Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim kafayi yiycem benimki neden aramiyo yaaaBenımkı tekrar aradı uzunca konstuk ve bana sende gelsene torene dedı cok canım sıkıldı sesım tıtreyerek konustum telefonda![]()
benmkide armaıyor maffolmuş perişan bir haldeyimAllahim kafayi yiycem benimki neden aramiyo yaaagitme imkanin yok mu tatlim
![]()
Canım ben osmanıyedeyım alaşehırde baya uzak kalıyo ve toren sabah erkenden yanı cok cok zorAllahim kafayi yiycem benimki neden aramiyo yaaagitme imkanin yok mu tatlim
![]()
Biz yapamiyoruz bizim yerimizede yap tatil kusuum:) yaz gelsin askim izne gelsin allah nasip ederse bizde marmarise gitmeyi planladik:) rabbiiim.yaz gelsin hemenciciiiik:) buarada adim deniz nidakusum:) denizlili deilim nick yaniltiyo:):)hahaha hadi ya :) senin asıl adın ne bilmiyorum ama beenvalla kuzum benm içinde kısa bi tatil olacak :)
Kuzum benim yaa bayaa uzakmisCanım ben osmanıyedeyım alaşehırde baya uzak kalıyo ve toren sabah erkenden yanı cok cok zor.
Canım senınkının ıkk gunlerı daha onlar esya falan onlarla ugrasıyodur
Seni coook iyi anliyoruuum bebegimbenmkide armaıyor maffolmuş perişan bir haldeyim![]()
bence canm bende cok kötüyüm.. bende seni o kada iyi anlıyorum kiiSeni coook iyi anliyoruuum bebegimcok degil yaa 30saniyeye bile raziyim
![]()
kızlarrrr biliyorum merak ediyosunuz ama üzülmeyin. bugün aşkım aradı yine çok az konuşabildik. artık yoğunlaştık arayamayabilirim beni merak etme çok sıra oluyo falan dedi. sizinkilerde öledir. arayamıyolardır.benmkide armaıyor maffolmuş perişan bir haldeyim![]()
canm senn ki nerede asker uzun dönem mi..kızlarrrr biliyorum merak ediyosunuz ama üzülmeyin. bugün aşkım aradı yine çok az konuşabildik. artık yoğunlaştık arayamayabilirim beni merak etme çok sıra oluyo falan dedi. sizinkilerde öledir. arayamıyolardır.
Cnm seni aradığı no warya o noyu ara, ztn askerler acıo telfonu km denk gelirse rica et cagrsn, gerçekten bu kadar uzun sure habr alamamak çok kotu.. Ama sen yinede canını skma yogunluktan arayamamştr illakibence canm bende cok kötüyüm.. bende seni o kada iyi anlıyorum kii
birde burda diğer yarenlerin aradıgını görünce
üstelik günde 2 kez daha kötü oluyorum
onlar adına cok mutlu oluyorum
ama kendi adıma cok kötü oluyorum
kaç gündür aramıyor peki
ne zaman teslim olmuştu![]()
canm o numara duruyor yarında arıyamaz ise arayacam numarayı kızarlar tersler ler diye arayamştm ne biliyimCnm seni aradığı no warya o noyu ara, ztn askerler acıo telfonu km denk gelirse rica et cagrsn, gerçekten bu kadar uzun sure habr alamamak çok kotu.. Ama sen yinede canını skma yogunluktan arayamamştr illaki
kütahya dumlupınar kısa dönem yavrum. benimde moralim bozuk. çok hasta ve bel ağrısı var doktor rapor vermiş. komutanları rapor yasak demiş. çocuk o haliyle eğitime katılıyo. :'( acımasızlar. ben açıköğretim bürosunda çalışıyorum. bugün bir öğrenci geldi.asker olduğunu anladım. siz astsubay mısınız dedim evet dedi. lütfen askerlere iyi davranın dedim. kötü davrandığımızı mı söylüyolar dedi evet dedim. hemen durumu anlattım. eşi de sanırım duygusal bi durum var diyo.canm senn ki nerede asker uzun dönem mi..
keşke bunu demek için bile arasa sesini duysambogulacak gibiyim.
Cuma gunu teslim olmustu bebegim eb son dun aksam konustukbence canm bende cok kötüyüm.. bende seni o kada iyi anlıyorum kii
birde burda diğer yarenlerin aradıgını görünce
üstelik günde 2 kez daha kötü oluyorum
onlar adına cok mutlu oluyorum
ama kendi adıma cok kötü oluyorum
kaç gündür aramıyor peki
ne zaman teslim olmuştu![]()
Kizmazlar kuzum zaten askerler aciyocanm o numara duruyor yarında arıyamaz ise arayacam numarayı kızarlar tersler ler diye arayamştm ne biliyim![]()
Yk cnm kim kızack o numaraları sadece askerler kullanio yani acnda yine asker olur ,genelde cwp wermezler ama sen yinede ısrarla ara sansina belki birisi denk gelrcanm o numara duruyor yarında arıyamaz ise arayacam numarayı kızarlar tersler ler diye arayamştm ne biliyim![]()
Aynen denemekten bişey olmaz , ama 9:30 dan sonra arama o saatten snra telde gorurlerse sewgilinı skntı olabilrKizmazlar kuzum zaten askerler aciyoen kotu ihtimalle haber vermezler bence en kotu yani..
canm benm ya ah ah kuzum.. Rabbim sabır versin cok kötü bir haldeyiz napacaz bilmiyorum..Cuma gunu teslim olmustu bebegim eb son dun aksam konustnuukama sesi cok kotuydu yaa
alisamamis oraya
agladi hatta
allahim dayanma gucu ver onlara
oyuzdn cok cok merak ediyorum
![]()
Yaa varya su sistemin degismesi lazim komple yaa.. Bu ne rezaletkütahya dumlupınar kısa dönem yavrum. benimde moralim bozuk. çok hasta ve bel ağrısı var doktor rapor vermiş. komutanları rapor yasak demiş. çocuk o haliyle eğitime katılıyo. :'( acımasızlar. ben açıköğretim bürosunda çalışıyorum. bugün bir öğrenci geldi.asker olduğunu anladım. siz astsubay mısınız dedim evet dedi. lütfen askerlere iyi davranın dedim. kötü davrandığımızı mı söylüyolar dedi evet dedim. hemen durumu anlattım. eşi de sanırım duygusal bi durum var diyo.