- 3 Kasım 2014
- 1.080
- 214
- 93
benimki baya askerliğe sövmeye başladı ya eğitimler başlayınca bugün çok sinirleri bozulmuştu
Doğrudur canm ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki baya askerliğe sövmeye başladı ya eğitimler başlayınca bugün çok sinirleri bozulmuştu
benim yarimde spor ayakkabidan şikayetci ayakkabinin tabaninda beton var sanki diyo :)Bide benim yarim botlarn çok ağır olmasndan şikayetcı :)
bir türlü hayatın akışına uyduramıyorum kendimi ya çok zorlanıyorum bir türlü kendimi derslere veremedim. çok canım sıkılıyor napıcam böyle bilmiyorumDoğrudur canm yaKolay değil biz bile burda harap olduk baksana ..onları düşünemiyorum bile...
Iyi oldugunu bilsem inanki aramamasina uzulmucem.. Dun cok kotuydu sesi alisamamis, okdr dolmuski agladi tlfda cigerimin kosesi yaainşallah tatlım üzme kendini. iyi olsunlarda aramasalarda olur
Bende ruh gibiyim hiçbişe yapasım çabalayasım gelmio böölee sadece yatıp uyuyasım var oda günler geçsin diye ..sizlerde olmasanız napardım bilmem burda kendmi iyi hissediyorum bi vallabir türlü hayatın akışına uyduramıyorum kendimi ya çok zorlanıyorum bir türlü kendimi derslere veremedim. çok canım sıkılıyor napıcam böyle bilmiyorum![]()
Ayyy .. ağlasa içim parçalanır benm de yaIyi oldugunu bilsem inanki aramamasina uzulmucem.. Dun cok kotuydu sesi alisamamis, okdr dolmuski agladi tlfda cigerimin kosesi yaaoyuzden bukdr kotuyum bebegim
![]()
Dusun beni iste tatlimAyyy .. ağlasa içim parçalanır benm de yaİnşallahhh en kısa zamanda iyi olurlar...tamam iyi olması beklenemez ama eziyet olmasn yeter onlar için ...
bende öyleyim canım ya okuldan geliyorum uyuyorum sonra kalkıyorum buraya giriyorum. zaman geçiyor en azından yoksa hiç geçmicekBende ruh gibiyim hiçbişe yapasım çabalayasım gelmio böölee sadece yatıp uyuyasım var oda günler geçsin diye ..sizlerde olmasanız napardım bilmem burda kendmi iyi hissediyorum bi valla
Dusun beni iste tatlimdestek olmak icinde siktim kendimi koyvermedim konusurken moral vermeye calistim ama tlf kapatir kapatmaz yikildim yaa
bugun konusamayinca cok kotu oldum
1dkcik sesini duysaydim rahatliycaktim ama nasip degilmis buaksam
![]()
bende öyleyim canım ya okuldan geliyorum uyuyorum sonra kalkıyorum buraya giriyorum. zaman geçiyor en azından yoksa hiç geçmicek
Ben gitmiycem canım o gelicek yemin töreninden sonra.. pazar da dönecek inşallah 2-3 gün görücem bakalım ..yemin törenlerini napıcaksanız gidicekmisiniz
Allah nasip ederse 28kasimda ordayim kuzu.. Gidicem ben:)yemin törenlerini napıcaksanız gidicekmisiniz
Benim askim duygusaldir yaa kiyamamki ben ona canim sevgilim benim coook seviyorum onuuu:) 4,5 yil oldu ama her gecen gun dahada cok seviyorm:) asigim ona beeen:) hihi:)Ah kıyamam yaaBen bile üzüldm şuan valla.. benmki çok kötü olsada ağlamaz öle bi huyu var yansıtmaz o yüzden iyimi kötümü emn olamıyorm aklım kalıyor ister istemez
Aynen canım yaa burda braz olsun vakit geçiyor yani...Sizde olmasanız hepten çekilmez olacaktı:)
ben abiminkine gidebilcem ya sevgilimede ustadayken giderim artık bir haftasonuAllah nasip ederse 28kasimda ordayim kuzu.. Gidicem ben:)
yalnız değil kuzum onunla aynı kaderi paylaşan bir sürü kişi var bugünler geçicek güzel günlerimizi hatırla de. ben gelebildiğim kadar gelicem merak etme de moral ver kuzum. onun ilk günleri sanırım. ondanda zorlanıyodur.Iyi oldugunu bilsem inanki aramamasina uzulmucem.. Dun cok kotuydu sesi alisamamis, okdr dolmuski agladi tlfda cigerimin kosesi yaaoyuzden bukdr kotuyum bebegim
![]()
babam izin verse koşa koşa gidicem ama pek zannetmiyorumyemin törenlerini napıcaksanız gidicekmisiniz
oh gidin gidin canım benim :) bizde gitmiştik bi hafta yalovaya 2013 yaz tatilinde :) çook güzell günlerdiii.. Evet yaz gelsinn bencede yaaaa şu nişanı takalım artık askosla :)Biz yapamiyoruz bizim yerimizede yap tatil kusuum:) yaz gelsin askim izne gelsin allah nasip ederse bizde marmarise gitmeyi planladik:) rabbiiim.yaz gelsin hemenciciiiik:) buarada adim deniz nidakusum:) denizlili deilim nick yaniltiyo:):)
Ne güzelllll işte canm :) Ayyyyy kıyamam yaa 45 dk dır telefon sırası bekliyormş uyumamış sırf arıycam dedi diye bitanem yaaaBenim askim duygusaldir yaa kiyamamki ben ona canim sevgilim benim coook seviyorum onuuu:) 4,5 yil oldu ama her gecen gun dahada cok seviyorm:) asigim ona beeen:) hihi:)