• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Benımkı tekrar aradı uzunca konstuk ve bana sende gelsene torene dedı cok canım sıkıldı sesım tıtreyerek konustum telefonda:(

Ustada telefonu ust devreler terhıs olunca kullanırz bence dedı sevgılım. Yanı ocak sonunda falan dedı :( öylemı oluyo gercekten acaba

hahaha hadi ya :) senin asıl adın ne bilmiyorum ama been:KK49: valla kuzum benm içinde kısa bi tatil olacak :)
Biz yapamiyoruz bizim yerimizede yap tatil kusuum:) yaz gelsin askim izne gelsin allah nasip ederse bizde marmarise gitmeyi planladik:) rabbiiim.yaz gelsin hemenciciiiik:) buarada adim deniz nidakusum:) denizlili deilim nick yaniltiyo:):)

Canım ben osmanıyedeyım alaşehırde baya uzak kalıyo ve toren sabah erkenden yanı cok cok zor:(.
Canım senınkının ıkk gunlerı daha onlar esya falan onlarla ugrasıyodur
Kuzum benim yaa bayaa uzakmis:( nasipten otesi yok tatlim sikma canini:( nezaman biticekki su esya isleri yaa ufff:(:( ne yaptiriyo olabilirlerkiyani hala:( bu saat oldu yaticaklar artk:(

Seni coook iyi anliyoruuum bebegim:KK43: cok degil yaa 30saniyeye bile raziyim:KK43:
bence canm bende cok kötüyüm.. bende seni o kada iyi anlıyorum kii
birde burda diğer yarenlerin aradıgını görünce
üstelik günde 2 kez daha kötü oluyorum
onlar adına cok mutlu oluyorum
ama kendi adıma cok kötü oluyorum
kaç gündür aramıyor peki
ne zaman teslim olmuştu :(

kızlarrrr biliyorum merak ediyosunuz ama üzülmeyin. bugün aşkım aradı yine çok az konuşabildik. artık yoğunlaştık arayamayabilirim beni merak etme çok sıra oluyo falan dedi. sizinkilerde öledir. arayamıyolardır.
canm senn ki nerede asker uzun dönem mi..
keşke bunu demek için bile arasa sesini duysam :( bogulacak gibiyim.

kaç gündür aramıyor peki
ne zaman teslim olmuştu :KK43:
Cnm seni aradığı no warya o noyu ara, ztn askerler acıo telfonu km denk gelirse rica et cagrsn, gerçekten bu kadar uzun sure habr alamamak çok kotu.. Ama sen yinede canını skma yogunluktan arayamamştr illaki

Cnm seni aradığı no warya o noyu ara, ztn askerler acıo telfonu km denk gelirse rica et cagrsn, gerçekten bu kadar uzun sure habr alamamak çok kotu.. Ama sen yinede canını skma yogunluktan arayamamştr illaki
canm o numara duruyor yarında arıyamaz ise arayacam numarayı kızarlar tersler ler diye arayamştm ne biliyim :(

canm senn ki nerede asker uzun dönem mi..
keşke bunu demek için bile arasa sesini duysam :KK43: bogulacak gibiyim.
kütahya dumlupınar kısa dönem yavrum. benimde moralim bozuk. çok hasta ve bel ağrısı var doktor rapor vermiş. komutanları rapor yasak demiş. çocuk o haliyle eğitime katılıyo. :'( acımasızlar. ben açıköğretim bürosunda çalışıyorum. bugün bir öğrenci geldi.asker olduğunu anladım. siz astsubay mısınız dedim evet dedi. lütfen askerlere iyi davranın dedim. kötü davrandığımızı mı söylüyolar dedi evet dedim. hemen durumu anlattım. eşi de sanırım duygusal bi durum var diyo.

kaç gündür aramıyor peki
ne zaman teslim olmuştu :(
Cuma gunu teslim olmustu bebegim eb son dun aksam konustuk:( ama sesi cok kotuydu yaa :( alisamamis oraya :( agladi hatta :( allahim dayanma gucu ver onlara :( oyuzdn cok cok merak ediyorum :(

Cuma gunu teslim olmustu bebegim eb son dun aksam konustnuuk:KK43: ama sesi cok kotuydu yaa :KK43: alisamamis oraya :KK43: agladi hatta :KK43: allahim dayanma gucu ver onlara :KK43: oyuzdn cok cok merak ediyorum :KK43:
canm benm ya ah ah kuzum.. Rabbim sabır versin cok kötü bir haldeyiz napacaz bilmiyorum..
benm askerimde perşembe cumartesi teslim oldu pazar aradı başka arayamadı 2 gün oldu cok kötüyüm içim kan aglyr
yarn olmadı arayacam artık ne yapıyım :( dayanacaz canm güçlü olacaaz cok zor ama yapmak zorundayız bunu

kütahya dumlupınar kısa dönem yavrum. benimde moralim bozuk. çok hasta ve bel ağrısı var doktor rapor vermiş. komutanları rapor yasak demiş. çocuk o haliyle eğitime katılıyo. :'( acımasızlar. ben açıköğretim bürosunda çalışıyorum. bugün bir öğrenci geldi.asker olduğunu anladım. siz astsubay mısınız dedim evet dedi. lütfen askerlere iyi davranın dedim. kötü davrandığımızı mı söylüyolar dedi evet dedim. hemen durumu anlattım. eşi de sanırım duygusal bi durum var diyo.
Yaa varya su sistemin degismesi lazim komple yaa.. Bu ne rezalet:( vatani icin gidiyolar o askerler ama bu sacmaliklar askerleri vatanindan devletinden sogutur yaa:(

Back
X