357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bende saydım:KK48: Benimki de toplamda 19 kez aramış :KK12: Arasın kızıcam milletin askerleri 25 kere arıyo sen niye 19 kere aradın diye:KK53::KK53:
Bence oyle deme ya ben sevglme baskasından bahsedınce kızıyo:)bıde arayamadgmda trıp atma bak dedı :) gec qradıgı zamanlarda bak trıp atmıyrm askm dıyorum:D

yok canım daha yaşım kucuk ve okudugum icin ve bekar ablam var siramizi bekliyoruz :) okul bitince biran once evlenmek istiyoruz. eger cesaret edebilirsem 4. sinifta babama acicam konuyu aile icinde bi soz olsun istiyoruz ama cekiniyorum :)

benim babam okul bitmeden iş bulmadan bu tarz şeylere karşı ya ben hiç açmadım ondan. bizde hep askerden gelince benim okulum bitince nişan yaparız diye düşünüyorduk yani en azından ben öyle hayal kuruyordum ama şimdi kalkmış yurtdışında yüksek lisans yapıcam diyor. e 2 yıldan fazla yurt dışında kalcak bende bana ona göre söyle beklemeyim dedim çok sinirim bozuldu:S Türkiyedeki üniversittelerin suyu çıktı

Bence oyle deme ya ben sevglme baskasından bahsedınce kızıyo:)bıde arayamadgmda trıp atma bak dedı :) gec qradıgı zamanlarda bak trıp atmıyrm askm dıyorum:D
Yok kuzum şaka yapıyorum bazen diyorum çok az arıyosun diye bu bölükte herhalde en çok arayan benimdir boş bıraktıkları gibi sıraya giriyorum diyo bende zaten olsun zaten yoruluyosn çok aramasan da olur diye ikimizi de teselli ediyorum :(

hahaha yavas yavas tripler basliyo bu kadar durdugumuz kabahat hahahaha :KK53:
Dimi ama yaa askerlik öncesini de sayarsak şurda 15 gündür tribimiz kursağımızda kalıyo:KK48::KK48::KK48::KK48:

kızlar şimdi yarim aradı ama benim canım çok sıkıldı :KK43: aşısını olmuş iyi olduğunu sadece biraz başının ağrıdığını söyledi iki dakika fln konuştuk tmm kapatıcağı sıra dikkat et hayatım bu aşılar ateş yapıyormuş dememe kalmadı ... tmm sen merak etme çocukmuyum ben dedi sinirli bişekilde ses tonuda gayet kötüydü ... ne dieceğimi şaşırdım, tmm canım aklım sende kalıo napıyım elimde deil fln dedim kapttık telefonu ... yaa resmen azarladı beni , nie öyle konuştu hiç anlamış deilim

canım cok normal bu tepkiler sadece sen karsılasmıyosun bu tepkiyle bir benzerini ben de yaşadım.. bir gün hiç konuşamamıştık,, ertesi gün, dün seni çok merak ettim dedim, niye merak ediyosunki ne olabilir yani merak etme beni sen kendine dikkat et diye azarlamıştı :KK64: bende çok şaşırmıştım ve kırılmıştım ama sonra niye öyle davrandığının acıklamasını yaptı ve ben de üzmedim kendimi.. sen de üzülme dediğim gibi normal bunlar :)

benim babam okul bitmeden iş bulmadan bu tarz şeylere karşı ya ben hiç açmadım ondan. bizde hep askerden gelince benim okulum bitince nişan yaparız diye düşünüyorduk yani en azından ben öyle hayal kuruyordum ama şimdi kalkmış yurtdışında yüksek lisans yapıcam diyor. e 2 yıldan fazla yurt dışında kalcak bende bana ona göre söyle beklemeyim dedim çok sinirim bozuldu:S Türkiyedeki üniversittelerin suyu çıktı

bende daha 1 sene oncesine kadar okulumu bitiricem yuksek lisans yapicam meslegime baslicam araba alicam vs anca oyle evlenirim diyodum sevgilim de he heee diyodu simdi okulu nasil erken bitirebilirim diye arastiriyorum :KK53::KK48::KK22:

Yok kuzum şaka yapıyorum bazen diyorum çok az arıyosun diye bu bölükte herhalde en çok arayan benimdir boş bıraktıkları gibi sıraya giriyorum diyo bende zaten olsun zaten yoruluyosn çok aramasan da olur diye ikimizi de teselli ediyorum :KK43:

Dimi ama yaa askerlik öncesini de sayarsak şurda 15 gündür tribimiz kursağımızda kalıyo:KK48::KK48::KK48::KK48:

sormaaa yaaa o son 1 hafta ne kdr sinir olsamda bisey diyemedim eve gelip ablama gerizekali bu cocuk diye soylenip sinirimi cikartiyodum hahahah :):):):)

bende daha 1 sene oncesine kadar okulumu bitiricem yuksek lisans yapicam meslegime baslicam araba alicam vs anca oyle evlenirim diyodum sevgilim de he heee diyodu simdi okulu nasil erken bitirebilirim diye arastiriyorum :KK53::KK48::KK22:
Ahahahhh aşk insanın hayallerini nasıl değiştiriyor işte:KK68::KK68::KK68::KK68:

sormaaa yaaa o son 1 hafta ne kdr sinir olsamda bisey diyemedim eve gelip ablama gerizekali bu cocuk diye soylenip sinirimi cikartiyodum hahahah :):):):)
Ama askere gideceğini düşününce ne kadar sinirli olsanda gözlerin doluyodu dimi:cry::cry:
Ahh yanımızda olsalarda yine sinir etseler bizi

