• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

off off bugün öğlen aramadı:( çok kötü bi gündü hiç bir şeye kafamı veremiyorum ya sınavımda kötü geçti. yaptığım her şeyi yarım bırakıyorum şu bikaç gündür.
bende abimin yemin törenine gideceğim için sevgiliminkine gidemicem:(

ailesi adanada yol çok uzun oluo onlarında gelmeme durumları var, daha kesin deill ama.. tabi bi de bu durum var aileside gelmezse bende gitmezsem kendini çok kötü hisseder o gün. napcam hiç bilmiyorum
hmm anladım kuzum :( Ailesi gidicek mi gitmicek mi onu kesin öğren bence ve yemin töreninde yalnız bırakma derim ailesi gelmezse dediğin gibi cidden kendini yalnız hisseder :(:(

Bugün nedir böyle arkadaş kimse aranmıyor :KK12::mad:

Sen ne güzel şanslısın canm :)[/E]
Dünde ven krıze gırdım ama canım dersteyken aradı cıktım actım ses yok bıdaha aradı ses yok tamam babamla araya bındık aradı allahtan eve gecınce arayabıldı

@lunna evet öyleymiş tatlım tören günü en fazla 5-10 dk görebilirsiniz diolar... ama sizde durum farklı olabilir dayısı aynı şehirde olduğu için onun evini adres gösterirseniz pzrtesi gününe kadar evci olarak çıkabilir die biliyorum ama yinede yanlış olmasın sende iyice araştır
Canım evci çıkarsa şöyle bi durum olabilirmiş. Şimdi cumadan evci çıkacak pazar günü içtimaya gidecek sonra dağıtım iznine ayrılacak öyle olursa o 2 günde askerlikten sayılırmış diğer türlü yemin töreninden direk dağıtıma çıkacak. Bana sordu nasıl yapayım diye ama ben 2 gün kalamam orda ailem izin vermez o yüzden törenden dağıtıma ayrılacak

Evet ya cok sukur 1 haftayı aştık ustada ınsallah telefon kullanabılırler:)
Kullanırlar canım ya bütün umudumuz o yoksa hayatta bitmez bu askerlik
:) İnşallah canım benimki şimdi bile kullanılabilr ama biraz riskli dedi..ustada daha rahat olurlar inşallah :)
Şimdi yakalanırlarsa askerlik uzuyomuş. Aman aman uzamasında biz azcık azcık haber alsakta olur

sınavdan çıktım eve geldim bende kızlar neler konuşmuşsunuz :) dün onla hiç konuşmadan girdiğim sınava hiç kafamı verememiştim bugün bir iki dk konuştuk moral oldu ya resmen

Ben bugün ailesiyle konuştum günlük ev tutalım siz kalırsınız biz döneriz dedi inşallah öyle olur yaa yoksa 10 saat gidip 5-10 dakika görmek kötü olur :(

Back
X