• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

kendimi çok kötü hissettim , durduk yere böyle konuşan birisi deildir .. acaba bişey mi oldu ... yaaa rabbim tez zamnda geçsin gitsin şu günler , çok bunaldım :KK43::KK61:

ya bazen diyorum erken ara benide sınavlarıma çalışabileyim en azından yoksa hiç konsantre olamyorum

benim 22 canım sosyoloji okuyorum son sınıfım. bitiyor inşallah:) sen kaç yaşındasın

bende 20 yasindayim canim 2. siniftayim daha 1 yil ingilizce hazirlik okudum :(

kendimi çok kötü hissettim , durduk yere böyle konuşan birisi deildir .. acaba bişey mi oldu ... yaaa rabbim tez zamnda geçsin gitsin şu günler , çok bunaldım :KK43::KK61:

sıkma canıni tatlim baska biseye sinirlenmis belli kki gecer bak gor bi dhaki aradiginda ekstra iyi konusacak :)

yok @lunna bildiğin azarladı beni... numnum numnum benim kafama takılanda o oldu zaten sinirini benden çıkarsın hiç önemli diil ama ne olduda o bana bile sinirlenecek kıvama geldi acaba bu benim canımın sıkıyor

yok @lunna bildiğin azarladı beni... numnum numnum benim kafama takılanda o oldu zaten sinirini benden çıkarsın hiç önemli diil ama ne olduda o bana bile sinirlenecek kıvama geldi acaba bu benim canımın sıkıyor
Şu meşhur asker psikolojisi işte bebeğim çok üstünde durmamak lazım bi dahaki aradığında daha detaylı konuşma imkanı bulursunuz inşallah

Allah Allah :( Bilemedmki canm bende ama vardr bi sebebi muhakkak b daha arayınca sorarsın o da özür diler bence farkedip hatasını

Allah Allah :KK43: Bilemedmki canm bende ama vardr bi sebebi muhakkak b daha arayınca sorarsın o da özür diler bence farkedip hatasını
off canım yaa o iyi olsunda ben başka bişey istemiyorum ... benim yarim güclüdür öyle herşeye of puf demez canını sıkmaz kesin bişey olduuu biliyorum.. bi an önce akşam olsada bi konuşsam :(

Bebegim aklina hemen kotu seyler getirme askerlik psikolojisi bu.. Illaki bisey olduda sana catti diye dusunme.. Biz burda sadece onlardan haber beklerken strese girip cevremizdeki insanlara kiziyoruz bide onlari dusun kuzum.. Tanimadigi yuzlerce insanla bir arada aliskin olmadiklari duzen ve istedikleri zaman bizi arayamiyolar.. :( bisey olmamistir allahin izniyle.. Alisma surecinden kaynaklaniyodur bu tepkisi emin ol:)

off canım yaa o iyi olsunda ben başka bişey istemiyorum ... benim yarim güclüdür öyle herşeye of puf demez canını sıkmaz kesin bişey olduuu biliyorum.. bi an önce akşam olsada bi konuşsam :KK43:
Canım düşünsene koskoca adamları tıktılar bi yere tuvalete giderken izin alıyolar her işlerini emirle yapıyolar noların canı sıkkın olmasında kimin olsun b tür şeylere hazırlıklı olmalıyız:KK19:

Bebegim aklina hemen kotu seyler getirme askerlik psikolojisi bu.. Illaki bisey olduda sana catti diye dusunme.. Biz burda sadece onlardan haber beklerken strese girip cevremizdeki insanlara kiziyoruz bide onlari dusun kuzum.. Tanimadigi yuzlerce insanla bir arada aliskin olmadiklari duzen ve istedikleri zaman bizi arayamiyolar.. :KK43: bisey olmamistir allahin izniyle.. Alisma surecinden kaynaklaniyodur bu tepkisi emin ol:)
inş. dediğin gibidir canım

Canım düşünsene koskoca adamları tıktılar bi yere tuvalete giderken izin alıyolar her işlerini emirle yapıyolar noların canı sıkkın olmasında kimin olsun b tür şeylere hazırlıklı olmalıyız:KK19:
evet hazırlıklı olmalıyız ama sesini öle kötü duyunca , herşey deişiyor işte...

sakin ol canım ya daha neler duyucaz nelere sinirlenicekler parlıcaklar öfkelenecekler yolun başındayız.. onlarda alışacaklar zamanla oraya onlarada zor geliyor şimdi

inş. dediğin gibidir canım
Oyledir bitanem icini ferah tut sen.. Lunna cok hakli bak bnmki bugun tuvalete gitmek icin izin aldim askim oylelikle aradim seni dedi.. Dusunsene koskoca adam çisini yapmak icin bile izin aliyo:) en yakinlari biz oldugumuz icinde nazlari bize geciyo:)

off canım yaa o iyi olsunda ben başka bişey istemiyorum ... benim yarim güclüdür öyle herşeye of puf demez canını sıkmaz kesin bişey olduuu biliyorum.. bi an önce akşam olsada bi konuşsam :KK43:
Sabret canm benm arar 6 dan sonra merak etme o başka birşeye kızmıştır

Back
X