357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Bende istiyorum :KK43: beni aramadi .. akşam aradı merkez e gidebiliriz dedi oraya gidincede dağ a gidiceklermis iki gün kalicaklari için arayamicakmis .. gitmeden duysam sesini :KK61:

Buarada allah nasip ederse haftaya ctesi gidiyorum askimin yanina:) bu hftasonu nobetim vardi zaten sevdigiminde arkadaslari gidicekms bu hftasonu bende haftaya geliyim ozaman didim tamam didi:):)

Günaydınn kızlarrrr :) Bende en son dün gece 10 da konuştum .. bugün aşı olacaklardı oldumu acaba nasıl ki :( Aşıdan direk eğitime götüreceklerdi inşallah çok canı yanmamıştr :/ Bakalım bugün öğlen arayabilecekmi.... en kötü yine akşamı bekliycem artık ...İnşallah hepimizin beklediği telefonlar gelir...Bende kendmi dizilere verdim anca öyle zaman geçiyor:KK51:..Gerçi zaten gün boyu işteyim ama bunalıyorum gelsin artık of:KK42:

Günaydın kızlar dün umudu kesmiş bir şekilde uyumustum ağrı kesici alarak gece 23 30da telefonum çaldı baktım Kütahya da hemen açtım askerimdi hapların etkisinden hemen kendime gelemedm nasılsın seni çok merak ettim aklım hep sendedi öyle gözüm telefonda bekledim dedm arayamadim cok sıra oluyor 370 kişi 8 telefon var dedi egitimden 10 bucuk ta geldm dedi kızlar gece gece bu ne eğitimi ya birde askerler saat 10 dedi mi uymuyor mu neden orda kiler 12 de uyuyor 5 30 da kalkıyorlarms cok canm sıkıldı ben birde şoför olmasını istemedim şoför olacakmış az kaldı dayan 25 gün snra ordaym felan dedi daha kimseyi aramadim inanki seni aradım sadece dedi uyuşturucu eroin komasina giren ler oluyor mus kriz geçirenler oluyor mus çeşit çeşit insan vr burda dedi botlar ayaklarını maffetmis bu seklde en cok gec yatmalarina canm skildi 4 dakika konuştuk sadecd:KK43:
Bak gördünmü biz sana dedik .. ta o saatte aramış çocuk demekki o da istiyordu aramak ama fırsat olmamış... heryer aynı rahatlıkta değil işte malesef .. Oh hadi gözünaydın rahatlamıştır için biraz olsun canım :) Sevindm çok :)

Bende istiyorum :KK43: beni aramadi .. akşam aradı merkez e gidebiliriz dedi oraya gidincede dağ a gidiceklermis iki gün kalicaklari için arayamicakmis .. gitmeden duysam sesini :KK61:

Arar inşallah canım üzme kendini :) ordakiler dağa çıkıyor mu ya allah allah :(
Günaydınn kızlarrrr :) Bende en son dün gece 10 da konuştum .. bugün aşı olacaklardı oldumu acaba nasıl ki :KK43: Aşıdan direk eğitime götüreceklerdi inşallah çok canı yanmamıştr :/ Bakalım bugün öğlen arayabilecekmi.... en kötü yine akşamı bekliycem artık ...İnşallah hepimizin beklediği telefonlar gelir...Bende kendmi dizilere verdim anca öyle zaman geçiyor:KK51:..Gerçi zaten gün boyu işteyim ama bunalıyorum gelsin artık of:KK42:
Günaydın canım :) aşı mı bizimki olmdu mu aceba hiç bilmiyorumo_O
İnşallah ararlar canım inşallah da yüzümüz bol bol güler :KK68::KK68:

Aradı biraz önce bugün sadece sağlık kontrolü yapmşlar aşı olmamışlar eğitimlere devam sesi iiydi ohh içim rahatladı :) İnşallah sizde beklediğiniz telefonları alırsınız :):KK68:

ay kizlar basima geleni söyliyim sizee. sınavım 2de saniyodum hiçte calismamistim okula erken gidiyim notlarimi okurum diye 11.5da gittim okula megersem sinav 12deymis direk sinava girdim ay erken gitmeseydim sinavin sonuna giderdim artik ay kafam bi karis havada resmen bu askerler bizi ne hallere dusurdu :):)

Aramadı daha:KK43: dersten gel bu kafayla derse otur puff:KK43:
ya bazen diyorum erken ara benide sınavlarıma çalışabileyim en azından yoksa hiç konsantre olamyorum

kizlar hepimiz sinavlarla ugrasiyoruz anlasilan:) yaslar kacti sizinn
benim 22 canım sosyoloji okuyorum son sınıfım. bitiyor inşallah:) sen kaç yaşındasın

kızlar şimdi yarim aradı ama benim canım çok sıkıldı :KK43: aşısını olmuş iyi olduğunu sadece biraz başının ağrıdığını söyledi iki dakika fln konuştuk tmm kapatıcağı sıra dikkat et hayatım bu aşılar ateş yapıyormuş dememe kalmadı ... tmm sen merak etme çocukmuyum ben dedi sinirli bişekilde ses tonuda gayet kötüydü ... ne dieceğimi şaşırdım, tmm canım aklım sende kalıo napıyım elimde deil fln dedim kapttık telefonu ... yaa resmen azarladı beni , nie öyle konuştu hiç anlamış deilim

Back
X