• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Aynen denemekten bişey olmaz , ama 9:30 dan sonra arama o saatten snra telde gorurlerse sewgilinı skntı olabilr
birde ögrendim kadarı ile kısa dönemler arama konusunda rahatlık konusunda uzun dönemden daha rahat oluyorlarmış canm genelde uzun dönem olnlar fazla arayamıyor o kadar şanşlısınız k i:(

canm benm ya ah ah kuzum.. Rabbim sabır versin cok kötü bir haldeyiz napacaz bilmiyorum..
benm askerimde perşembe cumartesi teslim oldu pazar aradı başka arayamadı 2 gün oldu cok kötüyüm içim kan aglyr
yarn olmadı arayacam artık ne yapıyım :( dayanacaz canm güçlü olacaaz cok zor ama yapmak zorundayız bunu
Aynen bitanem guclu olmak zorundayiz onlar icin:( dua edicez allaha siginicaz:( gecicek bugunler:( usta birliklerinde tlf sokarlar insallah boool boool iletisim kurucaz ozaman:)

benimkide aramadı. Faceden yazdı bütün gün eğitimleri varmış çok yorulmuşlar. telefon klubesinde çok sıra oluşmuş çoğuda sıra beklememek için aramıomuş bende aramadım dedi ondan. bende atarımı yaptım aradı faceden çıkıp dedim noldu 150 kişi uçtumu bi anda.. ağladım telefonda çok canım sıkkın şu 2 gündür zaten çok zor geçiyor günler beyfendi ayakları acıyor diye üşeniyor aramıyor üzüldüm daha sonra öyle yaptığım için ama bende bütün gün telefon başında bekliyorum 2 dk sesini duyucam diye :(

Yaa varya su sistemin degismesi lazim komple yaa.. Bu ne rezalet:KK43: vatani icin gidiyolar o askerler ama bu sacmaliklar askerleri vatanindan devletinden sogutur yaa:KK43:
herşeyden önce onlar insan. tabi bunları düşünseler şimdi bunları söylüyor olmazdık. Allah bütün askerlerin yardımcısı olsun. iyi insanlarla karşılaştırsın

Canlarımm kusura bakmayın bugün işlerim yoğundu pek yazamadım .. benide 19:30da aradı 8 dk konuştuk sesi yorgun geliyordu bugün başlamşlar eğitime bağırmışlar baya boğazları ağrımış kıyamam :) Yatmadan yne ara dedim tamam arıycam dedi ama bakalım beklemedeym :)Alışmştık günde 3 kere konuşmaya :)

Canlarımm kusura bakmayın bugün işlerim yoğundu pek yazamadım .. benide 19:30da aradı 8 dk konuştuk sesi yorgun geliyordu bugün başlamşlar eğitime bağırmışlar baya boğazları ağrımış kıyamam :) Yatmadan yne ara dedim tamam arıycam dedi ama bakalım beklemedeym :)Alışmştık günde 3 kere konuşmaya :)
Hosgeldin canımmm , ewt hepsinı cok yorularmış yaa :(

herşeyden önce onlar insan. tabi bunları düşünseler şimdi bunları söylüyor olmazdık. Allah bütün askerlerin yardımcısı olsun. iyi insanlarla karşılaştırsın
Amiiin cnm bnm amin.. Rabbim iyi insanlar cikarsin karsilarina:( bnmki arayamadi bugun:( bu saatten snra aramaz:( insallah yarin arayabilir:(

Back
X