357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

onların film anlayışı standartt kuzum komedi ve aksiyon bilim kurgu . Yani gökhanın ki bu. Ben romantik ve korku türü seviyorum diye neymişş benim film zevkim yokmuşş:63: :p Biraz film seçerken zorlanırız bu yüzdende :rolleyes: Aşkk ya geçen gün unutursam fısılda'ya gittik,bune böyleymiş :confused: begenmedi beyefendi:cool:
:):);) hahaha hepsi ayni sanirim kuzum:):) neyse bakalim nidakusum ben yavastan yatiyim malum yarin is var:( sana iyi seyirler cnm bnm opuyorum kocaman:)

Evet kızlar bir günü daha yedik. Yarın vergi hukuku sınavım var. Gelir vergisi, kurumlar vergisi, vergi usûl kanunu uğraşıp duracağım. Yok ben kendim vergi hukuku olmuşum burda ama işte el mahkum sınava gireceğiz. Yarın için bana şans dileyin. Görüşürüz. Iyi geceler herkese...

Evet kızlar bir günü daha yedik. Yarın vergi hukuku sınavım var. Gelir vergisi, kurumlar vergisi, vergi usûl kanunu uğraşıp duracağım. Yok ben kendim vergi hukuku olmuşum burda ama işte el mahkum sınava gireceğiz. Yarın için bana şans dileyin. Görüşürüz. Iyi geceler herkese...
iyi geceler canıım sen ne okuyorsun bu arada?

Gunaydin yarenler:) yeni gune uyandiran rabbimize hamdolsuuun:) insaAllah bugun sevdiceklerimizin sesini duyabiliriz:) ozledim onuuu:)

Günaydın kızlar dün umudu kesmiş bir şekilde uyumustum ağrı kesici alarak gece 23 30da telefonum çaldı baktım Kütahya da hemen açtım askerimdi hapların etkisinden hemen kendime gelemedm nasılsın seni çok merak ettim aklım hep sendedi öyle gözüm telefonda bekledim dedm arayamadim cok sıra oluyor 370 kişi 8 telefon var dedi egitimden 10 bucuk ta geldm dedi kızlar gece gece bu ne eğitimi ya birde askerler saat 10 dedi mi uymuyor mu neden orda kiler 12 de uyuyor 5 30 da kalkıyorlarms cok canm sıkıldı ben birde şoför olmasını istemedim şoför olacakmış az kaldı dayan 25 gün snra ordaym felan dedi daha kimseyi aramadim inanki seni aradım sadece dedi uyuşturucu eroin komasina giren ler oluyor mus kriz geçirenler oluyor mus çeşit çeşit insan vr burda dedi botlar ayaklarını maffetmis bu seklde en cok gec yatmalarina canm skildi 4 dakika konuştuk sadecd:KK43:

Günaydın kızlar dün umudu kesmiş bir şekilde uyumustum ağrı kesici alarak gece 23 30da telefonum çaldı baktım Kütahya da hemen açtım askerimdi hapların etkisinden hemen kendime gelemedm nasılsın seni çok merak ettim aklım hep sendedi öyle gözüm telefonda bekledim dedm arayamadim cok sıra oluyor 370 kişi 8 telefon var dedi egitimden 10 bucuk ta geldm dedi kızlar gece gece bu ne eğitimi ya birde askerler saat 10 dedi mi uymuyor mu neden orda kiler 12 de uyuyor 5 30 da kalkıyorlarms cok canm sıkıldı ben birde şoför olmasını istemedim şoför olacakmış az kaldı dayan 25 gün snra ordaym felan dedi daha kimseyi aramadim inanki seni aradım sadece dedi uyuşturucu eroin komasina giren ler oluyor mus kriz geçirenler oluyor mus çeşit çeşit insan vr burda dedi botlar ayaklarını maffetmis bu seklde en cok gec yatmalarina canm skildi 4 dakika konuştuk sadecd:KK43:
çok sevindim canım bak biz sana demiştik.. şimdi için rahat etmiştir :)

