• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Off o kadar istiyorum ki gitmek ilk fırsatta görmek ama evden izin alamicam gibi duruyor .. Ailesi aradı geçen gelicek misin gibi gece yola çıkarız dört te dediler ama evden izin alamadigim için imkan yok o saatte .. sevdicegimde o zaman arkadaşımla gel o daha geç çıkar yol a aksami bulmaz geliriz diyor .. inanılmaz ara da kaldım o_Oo_Osen gidiyor musun peki canım benim

Gel diyorsa git derim canım :KK54::KK54: 4 saat yol sürüyor aslında o_O
İzin alman sorunsa arkadaşıyla git kuzum bende bilmiyorum kararsızım benimkiyle de doğru düzgün konuşmadım ki ne yapıcağımızı söyleyemedim :KK61:

İzin alman sorunsa arkadaşıyla git kuzum bende bilmiyorum kararsızım benimkiyle de doğru düzgün konuşmadım ki ne yapıcağımızı söyleyemedim :KK61:
Sizin daha vakit var tatlım o zamana kadar detaylı konuşursunuz elbet

canım bişey sorcam yaa 28 cuma gününe denk geliyor , gitsek onları ne kadar zamn görebilcez hiç bilgisi olan var mı, törenden sonra çarşı yapabilcekler mi acaba

canım bişey sorcam yaa 28 cuma gününe denk geliyor , gitsek onları ne kadar zamn görebilcez hiç bilgisi olan var mı, törenden sonra çarşı yapabilcekler mi acaba
Törenden sonraki haftasonu çarşıları oluyormuş canım ama o gün ne kadar yanında kalır bilmiyorum

Törenden sonraki haftasonu çarşıları oluyormuş canım ama o gün ne kadar yanında kalır bilmiyorum
evet canım törenden sonraki hafta çarşı başlıyor demişler ama o gün nasıl olcak acaba merak ediyorum.. bazıları tören günü gitsen bile sadece tören esnasında 5-10 dk görebilirsin dio ... bu işin doğrusu ne ki

Elbet konusur karar verirsiniz canim brnim ama insan orda bulunmak istiyor gercekten
o_O
hepsinde bu durum aynı sanırım deil mi 28 tören

Mesela bizim cuma gunu toren cumartesi izin var pazar teslim olucak

evet canım törenden sonraki hafta çarşı başlıyor demişler ama o gün nasıl olcak acaba merak ediyorum.. bazıları tören günü gitsen bile sadece tören esnasında 5-10 dk görebilirsin dio ... bu işin doğrusu ne ki
offf kafam karıştı kızlar eğer dedikleri gibi tören günü 5-10 dk görebilceksem o gün gitmeme hiç değmez, ertesi günü çarşı iznine giderim en azından tüm gün beraber oluruz ama tören günüde yanında olmak istiyorumm... :(

Sizin daha vakit var tatlım o zamana kadar detaylı konuşursunuz elbet
Aynen tatlım aradığında detaylı konuşuruz onları da :)

Cuma cumartesi pazar izinliler canım benimki eve gelmeyi planlıyor bile :) Çarşı izinleri ev izinleri oluyor hep :):)

Elbet konusur karar verirsiniz canim brnim ama insan orda bulunmak istiyor gercekten
o_O

Mesela bizim cuma gunu toren cumartesi izin var pazar teslim olucak

Kesinlikle canım ya olsam çok güzel olurdu cidden of bi arasa konuşsak şunları da :(:(

offf kafam karıştı kızlar eğer dedikleri gibi tören günü 5-10 dk görebilceksem o gün gitmeme hiç değmez, ertesi günü çarşı iznine giderim en azından tüm gün beraber oluruz ama tören günüde yanında olmak istiyorumm... :KK43:
Ama ertesi gün çarşı iznine gidersen tüm gün görüşebilirsiniz tatlım...tören günü daha az görürsün sana kalmış hangisini terch ediyorsan artık...

ayy bi ne iğrenç bi gun tovbe yarabbim yaaaa aşkitom arayamiyor sinav kotu geciyo otobus gelmiyo offf kizlar sanirim sevgilim aramiyo diye hersey gozume batiyo:63:

Aaa öyle çok kötü olur ya yazık günah o kadar insan geliyor 5-10 için mi :(

ayy bi ne iğrenç bi gun tovbe yarabbim yaaaa aşkitom arayamiyor sinav kotu geciyo otobus gelmiyo offf kizlar sanirim sevgilim aramiyo diye hersey gozume batiyo:63:
Tatlımmm kıyamam sana diplere çekme hemen kendini askerin bi arasın bu depresifliği atarsın inşallah üstünden

Aynen tatlım aradığında detaylı konuşuruz onları da :)

Cuma cumartesi pazar izinliler canım benimki eve gelmeyi planlıyor bile :) Çarşı izinleri ev izinleri oluyor hep :):)

Kesinlikle canım ya olsam çok güzel olurdu cidden of bi arasa konuşsak şunları da :KK43::KK43:
canım sen evci çıkmasından bahsediyorsun ama , evci çıkabilmesi içn ailesinden birinin yanında olması lazımmış yada aynı şehirde bi akrabası varsa şayet onun adresini göstermesi gerekirmiş... bizdede öle bu durum yok malasefff :(

Aaa öyle çok kötü olur ya yazık günah o kadar insan geliyor 5-10 için mi :KK43:

Tatlımmm kıyamam sana diplere çekme hemen kendini askerin bi arasın bu depresifliği atarsın inşallah üstünden
@lunna evet öyleymiş tatlım tören günü en fazla 5-10 dk görebilirsiniz diolar... ama sizde durum farklı olabilir dayısı aynı şehirde olduğu için onun evini adres gösterirseniz pzrtesi gününe kadar evci olarak çıkabilir die biliyorum ama yinede yanlış olmasın sende iyice araştır

Son düzenleme:
canım sen evci çıkmasından bahsediyorsun ama , evci çıkabilmesi içn ailesinden birinin yanında olması lazımmış yada aynı şehirde bi akrabası varsa şayet onun adresini göstermesi gerekirmiş... bizdede öle bu durum yok malasefff :KK43:

Aynen tatlım onu diyordum :/ aa ailesi gelmeyecek mi canım yemin törenine

Aynen tatlım onu diyordum :/ aa ailesi gelmeyecek mi canım yemin törenine
ailesi adanada yol çok uzun oluo onlarında gelmeme durumları var, daha kesin deill ama.. tabi bi de bu durum var aileside gelmezse bende gitmezsem kendini çok kötü hisseder o gün. napcam hiç bilmiyorum

Back
X