• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Keşke biz askere gitseydik onlar bekleseydi bizi. Valla daha kolay olurdu bizim açımızdan. Ben hala adaptasyon sorunu yaşıyorum. Sabahtan beri oflamaktan bir şey yapamıyorum. Kafamı hiçbir şeye veremiyorum. Tükenmişlik sendromuna mı yakalandım nedir :)

Keşke biz askere gitseydik onlar bekleseydi bizi. Valla daha kolay olurdu bizim açımızdan. Ben hala adaptasyon sorunu yaşıyorum. Sabahtan beri oflamaktan bir şey yapamıyorum. Kafamı hiçbir şeye veremiyorum. Tükenmişlik sendromuna mı yakalandım nedir :)
aynen bende öyleyim
vizelerim derslerim beni bekliyor
ama hiç birşey umrumda değil

aramadı aramıyor aramıyor...:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61: insan 1 dakika olsun aramazmı 1 dakika:KK61::KK61:
Ah canım benim ya bak burada biçok arkadaşımız bikaç gün sonra haber alabildi elbet aayacaktır hangi sebeple isteyerek aramamazlık yapabilir ki . Olmazsa sen ara kayınvalidem öyle yapıyor

Hergun aglamiyorum kuzum ama en son onun moralinin bozuk oldgnu biliyorm ya oyuzden huzursuzlaniyorum.. Bi kere sesini duysam icim rahatliycak:KK43:
Tatlım merak etme biz bu kadar düşünüyoruz ama onların nazları bize geçiyor o yüzdende biraz sızlanıyorlar yoksa küçük çocuk değiller ki

Ahahah bizimki tükenmişlik değil asker yareni sendromu kuzuu :KK48:
Bugün 1 hafta oldu ya o yüzden hepimizde bi hüzün var sanırım. Burada sizi teselli ediyorum ama sabahtan beri bende ağlıyorum:cry:

Ah canım benim ya bak burada biçok arkadaşımız bikaç gün sonra haber alabildi elbet aayacaktır hangi sebeple isteyerek aramamazlık yapabilir ki . Olmazsa sen ara kayınvalidem öyle yapıyor

Tatlım merak etme biz bu kadar düşünüyoruz ama onların nazları bize geçiyor o yüzdende biraz sızlanıyorlar yoksa küçük çocuk değiller ki

Ahahah bizimki tükenmişlik değil asker yareni sendromu kuzuu :KK48:
Bugün 1 hafta oldu ya o yüzden hepimizde bi hüzün var sanırım. Burada sizi teselli ediyorum ama sabahtan beri bende ağlıyorum:cry:
ben arasam bana bilgi verebilirler mi
çekiniyorum öyle nedensiz aranmaz oralar diye
mecbur beklcm.. :(

Back
X