Ayyyy oh beee:) cok sevindim haber almana kuzum yaa:) icimden seni gecirmistim ne yapti acaba diye msjini gordum:) gozunaydiiiiin:) ben dun konusamadim basim agriyo biraz:( aklim onda:(

Günaydın kizlar umarim iyisinizdir. ben cok sikilmaya basladim askimi ozledim bu sinavlarda cok ustume geliyo uyku duzenim kalmadi geceye kadar ders calisiyorum sabah erken kalkip yine calisiyorum falan ahhhh su sinavlar bi bitsin gunde 15 saat uyuyicam

Günaydın güzel yarenler mutlu günler olsun hepimize
Günaydın kızlar. Bugün umarım herkes sevdiğinin sesini uzun uzun duyabilir.
İnşallahhh canım benim en son pazar günü 2dkdan fazla konuşabilmiştik çok özledim :KK43::KK43:
Gunaydin yarenler:) yeni gune uyandiran rabbimize hamdolsuuun:) insaAllah bugun sevdiceklerimizin sesini duyabiliriz:) ozledim onuuu:)
Bu özlemde ne meret bişeymiş ya hu:KK14::KK14:

Tatlımmmmm çok çok çook mutlu oldum sanki kendim telefon almış gibi:KK73::KK73:
Bak gördün mü boşuna günahını aldın çocuğun. Her yerin şartları farklı oluyor işte. İnşallah bundan sonra daha sık arayabilir. Ama arayamasa da artık ne şartlarda olduğunu biliyorsun için rahat etmiştir.

günaydınnn güzelliklerrrr :)
Günaydın balım

Günaydın kizlar umarim iyisinizdir. ben cok sikilmaya basladim askimi ozledim bu sinavlarda cok ustume geliyo uyku duzenim kalmadi geceye kadar ders calisiyorum sabah erken kalkip yine calisiyorum falan ahhhh su sinavlar bi bitsin gunde 15 saat uyuyicam
Sınavlar bitse bu seferde ya ararsa diye uyuyamazsın benden söylemesi :KK48:
Günaydın yarenlerrrr :KK25::KK25:
Sabah 6 da telefon sesiyle uyandım sevdicek aradı 3 dk da olsa konuştuk keyfim yerinde bugün şükür :D
Belommm:KK15::KK15::KK15::KK15:

Günaydın güzel yarenler mutlu günler olsun hepimize

İnşallahhh canım benim en son pazar günü 2dkdan fazla konuşabilmiştik çok özledim :KK43::KK43:

Bu özlemde ne meret bişeymiş ya hu:KK14::KK14:

Tatlımmmmm çok çok çook mutlu oldum sanki kendim telefon almış gibi:KK73::KK73:
Bak gördün mü boşuna günahını aldın çocuğun. Her yerin şartları farklı oluyor işte. İnşallah bundan sonra daha sık arayabilir. Ama arayamasa da artık ne şartlarda olduğunu biliyorsun için rahat etmiştir.

Günaydın balım

Sınavlar bitse bu seferde ya ararsa diye uyuyamazsın benden söylemesi :KK48:

Belommm:KK15::KK15::KK15::KK15:
En son pazar gunu mu konustunuz kuzum siz? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( keske su askeriyede cep tlflari serbest olsaaa:(:(:(:(:(

En son pazar gunu mu konustunuz kuzum siz? :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: keske su askeriyede cep tlflari serbest olsaaa:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Yok tatlım en son pazar konuşmadık günde en az 2 kez arıyo ama hep 1-2 dk konuşabiliyoruz. Napıyosun iyi misin bi problem var mı bütün konuşmalar bundan ibaret :(
Biraz daha konuşalım diyorum bekleyenler var kapamam lazım diyo. Bırak beklesinler nolucak dedim ama orada telefonu açtığında yalnızsan bile arkanda 2 kişi olduğunda herkes kapatıyomuş herkes kısa kısa konuşuyomuş yoksa zaten kalabalık hayatta sıra gelmez kimseye dedi. Birbirlerine anlayış gösteriyolarmış yani :)

Back
X