• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Canim benim bak önümüzde cook uzun bir zaman var daha arayamadigi günler olucak hepimizin .. daha yeniler o yüzden de oluyor böyle şimdi den yapma böyle o_O
canm herkezin ki yeni bir tek benmki değil ki
burda bir çogunun yarenleri arıyor bir kere de olsa günde 1 dakikada olsa.
ben ise cok üzlüyorm :( :( onlar arıyorsa oda arayabilirdi değil mi :(

8 kasmda teslim oldu
o gün hiç aramadı
9 kasmda ögleni geçil 14 20 de aradı. 2 dakika sadece
başkada aramadı hiç
2 gün oldu :KK43:

Şimdi benim tahminim (6 aylık kısa dönem askerlik yapmışım gibi oldu ama) dün ilk ciddi eğitimler başladı ve 10 kasımdı törenler vardı. O yüzden arayamamıştır. Bugün de yine sabahtan akşama kadar eğitim var, 17.30-18.00 arası yemek. 18.00'den 21.00'e kadar telefon bekle bugün arayacaktır, içime öyle doğuyor. Zor biliyorum ama güçlü olman lazım. Jandarmaysa seninki de benimki gibi 12 Aralıkta eziyet bitiyor.

canm herkezin ki yeni bir tek benmki değil ki
burda bir çogunun yarenleri arıyor bir kere de olsa günde 1 dakikada olsa.
ben ise cok üzlüyorm :KK43: :KK43: onlar arıyorsa oda arayabilirdi değil mi :KK43:
Her yer aynı olmaz belki canım .. fırsat bulamamak dışında başka hangi sebepten aramamazlik yapabilir ki .. şimdi içini ferah tut aradığında onu merak ettiğini bir dk bile olsa sesine ihtiyacın olduğunu söylersin .. ama muhakkak en kisa zamanda Arıcak sen üzme kendini kiyamamm hiç o_O

Ama bir dönsünler var ya, ben alıp başımı gideceğim ve giderkende bende telefon bekle ben ararım diyeceğim. Bir kere telefon beklesinler anlarlar ne çektiklerimizi. Bugün öğlen benimkine diyorum ki akşamda ara duyayım sesini, o sıraya girmeye üşenme. Gülüyor diyor ki inşallah bakalım denerim dedi. Bende gülerek deneme hayatım yap dedim ama sanırım bu inatlaşmadan o galip gelecek. :)

Şimdi benim tahminim (6 aylık kısa dönem askerlik yapmışım gibi oldu ama) dün ilk ciddi eğitimler başladı ve 10 kasımdı törenler vardı. O yüzden arayamamıştır. Bugün de yine sabahtan akşama kadar eğitim var, 17.30-18.00 arası yemek. 18.00'den 21.00'e kadar telefon bekle bugün arayacaktır, içime öyle doğuyor. Zor biliyorum ama güçlü olman lazım. Jandarmaysa seninki de benimki gibi 12 Aralıkta eziyet bitiyor.
hayır canm jandarma felan değil
hava er benimkisi kütahya merkezde :( yok benm umuudm kalmadı
o üzülüyor mu bilmyrm ama kendimi parçaladım burda neyse hayırlısı :(

Her yer aynı olmaz belki canım .. fırsat bulamamak dışında başka hangi sebepten aramamazlik yapabilir ki .. şimdi içini ferah tut aradığında onu merak ettiğini bir dk bile olsa sesine ihtiyacın olduğunu söylersin .. ama muhakkak en kisa zamanda Arıcak sen üzme kendini kiyamamm hiç o_O
inşallah canm bugunde kalmadı umudum. hiç ve eğer ben bugün bu halde iken beni aramaz ise
artık uzmücembende

hayır canm jandarma felan değil
hava er benimkisi kütahya merkezde :KK43: yok benm umuudm kalmadı
o üzülüyor mu bilmyrm ama kendimi parçaladım burda neyse hayırlısı :KK43:

Ben biraz baktım da şimdi, Kütahya hava er eğitim tugay komutanlığı için, eğitimi sıkı ve havası buz gibi diyorlar. Bence gerçekten aşırı yoğun ve üstüne soğuğu da yiyor ondan arayamadı.

Hosgeldin nidakus:) nasilsin tatlim?
:KK48: nidakuşş güzelmişş kuzum hosuma gitti:KK45: iyiym canım abim aradı az önce sesi kısılmış baya yavrumun.. 28inde yemin töreni var işte oraya gideceğiz burdura. Onu alıp antalyaya geçicez bi gece kalıcaz sonra eve getircez nasipse özlemişim keratayı:oops:

:KK48: nidakuşş güzelmişş kuzum hosuma gitti:KK45: iyiym canım abim aradı az önce sesi kısılmış baya yavrumun.. 28inde yemin töreni var işte oraya gideceğiz burdura. Onu alıp antalyaya geçicez bi gece kalıcaz sonra eve getircez nasipse özlemişim keratayı:oops:
Oooooooh sefan olsun bebegim yaa:) ne guzel:) bnm universiteden nida diye bi arkadasim vardi cici tatli bi kizdi oyuzden onada nidakus derdim:) hihi:)

Back
X