- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Sagol kuzummm insallah hepimiz mutlu olalim hepimiz saglikli olalim :)Oh oh cok guzel gozunaydin canimm benim bile burda yuzum guldu ya hepimiz mutlu olalim kizlarr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kuzummm insallah hepimiz mutlu olalim hepimiz saglikli olalim :)Oh oh cok guzel gozunaydin canimm benim bile burda yuzum guldu ya hepimiz mutlu olalim kizlarr :)
Insallah arar bebegim gitmeden duyarsin :)Bende istiyorumbeni aramadi .. akşam aradı merkez e gidebiliriz dedi oraya gidincede dağ a gidiceklermis iki gün kalicaklari için arayamicakmis .. gitmeden duysam sesini
![]()
gözün aydinnnn :)Buarada allah nasip ederse haftaya ctesi gidiyorum askimin yanina:) bu hftasonu nobetim vardi zaten sevdigiminde arkadaslari gidicekms bu hftasonu bende haftaya geliyim ozaman didim tamam didi:):)
Inşallah canım benimInsallah arar bebegim gitmeden duyarsin :)
Bak gördünmü biz sana dedik .. ta o saatte aramış çocuk demekki o da istiyordu aramak ama fırsat olmamış... heryer aynı rahatlıkta değil işte malesef .. Oh hadi gözünaydın rahatlamıştır için biraz olsun canım :) Sevindm çok :)Günaydın kızlar dün umudu kesmiş bir şekilde uyumustum ağrı kesici alarak gece 23 30da telefonum çaldı baktım Kütahya da hemen açtım askerimdi hapların etkisinden hemen kendime gelemedm nasılsın seni çok merak ettim aklım hep sendedi öyle gözüm telefonda bekledim dedm arayamadim cok sıra oluyor 370 kişi 8 telefon var dedi egitimden 10 bucuk ta geldm dedi kızlar gece gece bu ne eğitimi ya birde askerler saat 10 dedi mi uymuyor mu neden orda kiler 12 de uyuyor 5 30 da kalkıyorlarms cok canm sıkıldı ben birde şoför olmasını istemedim şoför olacakmış az kaldı dayan 25 gün snra ordaym felan dedi daha kimseyi aramadim inanki seni aradım sadece dedi uyuşturucu eroin komasina giren ler oluyor mus kriz geçirenler oluyor mus çeşit çeşit insan vr burda dedi botlar ayaklarını maffetmis bu seklde en cok gec yatmalarina canm skildi 4 dakika konuştuk sadecd![]()
Ay bugun asi gunleri demekkk :) hadi bakalim bizimki ne zaman aricak bakalim ♥canlarımmm :) yarim şimdi aradı aşı olmaya gidiyorlarmışş öğleden sonra arayabilirsem ararım dedi ... çok kısa konuştuk ama olsun en azından sesini duydumm :)
Sağol canım içim rahatladı cidden keyfim yerinde :):)çok sevindim senin adına konuşunca tüm gün güzel geçiyor:)
Bende istiyorumbeni aramadi .. akşam aradı merkez e gidebiliriz dedi oraya gidincede dağ a gidiceklermis iki gün kalicaklari için arayamicakmis .. gitmeden duysam sesini
![]()
Günaydın canım :) aşı mı bizimki olmdu mu aceba hiç bilmiyorumGünaydınn kızlarrrr :) Bende en son dün gece 10 da konuştum .. bugün aşı olacaklardı oldumu acaba nasıl kiAşıdan direk eğitime götüreceklerdi inşallah çok canı yanmamıştr :/ Bakalım bugün öğlen arayabilecekmi.... en kötü yine akşamı bekliycem artık ...İnşallah hepimizin beklediği telefonlar gelir...Bende kendmi dizilere verdim anca öyle zaman geçiyor
..Gerçi zaten gün boyu işteyim ama bunalıyorum gelsin artık of
![]()
Günaydın hepinize kızlar umarım bugün d
evet bebeğim bugün aşı olcaklarmış .. 30 sn anca konuştuk merak etme dedi kapattıAy bugun asi gunleri demekkk :) hadi bakalim bizimki ne zaman aricak bakalim ♥
Kazasiz belasiz olurlar insallah asilarini bende bi haber alsam keske sinava girmedenevet bebeğim bugün aşı olcaklarmış .. 30 sn anca konuştuk merak etme dedi kapattı![]()
Tim olarak yolluyorlar mis bunları canım cikicaklarmis yani bende çok anlamıyorum ki o öyle dedi .. sınav a girmeden arasa moral olsa ye te rArar inşallah canım üzme kendini :) ordakiler dağa çıkıyor mu ya allah allah![]()
Hmm anladım canımTim olarak yolluyorlar mis bunları canım cikicaklarmis yani bende çok anlamıyorum ki o öyle dedi .. sınav a girmeden arasa moral olsa ye te r![]()
Aramadı dahadersten gel bu kafayla derse otur puff
![]()
Kazasiz belasiz olurlar insallah asilarini bende bi haber alsam keske sinava girmeden
ya bazen diyorum erken ara benide sınavlarıma çalışabileyim en azından yoksa hiç konsantre olamyorumAramadı dahadersten gel bu kafayla derse otur puff
![]()
benim 22 canım sosyoloji okuyorum son sınıfım. bitiyor inşallah:) sen kaç yaşındasınkizlar hepimiz sinavlarla ugrasiyoruz anlasilan:) yaslar kacti sizinn