- 12 Haziran 2013
- 428
- 99
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
y Aynen canım ya bıraz once yıne aradı uyucakmıs aksam yıne ara dedım:)Ohh ne güzel canım moraller yerine geldi :):) çalış çalışşş
hmm anladım kuzumailesi adanada yol çok uzun oluo onlarında gelmeme durumları var, daha kesin deill ama.. tabi bi de bu durum var aileside gelmezse bende gitmezsem kendini çok kötü hisseder o gün. napcam hiç bilmiyorum
Canım benımkı ıkı kere aradı dınlenmedelermıs yatıcam bıraz dedı:)
İnşallah canım bekliyorum artık :):) Vay be Söğüt heeeArar konusursunuz ferah tut içini :)
Ohh valla maşallah yaa ne güzel arıyolar kuzumA
y Aynen canım ya bıraz once yıne aradı uyucakmıs aksam yıne ara dedım:)
Bugün nedir böyle arkadaş kimse aranmıyor
Sen ne güzel şanslısın canm :)[/E]
Dünde ven krıze gırdım ama canım dersteyken aradı cıktım actım ses yok bıdaha aradı ses yok tamam babamla araya bındık aradı allahtan eve gecınce arayabıldı
Maşallah dıyelım ya şafak 142 olunca acemıde işlerı bıtıyomus bugun 159 kaldı ddedı :)Ohh valla maşallah yaa ne güzel arıyolar kuzum![]()
Canım evci çıkarsa şöyle bi durum olabilirmiş. Şimdi cumadan evci çıkacak pazar günü içtimaya gidecek sonra dağıtım iznine ayrılacak öyle olursa o 2 günde askerlikten sayılırmış diğer türlü yemin töreninden direk dağıtıma çıkacak. Bana sordu nasıl yapayım diye ama ben 2 gün kalamam orda ailem izin vermez o yüzden törenden dağıtıma ayrılacak@lunna evet öyleymiş tatlım tören günü en fazla 5-10 dk görebilirsiniz diolar... ama sizde durum farklı olabilir dayısı aynı şehirde olduğu için onun evini adres gösterirseniz pzrtesi gününe kadar evci olarak çıkabilir die biliyorum ama yinede yanlış olmasın sende iyice araştır
Evett bugün 160. gündü bitti sayılır nihayet 50 li sayılara düşüyoruz :)Maşallah dıyelım ya şafak 142 olunca acemıde işlerı bıtıyomus bugun 159 kaldı ddedı :)
Evet ya cok sukur 1 haftayı aştık ustada ınsallah telefon kullanabılırler:)Evett bugün 160. gündü bitti sayılır nihayet 50 li sayılara düşüyoruz :)
:) İnşallah canım benimki şimdi bile kullanılabilr ama biraz riskli dedi..ustada daha rahat olurlar inşallah :)Evet ya cok sukur 1 haftayı aştık ustada ınsallah telefon kullanabılırler:)
Kullanırlar canım ya bütün umudumuz o yoksa hayatta bitmez bu askerlikEvet ya cok sukur 1 haftayı aştık ustada ınsallah telefon kullanabılırler:)
Şimdi yakalanırlarsa askerlik uzuyomuş. Aman aman uzamasında biz azcık azcık haber alsakta olur:) İnşallah canım benimki şimdi bile kullanılabilr ama biraz riskli dedi..ustada daha rahat olurlar inşallah :)
Maşallah dıyelım ya şafak 142 olunca acemıde işlerı bıtıyomus bugun 159 kaldı ddedı :)
Acemide olmazda ustada bende umut edıyorum:)Kullanırlar canım ya bütün umudumuz o yoksa hayatta bitmez bu askerlik
Şimdi yakalanırlarsa askerlik uzuyomuş. Aman aman uzamasında biz azcık azcık haber alsakta olur
Bencede tatlım benım bekledgım gıbı olmadı gıtmeden oncenzır zır aglıyodumÖyle kuzum maşallah :) :) ser az kaldı ya
Bolukten boluge degisiyo mu acaba tatlim benim yarimden hala ses soluk yokCanım benımkı ıkı kere aradı dınlenmedelermıs yatıcam bıraz dedı:)
Canım senınkınyenı gıttı ya belkı onlar farklı olabılırBolukten boluge degisiyo mu acaba tatlim benim yarimden hala ses soluk yok![]()