357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Günaydın güzel yarenler mutlu günler olsun hepimize

İnşallahhh canım benim en son pazar günü 2dkdan fazla konuşabilmiştik çok özledim :KK43::KK43:

Bu özlemde ne meret bişeymiş ya hu:KK14::KK14:

Tatlımmmmm çok çok çook mutlu oldum sanki kendim telefon almış gibi:KK73::KK73:
Bak gördün mü boşuna günahını aldın çocuğun. Her yerin şartları farklı oluyor işte. İnşallah bundan sonra daha sık arayabilir. Ama arayamasa da artık ne şartlarda olduğunu biliyorsun için rahat etmiştir.

Günaydın balım

Sınavlar bitse bu seferde ya ararsa diye uyuyamazsın benden söylemesi :KK48:

Belommm:KK15::KK15::KK15::KK15:

Kuzummm :KK15::KK15::KK15: :KK19::KK19:

Yok tatlım en son pazar konuşmadık günde en az 2 kez arıyo ama hep 1-2 dk konuşabiliyoruz. Napıyosun iyi misin bi problem var mı bütün konuşmalar bundan ibaret :(
Biraz daha konuşalım diyorum bekleyenler var kapamam lazım diyo. Bırak beklesinler nolucak dedim ama orada telefonu açtığında yalnızsan bile arkanda 2 kişi olduğunda herkes kapatıyomuş herkes kısa kısa konuşuyomuş yoksa zaten kalabalık hayatta sıra gelmez kimseye dedi. Birbirlerine anlayış gösteriyolarmış yani :)
Masaallah kuzum yaa kisa bile olsa sesini duyuyosun ya cok sukur.. o 2dklik konusma insana hayat veriyo.. Dun konusamadik bugun ölü gibiyim resmen:(

Masaallah kuzum yaa kisa bile olsa sesini duyuyosun ya cok sukur.. o 2dklik konusma insana hayat veriyo.. Dun konusamadik bugun ölü gibiyim resmen:KK43:
Evet bebeğim 2 dk bile olsa buna şükür. Hemen koyverme kendini inşallah seninki de bugün çok bekletmeden arar uzun uzun konuşabilirsiniz:KK19:

Evet bir sınavı da kazasız belasız atlattık. Artık bekleyelim saat 12.30 sonrasını. Yalnız bu durum artık gerçekten can sıkıcı bir hal aldı. İstediğim an sesini duyamamak, artık hem üzüyor hem de beni sinirlendiriyor. Bütün sabır ve tahammül sınırlarımı bu konuya tahsis ettiğimden, kimseye de tahammülüm kalmadı. Neyse elbet bitecek bu şafaklarda...

Evet bebeğim 2 dk bile olsa buna şükür. Hemen koyverme kendini inşallah seninki de bugün çok bekletmeden arar uzun uzun konuşabilirsiniz:KK19:
InsaAllah kuzucum yaa:(:( cok ihtiyacim var sesini duymaya:( en son kotuydu ya sesi oyuzdn sanki hala cok kotuymus gibi hissediyorum:(

Evet bir sınavı da kazasız belasız atlattık. Artık bekleyelim saat 12.30 sonrasını. Yalnız bu durum artık gerçekten can sıkıcı bir hal aldı. İstediğim an sesini duyamamak, artık hem üzüyor hem de beni sinirlendiriyor. Bütün sabır ve tahammül sınırlarımı bu konuya tahsis ettiğimden, kimseye de tahammülüm kalmadı. Neyse elbet bitecek bu şafaklarda...
Cevrendekilere caticak yer ariyosun hatta patliyiveriyosun dimi tatlim:)

sınav dönemine gelmesi çok kötü oldu ya ne çalışabiliyorum ne aklımı verebiliyorum nasıl geççek böyle bilmiyorum:(

Cevrendekilere caticak yer ariyosun hatta patliyiveriyosun dimi tatlim:)

Öyle ya dün arkadaşıma bağırdım. Sınavda ne çıkacak dedi, bende o dersi ikimizde alıyoruz. Sınavda ne çıkacağını sen bilmiyorsan ben nerden bileceğim müneccim miyim ben dedim. Kız da tamam ya sormadım farzet dedi :)

