenimm aradı... 15 gün sonra ordayım dedi
şoför oldugum için acemi birlikte 21 gün kalcakmişim dedi.
burada 1 hafta izine gelecekmiş sonra dağıtım olacakmış
sesi çok kötüydü seni çok özledim hemen sıra buldum aradım.
eğitimdeyiz hala eğitim yapacaz felan dedi cok kötü oldum sesi çok kötüdü ah yarimm neler çekiyorsun orda![]()
aynen canm öyle.. şimdi aradı yine saniyeler içnde konuştuk ama onun sesini duyuncaamin inşallah
hiçbir şey 4 4lük olamaz ki zaten çözülmücek şeyler değil istedikten sonra:)
Sagil cnm bnm insallah beklyrm aramsni ALLAHin iznyle arar ilk frsatta insallahcanm benm skma canını uzun dönemler daha cok zor arıyor bak bende dert yanıyordum öye
sevdiğim pazar günü aramıştı dün gece aradı birde şimdi aradı
50 60 saniye konuşabildik cok zor fırsat buldum deid
ilk fırsatta arıyacaktır seni gönlünü cok rahat tut
kızlar askerim aradı yarenimm aradı... 15 gün sonra ordayım dedi
şoför oldugum için acemi birlikte 21 gün kalcakmişim dedi.
burada 1 hafta izine gelecekmiş sonra dağıtım olacakmış
sesi çok kötüydü seni çok özledim hemen sıra buldum aradım.
eğitimdeyiz hala eğitim yapacaz felan dedi cok kötü oldum sesi çok kötüdü ah yarimm neler çekiyorsun orda![]()
aynen canm benm hiç kolay değil.. cok zor hkalsın ben ona hep destek olyrm morel veriyorumGozun aydn cnm darisi bizi aramalrna insallah. Sevnmen lazm bi meslege yerlestrmsler enazndn yksa dha uzun kalrdi acemlkte bnmki gbi mesela o 65gun snra dagtma gelck malsf gelemio hemen hayrlsi olsn skma cnini orda kolay dgl hergn egtm yapyrlr sen moral ver her defasnda ki dha fazla cani sklmasn.
evet canm öyle ama kafam birşeye takıldıcanim uzulme bak ne guzel 1 hafta berabersiniz :)
Sagol cnm benm insallah ALLAH duysun seni:) iste bana dedgi 28inde yemn toreni 65gun snra dagtma gelcez dedi meslege yerlestrmemsler kendsni sanrm ya arasn net soracm tekrar ins dha erken gelr. Sende oyi yapiosn moral vererk inan ardgnda cnm skkn olyr ama telfnu actgmda hc belli etmyrm sanki cok mtlymsm gbi yanstmamak icn en dogrusuda buaynen canm benm hiç kolay değil.. cok zor hkalsın ben ona hep destek olyrm morel veriyorum
saniyelerde olsa onun sesini duymak o kadar güzelki
inşallah sende yarinin sesini duyarsın biran önce arar canm benm.. sende bu mutluluğu yaşarsın
acemi birlikte ne kadar kalacak senn yarenin tam olarak