- 12 Haziran 2013
- 428
- 99
- 123
söz nişan vs var mı şuanbenimde seneye biticekti ne guzel Aşkımla biran once evlenicektim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söz nişan vs var mı şuanbenimde seneye biticekti ne guzel Aşkımla biran once evlenicektim![]()
içini ferah tut canımcanlarım benim inş siz haklı çıkarsınız ... inş. sadece alışmasından kaynaklı böledir...
söz nişan vs var mı şuan
Çok mutluyum sevdicegim aradı şimdi de sınav a giriyorum çok şükür ayrıca saol kuzummmHmm anladım canıminşallah arar sınavın iyi geçer iinşallah canımm
![]()
Ya allahım şansım hep boyle olur ınsaallah ders calısırken arıyo hep:) 7 dk konstuk:)ya bazen diyorum erken ara benide sınavlarıma çalışabileyim en azından yoksa hiç konsantre olamyorum
benim 22 canım sosyoloji okuyorum son sınıfım. bitiyor inşallah:) sen kaç yaşındasın
Canımmm sende iyiki varsın. Biz bu sayfayı bu amaçla açtık dimi amaiyiki varsınız kızlar , hepiniz şu dönemimde moral kaynağım oluyorsunuz ,, tek tek kocaman kocamann öpüyorum![]()
Oohh senden mutlusu yok şimdi hayallere mi dalarsın rahat rahat ders mi çalışırsın orası meçhulYa allahım şansım hep boyle olur ınsaallah ders calısırken arıyo hep:) 7 dk konstuk:)
En çok arayanlardan biri de seninki sanırım kuzum çok şanslısınSaat 13"45 te aradı askım gıttıgı gunden beri 25 kere aramıs 23 farklı numaradan
Aşk ınsana bunları dusunduruyo![]()
CAnım ben bu sene mezun oldum 22 yasındayım Kpss ye hazırlanıyorum ögretmen adayıyım:)sen canım[/QUOTE][QUOT"numnum, post: 37749688, member: 551627". Kizlar hepimiz sinavlarla ugrasiyoruz anlasilan:) yaslar kacti sizinn
Valla masamda fotografları var takvım var nasıl ders calısırmOohh senden mutlusu yok şimdi hayallere mi dalarsın rahat rahat ders mi çalışırsın orası meçhul![]()
CAnım ben bu sene mezun oldum 22 yasındayım Kpss ye hazırlanıyorum ögretmen adayıyım:)sen canım
Saat 13"45 te aradı askım gıttıgı gunden beri 25 kere aramıs 23 farklı numaradan
Aşk ınsana bunları dusunduruyo![]()
Ama hergun başını şişirdım ara bak sesını duyım yoksa ders calısamam dıe:) gecen gunde tartıstık ders calısmam yemn ederm dedmEn çok arayanlardan biri de seninki sanırım kuzum çok şanslısın![]()
Yok tatlım benımkı ızmırdı normalde manısa alaşehıre verdıler.ınsallah daha rahat olurlar ya:) gercekten hıc olmayacak seylerı dusunuyrm yasimdi bende merak ettim saydim tatlim 26 kez aramış sadece konustuklarimizi saydim bozuk ankesorluden aradi 2 3 kez onlari saymadim seni 1 tanecikle gecmisim canim :) :) ayni yerdeydi dimi bizimkiler kastamonuda mi seninkide
Sınav gercekten SANS işi gecen send senekı alıma gore atanıyodum ama bı anda alımı yarıya dusurduler ve ben yaklasık 20 derse calısyrm.1 senenı gercekten tamamen sınava vermen gerek herseyı kenara atıp.sınavla ılgılı ıyı seyler soulemek ısterdım ama acı gercek:)[/QUOTE]canim ben okuyorum daha 2. siniftayim. okul bitince bende kpss ye giricem buyuk ihtimalle henuz meslek secimimi yapmadim ama siyaset bilimi ve uluslararasi ilişkiler okudugum icin kpss yle memur olmam gerekicek gibi gözüküyorsence sinav cidden cok zor mu yoksa bu tembelllerin abartmasi mi:)
Yok tatlım benımkı ızmırdı normalde manısa alaşehıre verdıler.ınsallah daha rahat olurlar ya:) gercekten hıc olmayacak seylerı dusunuyrm ya![]()
Bende saydımsimdi bende merak ettim saydim tatlim 26 kez aramış sadece konustuklarimizi saydim bozuk ankesorluden aradi 2 3 kez onlari saymadim seni 1 tanecikle gecmisim canim :) :) ayni yerdeydi dimi bizimkiler kastamonuda mi seninkide
Sınav gercekten SANS işi gecen send senekı alıma gore atanıyodum ama bı anda alımı yarıya dusurduler ve ben yaklasık 20 derse calısyrm.1 senenı gercekten tamamen sınava vermen gerek herseyı kenara atıp.sınavla ılgılı ıyı seyler soulemek ısterdım ama acı gercek:)