Dimi ya aklına bişey geliyor telefonu eline alıyosun ama arayabileceğin bi numara bile yok:KK42::KK42::KK42:
Sabırlı olmamız lazım bebeğim herkese çatarsak daha mutsuz oluruz ama :KK43:
InsaAllah kuzucum yaa:KK43::KK43: cok ihtiyacim var sesini duymaya:KK43: en son kotuydu ya sesi oyuzdn sanki hala cok kotuymus gibi hissediyorum:KK43:
Tatlım öyle düşünme günden güne daha iyi olacaklar daha çok alışacaklar oraya. İlk başlar tabiki zor gelecek çok normal
Öyle ya dün arkadaşıma bağırdım. Sınavda ne çıkacak dedi, bende o dersi ikimizde alıyoruz. Sınavda ne çıkacağını sen bilmiyorsan ben nerden bileceğim müneccim miyim ben dedim. Kız da tamam ya sormadım farzet dedi :)
Kuzuuu ağır ol biraz kızı sorduğuna pişman etmişsin:KK48::KK48:

bende öyleyim canım herkezi tersliyorum sinirlerim çok bozuldu .çevremdekileride kırıyorum

Kizlar merhaba oncelikle telefon alanlar gozunuz aydin kizlarre insallah bundan sonra da alcaginiz telefonlar sik alcagniz haberler iyi olurr :)
Kizlar hepimiz ayni durumdayiz onlar askere gitti bizde buyuk bir bosluga dustuk surekli yanmzda olan insanlarla gunde belli dakikalarla konusmak cok zor geliyor ama hepimiz biliyoruz ki bu surec gecici bizden once bu sureci yasayan o kadar cok insan varki bizde onlar gibi yasiyoruz ve biticek. Bence onemli olan bu donemde bile guzel anilar biriktirmemz. Ne bileyim bi telefon almanin heyecani yada ilk goruscegmz tarihi dusunmek yada ilk gorcegmz anlar bence cok guzel anilar olcak :)
Biz umutlu olalim guclu olalim ki sevdiceklerimze destek olalim kizlar unutmayn bu gunler gecicek kendmzi yipratmayalim :) :)
Insallah gununuz guzel telefonlarnz bol olurrr canlar:KK68::KK68::KK68:

sevdiceğim aradı konuştuk musmutlu oldum ya:) artık ders çalışabilirim. inşallah sizde görüşürsünüz askerlerinizle :) aralarda girerim kızlarr:)

Kizlar merhaba oncelikle telefon alanlar gozunuz aydin kizlarre insallah bundan sonra da alcaginiz telefonlar sik alcagniz haberler iyi olurr :)
Kizlar hepimiz ayni durumdayiz onlar askere gitti bizde buyuk bir bosluga dustuk surekli yanmzda olan insanlarla gunde belli dakikalarla konusmak cok zor geliyor ama hepimiz biliyoruz ki bu surec gecici bizden once bu sureci yasayan o kadar cok insan varki bizde onlar gibi yasiyoruz ve biticek. Bence onemli olan bu donemde bile guzel anilar biriktirmemz. Ne bileyim bi telefon almanin heyecani yada ilk goruscegmz tarihi dusunmek yada ilk gorcegmz anlar bence cok guzel anilar olcak :)
Biz umutlu olalim guclu olalim ki sevdiceklerimze destek olalim kizlar unutmayn bu gunler gecicek kendmzi yipratmayalim :) :)
Insallah gununuz guzel telefonlarnz bol olurrr canlar:KK68::KK68::KK68:
Kesinlikle kuzumm anin tadini cikartmaliyiz:) insan sesini duymayinca yada kotu bi haber alinca depresif oluyo tabii ama gecici hepsi:) elbet bigun biticek:)

canlarımmm :) yarim şimdi aradı aşı olmaya gidiyorlarmışş öğleden sonra arayabilirsem ararım dedi ... çok kısa konuştuk ama olsun en azından sesini duydumm :)

Back
X