357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

kızlarrr hepinize iyi geceler bende yatıyorum. rüyamızda sevgililerimizle buluşmak ümidiyle. hepinizi öptümmm:KK60:

Kuzum benim yaa bayaa uzakmis:KK43: nasipten otesi yok tatlim sikma canini:KK43: nezaman biticekki su esya isleri yaa ufff:KK43::KK43: ne yaptiriyo olabilirlerkiyani hala:KK43: bu saat oldu yaticaklar artk:KK43:
Valla canım bıze basıt gelen iş onlarda saatlerce suruyo.sevgılım esyaları duzelttık fırsatım olmadı dedı oncekı gun sasırmıstım yanı.kalabalık bulundukları yer fazlasıyla

yalnız değil kuzum onunla aynı kaderi paylaşan bir sürü kişi var bugünler geçicek güzel günlerimizi hatırla de. ben gelebildiğim kadar gelicem merak etme de moral ver kuzum. onun ilk günleri sanırım. ondanda zorlanıyodur.
Aynen tatlim cuma aksam teslim oldu.. Bugun aktif olarak 4ncu gununu gecirdi.. Bugun konusabilmeyi cook istedim moral verebilmek icin insaAllah yarina artk.. Sagol kuzucum.. Allahin izniyle alisicak ama iste alisma surecimiz biraz sancili olucak:( rabbim tum askerlerimize ve bekleyenlerine sabir versin:)

benimkide aramadı. Faceden yazdı bütün gün eğitimleri varmış çok yorulmuşlar. telefon klubesinde çok sıra oluşmuş çoğuda sıra beklememek için aramıomuş bende aramadım dedi ondan. bende atarımı yaptım aradı faceden çıkıp dedim noldu 150 kişi uçtumu bi anda.. ağladım telefonda çok canım sıkkın şu 2 gündür zaten çok zor geçiyor günler beyfendi ayakları acıyor diye üşeniyor aramıyor üzüldüm daha sonra öyle yaptığım için ama bende bütün gün telefon başında bekliyorum 2 dk sesini duyucam diye :KK43:
Valla dün bende patladım artım agladım konusurken canım ya:( yatma vakıtlerınde komutandan ızın ıstemıs aradı konustuk uyuyamam dıe aradım dıyo bıde:)

Valla canım bıze basıt gelen iş onlarda saatlerce suruyo.sevgılım esyaları duzelttık fırsatım olmadı dedı oncekı gun sasırmıstım yanı.kalabalık bulundukları yer fazlasıyla
Bu askeriyenin isleri dandirik dandirikmis yaa allah yardimcimiz olsun vallahi:)

B
Canlarımm kusura bakmayın bugün işlerim yoğundu pek yazamadım .. benide 19:30da aradı 8 dk konuştuk sesi yorgun geliyordu bugün başlamşlar eğitime bağırmışlar baya boğazları ağrımış kıyamam :) Yatmadan yne ara dedim tamam arıycam dedi ama bakalım beklemedeym :)Alışmştık günde 3 kere konuşmaya :)
b
Benım sevgılımde hasta olmus anladım aksam konusrken sabah revıre gıtmıs uzulursun dıe soylemedım dedı:(

film bakıyorum bende canım ya film bağımlısı oldum artık yatmadan bir film izliyorum :)
Iyi yapiosun kuzum.. Ayyy en son askimla sinemada izlemistim ben film:) gitmeden 2hafta onceydiii.. Anilarimi deprestirdin bebegm yaa.. Ooof simdi yanimda olsaydi da sarilarak izleyebilseydik bi film:) sonra o uyuyup kalirdi:) sapsalim benim yaa:)