Bak gördünmü biz sana dedik .. ta o saatte aramış çocuk demekki o da istiyordu aramak ama fırsat olmamış... heryer aynı rahatlıkta değil işte malesef .. Oh hadi gözünaydın rahatlamıştır için biraz olsun canım :) Sevindm çok :)
çok sevindim canım bak biz sana demiştik.. şimdi için rahat etmiştir :)

Ayyyy oh beee:) cok sevindim haber almana kuzum yaa:) icimden seni gecirmistim ne yapti acaba diye msjini gordum:) gozunaydiiiiin:) ben dun konusamadim basim agriyo biraz:KK43: aklim onda:KK43:

Günaydın güzel yarenler mutlu günler olsun hepimize

İnşallahhh canım benim en son pazar günü 2dkdan fazla konuşabilmiştik çok özledim :KK43::KK43:

Bu özlemde ne meret bişeymiş ya hu:KK14::KK14:

Tatlımmmmm çok çok çook mutlu oldum sanki kendim telefon almış gibi:KK73::KK73:
Bak gördün mü boşuna günahını aldın çocuğun. Her yerin şartları farklı oluyor işte. İnşallah bundan sonra daha sık arayabilir. Ama arayamasa da artık ne şartlarda olduğunu biliyorsun için rahat etmiştir.

Günaydın balım

Sınavlar bitse bu seferde ya ararsa diye uyuyamazsın benden söylemesi :KK48:

Belommm:KK15::KK15::KK15::KK15:

Bak gördünmü biz sana dedik .. ta o saatte aramış çocuk demekki o da istiyordu aramak ama fırsat olmamış... heryer aynı rahatlıkta değil işte malesef .. Oh hadi gözünaydın rahatlamıştır için biraz olsun canım :) Sevindm çok :)
kızlar hepinize desteğiniz için cok teşekkür ederim
ben perişan bir haldeyken bana yardımcı oldunuz benm destekçim oldunuz cok sagolun..
iyi ki varsınız
sizler olmasa. burası olmasa biz olmasak ne biliyim ya.. daha kötü olurdu herşey dayanması daha güç olurdu
bugün pek giremedim vizelerim başlıyacak
bu kafayla çalışabilidğim kadar ders çalışıyorum işte.
kurslara yazıldım kafamı birşeylerle meşgul edebiliyim diye.
ailevi dertler sınav stresti askerlik valla kcoattılar bizi:27:
ama geldikleri zaman herşey cok güzel olacak inşallah
tekrar cok teşekkür ederim iyiki varsınız:KK68::KK68::KK68::KK68::KK19::KK19::KK19::KK19::D:D:D:D:D

bakalım benimki askerden gelince ne dicek:D

kızlar hepinize desteğiniz için cok teşekkür ederim
ben perişan bir haldeyken bana yardımcı oldunuz benm destekçim oldunuz cok sagolun..
iyi ki varsınız
sizler olmasa. burası olmasa biz olmasak ne biliyim ya.. daha kötü olurdu herşey dayanması daha güç olurdu
bugün pek giremedim vizelerim başlıyacak
bu kafayla çalışabilidğim kadar ders çalışıyorum işte.
kurslara yazıldım kafamı birşeylerle meşgul edebiliyim diye.
ailevi dertler sınav stresti askerlik valla kcoattılar bizi:KK53:
ama geldikleri zaman herşey cok güzel olacak inşallah
tekrar cok teşekkür ederim iyiki varsınız:KK68::KK68::KK68::KK68::KK19::KK19::KK19::KK19::D:D:D:D:D
Ne demek canım benim sen ii ol yeterki :)Sen derslerine çalış hadi çoookk kolay gelsin başarılar :KK36::)İnşallahhh herşey çook güzel olacak dediğin gibi hele bi gelsinler :):KK36:

bizde askerden sonra evililik düşünüyoruz Allah ksımet ederse
ama iş yok güç yok henüz o konular var
maddiyatsızlıklar var
benm ailemde maddiyata önem verir
beni düşündükleri için bakalm nolacak:KK51::KK51:

Ne demek canım benim sen ii ol yeterki :)Sen derslerine çalış hadi çoookk kolay gelsin başarılar :KK36::)İnşallahhh herşey çook güzel olacak dediğin gibi hele bi gelsinler :):KK36:
inşallah bebegğim.. valla burası insana gerçekten cok iyi geliyor
içimizi döküyoruz hiç değilse hiç birşey yapamasak bile :) :)
çalştm biraz ara veryim kaçamak yapym sizlere bakym ne var ne yok deyim dedim :)

bizde askerden sonra evililik düşünüyoruz Allah ksımet ederse
ama iş yok güç yok henüz o konular var
maddiyatsızlıklar var
benm ailemde maddiyata önem verir
beni düşündükleri için bakalm nolacak:KK51::KK51:
inşallah canım askerden gelince gönlünüze göre bir iş bulursunuz bizde de sorun ben bursalıyım o kayserili iç giyim mağazaları var o işi yaparsa mecbur kayseride yaşıcaz ailem pek yanaşmıcak kayseriye gitmemi

canım cok normal bu tepkiler sadece sen karsılasmıyosun bu tepkiyle bir benzerini ben de yaşadım.. bir gün hiç konuşamamıştık,, ertesi gün, dün seni çok merak ettim dedim, niye merak ediyosunki ne olabilir yani merak etme beni sen kendine dikkat et diye azarlamıştı :KK64: bende çok şaşırmıştım ve kırılmıştım ama sonra niye öyle davrandığının acıklamasını yaptı ve ben de üzmedim kendimi.. sen de üzülme dediğim gibi normal bunlar :)
bakalım canım akşam konuştuğumuzda ne diecek acaba... ilk başta çok üzülmüştüm ama şimdi biraz daha iyiyim , akşamın olması bekliyorum sabırsızlıkla

Back
X