- 11 Kasım 2014
- 813
- 336
- 48
Evet canım anılarını hatirlattik sana daİnşallah canım bekliyorum artık :):) Vay be Söğüt heee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım anılarını hatirlattik sana daİnşallah canım bekliyorum artık :):) Vay be Söğüt heee![]()
Bolukten boluge degisiyo mu acaba tatlim benim yarimden hala ses soluk yok![]()
Insallah oyledir aksam arayabilir tatlim ya dyn aksamki konusmamizdan sonra aklim sirf ondaTatlım ben şimdi konuştum sabahtan eğitim alanına gidiyoruz akşama kadar oradayız dedi sizde de öyle olmuş olabilir
Ama alışmamız lazım artık güzelim hergün böyle ağlamak üzülmek olmaz sonra nasıl geçer bu günlerInsallah oyledir aksam arayabilir tatlim ya dyn aksamki konusmamizdan sonra aklim sirf ondaisyerinde dayanamadim agladim
![]()
Hergun aglamiyorum kuzum ama en son onun moralinin bozuk oldgnu biliyorm ya oyuzden huzursuzlaniyorum.. Bi kere sesini duysam icim rahatliycakAma alışmamız lazım artık güzelim hergün böyle ağlamak üzülmek olmaz sonra nasıl geçer bu günler
bebegim bnmkidd aramadi daha anca ariycaklardiraramadı aramıyor aramıyor...insan 1 dakika olsun aramazmı 1 dakika
![]()
Ah canım ya üzülme arar elbette fırsatı olsa aramamazlik yapar mı hiçaramadı aramıyor aramıyor...insan 1 dakika olsun aramazmı 1 dakika
![]()
dünde aramadı bugün olsun arasadı bari nasıl iyi düşünüym kibebegim bnmkidd aramadi daha anca ariycaklardirkotu dusunmee.. Iyi dusun iyi olsun bitanem yaa:)
canm hiç mi fırsat bulamıyor bu. hiç miAh canım ya üzülme arar elbette fırsatı olsa aramamazlik yapar mı hiç
aynen bende öyleyimKeşke biz askere gitseydik onlar bekleseydi bizi. Valla daha kolay olurdu bizim açımızdan. Ben hala adaptasyon sorunu yaşıyorum. Sabahtan beri oflamaktan bir şey yapamıyorum. Kafamı hiçbir şeye veremiyorum. Tükenmişlik sendromuna mı yakalandım nedir :)
Ne zamandır haber alamıyorsun canım?aramadı aramıyor aramıyor...insan 1 dakika olsun aramazmı 1 dakika
![]()
Benim de dün ses çıkmadı bugün de sabah aradi ama bir dk bile sürmedi..bi daha da duymadım sesini .. kötü düşünme lütfen üzme o tatlı canını güzel düşün eminim fırsat bulunca Arıcakcanm hiç mi fırsat bulamıyor bu. hiç mi
dünde aramadı
bugünde tık yok.![]()
Ah canım benim ya bak burada biçok arkadaşımız bikaç gün sonra haber alabildi elbet aayacaktır hangi sebeple isteyerek aramamazlık yapabilir ki . Olmazsa sen ara kayınvalidem öyle yapıyoraramadı aramıyor aramıyor...insan 1 dakika olsun aramazmı 1 dakika
![]()
Tatlım merak etme biz bu kadar düşünüyoruz ama onların nazları bize geçiyor o yüzdende biraz sızlanıyorlar yoksa küçük çocuk değiller kiHergun aglamiyorum kuzum ama en son onun moralinin bozuk oldgnu biliyorm ya oyuzden huzursuzlaniyorum.. Bi kere sesini duysam icim rahatliycak![]()
Ahahah bizimki tükenmişlik değil asker yareni sendromu kuzuuKeşke biz askere gitseydik onlar bekleseydi bizi. Valla daha kolay olurdu bizim açımızdan. Ben hala adaptasyon sorunu yaşıyorum. Sabahtan beri oflamaktan bir şey yapamıyorum. Kafamı hiçbir şeye veremiyorum. Tükenmişlik sendromuna mı yakalandım nedir :)
8 kasmda teslim olduNe zamandır haber alamıyorsun canım?
canm siz acemi birliğindemisiniz ne zaman teslim olduBenim de dün ses çıkmadı bugün de sabah aradi ama bir dk bile sürmedi..bi daha da duymadım sesini .. kötü düşünme lütfen üzme o tatlı canını güzel düşün eminim fırsat bulunca Arıcak![]()
Canim nerde yapıyor? Uzun Dönem mi?8 kasmda teslim oldu
o gün hiç aramadı
9 kasmda ögleni geçil 14 20 de aradı. 2 dakika sadece
başkada aramadı hiç
2 gün oldu![]()
ben arasam bana bilgi verebilirler miAh canım benim ya bak burada biçok arkadaşımız bikaç gün sonra haber alabildi elbet aayacaktır hangi sebeple isteyerek aramamazlık yapabilir ki . Olmazsa sen ara kayınvalidem öyle yapıyor
Tatlım merak etme biz bu kadar düşünüyoruz ama onların nazları bize geçiyor o yüzdende biraz sızlanıyorlar yoksa küçük çocuk değiller ki
Ahahah bizimki tükenmişlik değil asker yareni sendromu kuzuu
Bugün 1 hafta oldu ya o yüzden hepimizde bi hüzün var sanırım. Burada sizi teselli ediyorum ama sabahtan beri bende ağlıyorum![]()