Iyi yapiosun kuzum.. Ayyy en son askimla sinemada izlemistim ben film:) gitmeden 2hafta onceydiii.. Anilarimi deprestirdin bebegm yaa.. Ooof simdi yanimda olsaydi da sarilarak izleyebilseydik bi film:) sonra o uyuyup kalirdi:) sapsalim benim yaa:)
oy anılarını mı depreştirdim. bizde çok severiz film izlemeyi.. sinemada , evde daha zevkli oluyo ama mısır patlatıp yorganın altına giriyos oh sıcacık mis ::)

oy anılarını mı depreştirdim. bizde çok severiz film izlemeyi.. sinemada , evde daha zevkli oluyo ama mısır patlatıp yorganın altına giriyos oh sıcacık mis ::)
Ooooh miss misss:) aynen evde daha rahat oluyo kuzum:) duygusal film olunca ona sarilip agliyorm ben bide cok sulugozluyumdur:) gelsinde bugunlerin acisini cikartip her aksam film izliycem askimla.. Ayyy anilari dusununce bi mutlu oldm kuzum yaa:) sagol vala:)

Ooooh miss misss:) aynen evde daha rahat oluyo kuzum:) duygusal film olunca ona sarilip agliyorm ben bide cok sulugozluyumdur:) gelsinde bugunlerin acisini cikartip her aksam film izliycem askimla.. Ayyy anilari dusununce bi mutlu oldm kuzum yaa:) sagol vala:)
:) hehehe bende çok sulugozluyum gökhan pek sevmez aglamalı filmleri ben aksine cok severim:) ama bazen zorla olsa actırıyorum izliyozz aglıyorumm diye benle dalga geçiyo öküzüm:KK61::KK45: bende rahat rahat aglayamıyom hahaha:KK11:

Akşam arayabilirsem ararım dedi aramadı. Ama meali şuydu, akşam sıraya girmeye üşenmezsem ararım. Aramadı. Ama yok bu askerlik bitecek ve sen döneceksin. O zaman ben bugünleri burnundan fitil fitil getireceğim, haberi yok. Şimdilik askerde diye susuyorum ama intikamım acı olacak. :) :) :)

:) hehehe bende çok sulugozluyum gökhan pek sevmez aglamalı filmleri ben aksine cok severim:) ama bazen zorla olsa actırıyorum izliyozz aglıyorumm diye benle dalga geçiyo öküzüm:KK61::KK45: bende rahat rahat aglayamıyom hahaha:KK11:
Ayyy aynen kuzum yaa benimlede dalga geciyo esek sipasi.. ne var simdi bunda aglicak diyoo allahiiim sinir oluyorum ozamaaan :) hey gidi gunleeer heeey :) efkarlandim bak kuzu gece gece:)

Akşam arayabilirsem ararım dedi aramadı. Ama meali şuydu, akşam sıraya girmeye üşenmezsem ararım. Aramadı. Ama yok bu askerlik bitecek ve sen döneceksin. O zaman ben bugünleri burnundan fitil fitil getireceğim, haberi yok. Şimdilik askerde diye susuyorum ama intikamım acı olacak. :) :) :)
:) haha kıyamam yaa . Büyük ihtimal üşenmiştir sıra var diye. Du bakalım ustaya geçsin telefon falan sokar içeri o zaman kaçısı olmaz zaten merak etme :)

Sabirli olmaliyiz kuzum geldiklerinde yapamadigimiz seylerin,bize yaptiklari seylerin heer bi seyin acisini bir omuur cikarticaaaaz:) burunlarindan fitil fitil getiriceeez:)

Ayyy aynen kuzum yaa benimlede dalga geciyo esek sipasi.. ne var simdi bunda aglicak diyoo allahiiim sinir oluyorum ozamaaan :) hey gidi gunleeer heeey :) efkarlandim bak kuzu gece gece:)
onların film anlayışı standartt kuzum komedi ve aksiyon bilim kurgu . Yani gökhanın ki bu. Ben romantik ve korku türü seviyorum diye neymişş benim film zevkim yokmuşş:63: :p Biraz film seçerken zorlanırız bu yüzdende :rolleyes: Aşkk ya geçen gün unutursam fısılda'ya gittik,bune böyleymiş :confused: begenmedi beyefendi:cool:

Back
X