- 11 Kasım 2014
- 813
- 336
- 48
Ben çıkıyorum canlar öpüldünüz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çıkıyorum canlar öpüldünüz![]()
canm kütahya merkez hava er olarak gitti. acemi birliği burasıCanim nerde yapıyor? Uzun Dönem mi?
Canim benim bak önümüzde cook uzun bir zaman var daha arayamadigi günler olucak hepimizin .. daha yeniler o yüzden de oluyor böyle şimdi den yapma böylecanm kütahya merkez hava er olarak gitti. acemi birliği burası
evet canmuzun dönem
![]()
canm herkezin ki yeni bir tek benmki değil kiCanim benim bak önümüzde cook uzun bir zaman var daha arayamadigi günler olucak hepimizin .. daha yeniler o yüzden de oluyor böyle şimdi den yapma böyle![]()
8 kasmda teslim oldu
o gün hiç aramadı
9 kasmda ögleni geçil 14 20 de aradı. 2 dakika sadece
başkada aramadı hiç
2 gün oldu![]()
Her yer aynı olmaz belki canım .. fırsat bulamamak dışında başka hangi sebepten aramamazlik yapabilir ki .. şimdi içini ferah tut aradığında onu merak ettiğini bir dk bile olsa sesine ihtiyacın olduğunu söylersin .. ama muhakkak en kisa zamanda Arıcak sen üzme kendini kiyamamm hiçcanm herkezin ki yeni bir tek benmki değil ki
burda bir çogunun yarenleri arıyor bir kere de olsa günde 1 dakikada olsa.
ben ise cok üzlüyorm![]()
onlar arıyorsa oda arayabilirdi değil mi
![]()
hayır canm jandarma felan değilŞimdi benim tahminim (6 aylık kısa dönem askerlik yapmışım gibi oldu ama) dün ilk ciddi eğitimler başladı ve 10 kasımdı törenler vardı. O yüzden arayamamıştır. Bugün de yine sabahtan akşama kadar eğitim var, 17.30-18.00 arası yemek. 18.00'den 21.00'e kadar telefon bekle bugün arayacaktır, içime öyle doğuyor. Zor biliyorum ama güçlü olman lazım. Jandarmaysa seninki de benimki gibi 12 Aralıkta eziyet bitiyor.
inşallah canm bugunde kalmadı umudum. hiç ve eğer ben bugün bu halde iken beni aramaz iseHer yer aynı olmaz belki canım .. fırsat bulamamak dışında başka hangi sebepten aramamazlik yapabilir ki .. şimdi içini ferah tut aradığında onu merak ettiğini bir dk bile olsa sesine ihtiyacın olduğunu söylersin .. ama muhakkak en kisa zamanda Arıcak sen üzme kendini kiyamamm hiç![]()
Inşallah arar kuzuminşallah canm bugunde kalmadı umudum. hiç ve eğer ben bugün bu halde iken beni aramaz ise
artık uzmücembende
hayır canm jandarma felan değil
hava er benimkisi kütahya merkezdeyok benm umuudm kalmadı
o üzülüyor mu bilmyrm ama kendimi parçaladım burda neyse hayırlısı![]()
Ben bugünü kapadım artık bu saatten sonra aramaz arasaydi bu saate ka da r ariyodu artık yarını bekliyorumUuuuf hadi arasin artiiiiik sevdiceklerimiiiiiz:) hepimizin hepimizin aski arasiiiin:)
Ben biraz baktım da şimdi, Kütahya hava er eğitim tugay komutanlığı için, eğitimi sıkı ve havası buz gibi diyorlar. Bence gerçekten aşırı yoğun ve üstüne soğuğu da yiyor ondan arayamadı.
Hosgeldin nidakus:) nasilsin tatlim?selammm![]()
Hosgeldin nidakus:) nasilsin tatlim?
Oooooooh sefan olsun bebegim yaa:) ne guzel:) bnm universiteden nida diye bi arkadasim vardi cici tatli bi kizdi oyuzden onada nidakus derdim:) hihi:)nidakuşş güzelmişş kuzum hosuma gitti
iyiym canım abim aradı az önce sesi kısılmış baya yavrumun.. 28inde yemin töreni var işte oraya gideceğiz burdura. Onu alıp antalyaya geçicez bi gece kalıcaz sonra eve getircez nasipse özlemişim keratayı
![]()
hahaha hadi ya :) senin asıl adın ne bilmiyorum ama beenOooooooh sefan olsun bebegim yaa:) ne guzel:) bnm universiteden nida diye bi arkadasim vardi cici tatli bi kizdi oyuzden onada nidakus derdim:) hihi:)