• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Doğrudur canm ya :KK43: Kolay değil biz bile burda harap olduk baksana ..onları düşünemiyorum bile...
bir türlü hayatın akışına uyduramıyorum kendimi ya çok zorlanıyorum bir türlü kendimi derslere veremedim. çok canım sıkılıyor napıcam böyle bilmiyorum:(

bir türlü hayatın akışına uyduramıyorum kendimi ya çok zorlanıyorum bir türlü kendimi derslere veremedim. çok canım sıkılıyor napıcam böyle bilmiyorum:KK43:
Bende ruh gibiyim hiçbişe yapasım çabalayasım gelmio böölee sadece yatıp uyuyasım var oda günler geçsin diye ..sizlerde olmasanız napardım bilmem burda kendmi iyi hissediyorum bi valla

Iyi oldugunu bilsem inanki aramamasina uzulmucem.. Dun cok kotuydu sesi alisamamis, okdr dolmuski agladi tlfda cigerimin kosesi yaa:KK43: oyuzden bukdr kotuyum bebegim:KK43:
Ayyy .. ağlasa içim parçalanır benm de ya :( İnşallahhh en kısa zamanda iyi olurlar...tamam iyi olması beklenemez ama eziyet olmasn yeter onlar için ...

Ayyy .. ağlasa içim parçalanır benm de ya :( İnşallahhh en kısa zamanda iyi olurlar...tamam iyi olması beklenemez ama eziyet olmasn yeter onlar için ...
Dusun beni iste tatlim:( destek olmak icinde siktim kendimi koyvermedim konusurken moral vermeye calistim ama tlf kapatir kapatmaz yikildim yaa:( bugun konusamayinca cok kotu oldum:( 1dkcik sesini duysaydim rahatliycaktim ama nasip degilmis buaksam:(

Bende ruh gibiyim hiçbişe yapasım çabalayasım gelmio böölee sadece yatıp uyuyasım var oda günler geçsin diye ..sizlerde olmasanız napardım bilmem burda kendmi iyi hissediyorum bi valla
bende öyleyim canım ya okuldan geliyorum uyuyorum sonra kalkıyorum buraya giriyorum. zaman geçiyor en azından yoksa hiç geçmicek

Dusun beni iste tatlim:KK43: destek olmak icinde siktim kendimi koyvermedim konusurken moral vermeye calistim ama tlf kapatir kapatmaz yikildim yaa:KK43: bugun konusamayinca cok kotu oldum:KK43: 1dkcik sesini duysaydim rahatliycaktim ama nasip degilmis buaksam:KK43:

Ah kıyamam yaa :( Ben bile üzüldm şuan valla.. benmki çok kötü olsada ağlamaz öle bi huyu var yansıtmaz o yüzden iyimi kötümü emn olamıyorm aklım kalıyor ister istemez

bende öyleyim canım ya okuldan geliyorum uyuyorum sonra kalkıyorum buraya giriyorum. zaman geçiyor en azından yoksa hiç geçmicek

Aynen canım yaa burda braz olsun vakit geçiyor yani...Sizde olmasanız hepten çekilmez olacaktı:)

İyi geceler kızlarr yarın görüşürüz çokk uykum geldiii arıycaktı güya ama aramadı neyse napalm sesni duyduma şükür.. kendnze çoook iyi bakın öpüldünüz:KK68::KK68:Yarın görüşürüzzz vee kaldı 159 :):KK37:

Ah kıyamam yaa :( Ben bile üzüldm şuan valla.. benmki çok kötü olsada ağlamaz öle bi huyu var yansıtmaz o yüzden iyimi kötümü emn olamıyorm aklım kalıyor ister istemez

Aynen canım yaa burda braz olsun vakit geçiyor yani...Sizde olmasanız hepten çekilmez olacaktı:)
Benim askim duygusaldir yaa kiyamamki ben ona canim sevgilim benim coook seviyorum onuuu:) 4,5 yil oldu ama her gecen gun dahada cok seviyorm:) asigim ona beeen:) hihi:)

Iyi oldugunu bilsem inanki aramamasina uzulmucem.. Dun cok kotuydu sesi alisamamis, okdr dolmuski agladi tlfda cigerimin kosesi yaa:KK43: oyuzden bukdr kotuyum bebegim:KK43:
yalnız değil kuzum onunla aynı kaderi paylaşan bir sürü kişi var bugünler geçicek güzel günlerimizi hatırla de. ben gelebildiğim kadar gelicem merak etme de moral ver kuzum. onun ilk günleri sanırım. ondanda zorlanıyodur.

Biz yapamiyoruz bizim yerimizede yap tatil kusuum:) yaz gelsin askim izne gelsin allah nasip ederse bizde marmarise gitmeyi planladik:) rabbiiim.yaz gelsin hemenciciiiik:) buarada adim deniz nidakusum:) denizlili deilim nick yaniltiyo:):)
oh gidin gidin canım benim :) bizde gitmiştik bi hafta yalovaya 2013 yaz tatilinde :) çook güzell günlerdiii.. Evet yaz gelsinn bencede yaaaa şu nişanı takalım artık askosla :)

Benim askim duygusaldir yaa kiyamamki ben ona canim sevgilim benim coook seviyorum onuuu:) 4,5 yil oldu ama her gecen gun dahada cok seviyorm:) asigim ona beeen:) hihi:)
Ne güzelllll işte canm :) Ayyyyy kıyamam yaa 45 dk dır telefon sırası bekliyormş uyumamış sırf arıycam dedi diye bitanem yaaa :( Tam çıkıyordum ama telefon bekleyenler varsa hala arayabilirler belki diye haber vereym dedm ..11 de kapanıyormş telefonlar ... kendinize iyi bakın iyi geceler :)

Back
X