• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Selam kızlar Nasılsıniz dub benim için yazdıklarınızi okudum tek tek hepinize desteğiniz için teşekkür ederim elimde değil napym. . Hani cok sıra vardır telefon yoktur ariyamiyordur diyoruz ya cok sıra olanlar içinden biride o olabilir di aslında neyse bugün de haber yok hiç sizin askerleriniz aradi mi..
canım benim sevgilimde sabah arardı bir iki dk anca konuşabildik , normalde öğlende arardı ama aramadı... müsait olmadıklarından aryamıyorlar , sen sıkma canını düzenini oturtsun o da sık sık aramaya başlar

Canım mıktar olarak sormadım ama doyuyorum sıkıntı olmuyo dedı .erkek bunlar bıde okdr az yemekle nasıl doysunlar yazıktır hıc acımıyolar
Ne güzel canım siz o yönden şanslısınız
Evet hiç acımıyolar gerçekten o kadar sinir oluyorum ki. Hastayım demiştim ya dün akşam yatıyodum annem çorba yapmış zorla ağzıma besliyodu onun doğru düzgün yiyemediğini düşününce öyle bi ağlama krizine girdim ki. Annemde beni teselli etmeye çalıştı bütün gece. Çok zor ya:KK42:

Ben de ben deeeeee +1 daha.. Bnm sevdiceğim de kötü dedi yemeklere dışardan yiyoruz dedi :KK43:
Benimki aradı biraz önce canım ama en fazla 2 dk konuşmuşuzdur yemek çıkışı aradı. Canım bölükteki kantinde sigara ve koladan başka bişey yokmuş bi de telefon kartı varmış işte. Haftasonu başka kantine gitti orada çok güzel yemekler varmış ama oraya komutan izniyle gidiyorlarmış haftaiçi gitmeleri yasakmış.

Ay sıkıldımmmmm
Canımıniçi sıkılma niye sıkılıyosun

Selam kızlar Nasılsıniz dub benim için yazdıklarınızi okudum tek tek hepinize desteğiniz için teşekkür ederim elimde değil napym. . Hani cok sıra vardır telefon yoktur ariyamiyordur diyoruz ya cok sıra olanlar içinden biride o olabilir di aslında neyse bugün de haber yok hiç sizin askerleriniz aradi mi..
Canım o sırada olmadığını nereden biliyorsun belki sıra ona gelmeden gitmesi gerekiyordur böyle kötü şeyler düşünüp doldurma kendini nolur

Evet hiç acımıyolar gerçekten o kadar sinir oluyorum ki. Hastayım demiştim ya dün akşam yatıyodum annem çorba yapmış zorla ağzıma besliyodu onun doğru düzgün yiyemediğini düşününce öyle bi ağlama krizine girdim ki. Annemde beni teselli etmeye çalıştı bütün gece. Çok zor ya:KK42:

Benimki aradı biraz önce canım ama en fazla 2 dk konuşmuşuzdur yemek çıkışı aradı. Canım bölükteki kantinde sigara ve koladan başka bişey yokmuş bi de telefon kartı varmış işte. Haftasonu başka kantine gitti orada çok güzel yemekler varmış ama oraya komutan izniyle gidiyorlarmış haftaiçi gitmeleri yasakmış.

Canım o sırada olmadığını nereden biliyorsun belki sıra ona gelmeden gitmesi gerekiyordur böyle kötü şeyler düşünüp doldurma kendini nolur
Blmyrm canm inşallah öyledir burdaki diğer asker yarenlermnzn aradini gornce cevremdede öyle gornce ister istermez cqnm sklyr onlar için sizler için seviniyor m. .

Hiç bilmiyorum kuzu valla eve gidip uzanmak istiyorum ya :KK14::KK14::KK14:

Blmyrm canm inşallah öyledir burdaki diğer asker yarenlermnzn aradini gornce cevremdede öyle gornce ister istermez cqnm sklyr onlar için sizler için seviniyor m. .
Seni çok iyi anlıyorum canım günde bikaç kez rahat rahat 10-15 dk konuşanları duyunca benimde çok moralim bozuluyor. Ama işte her yer aynı değil maalesef :(

canım benim sevgilimde sabah arardı bir iki dk anca konuşabildik , normalde öğlende arardı ama aramadı... müsait olmadıklarından aryamıyorlar , sen sıkma canını düzenini oturtsun o da sık sık aramaya başlar
InsalLah öyle olr canm bakalm bekleycm sabrla sağolun desteğiniz için cok sagolun

Sorun olmaz o zaman canım alıştımı tamamdır :-):-) İnşallah canım ya :KK69::KK69:
Kısa dönemmi canım senin Lunna ya mesaj at bilgilerini yazsın senin de :D:D
Nerede oturuyorsun canım :KK51:
Tamam canım .. malesef uzun dönem o_O istanbuldayim :)
Tatlımm hoşgeldinn iyi ettin gelmekle Allah kavuştursun diyelim sanada :)

Hosbuldum canım aminnn :)

Canm Hosgeldnn aramıza :)

Hosbuldum canım :)

Akşamm olsunnnn artık offff saate bakmaktan sıkıldım :KK51:İlk defa bugün bu saate kadar aramadı ama demişti yarın akşam arayabilirim belki eğitim olcak diye ...yinede aklı kalıyor insanın

Tamam canım .. malesef uzun dönem o_O istanbuldayim :)

Hosbuldum canım aminnn :)

Hosbuldum canım :)

Bende istanbuldayım canım :) gidicek misin yemin törenine peki :KK51::KK51:

Akşamm olsunnnn artık offff saate bakmaktan sıkıldım :KK51:İlk defa bugün bu saate kadar aramadı ama demişti yarın akşam arayabilirim belki eğitim olcak diye ...yinede aklı kalıyor insanın

Aynen ya valla seninki yine birşeyler demiş kuzum benimki ararım dedi sadce zaman yok saat yok :KK14::KK14:

Bende istanbuldayım canım :) gidicek misin yemin törenine peki

Off o kadar istiyorum ki gitmek ilk fırsatta görmek ama evden izin alamicam gibi duruyor .. Ailesi aradı geçen gelicek misin gibi gece yola çıkarız dört te dediler ama evden izin alamadigim için imkan yok o saatte .. sevdicegimde o zaman arkadaşımla gel o daha geç çıkar yol a aksami bulmaz geliriz diyor .. inanılmaz ara da kaldım o_Oo_Osen gidiyor musun peki canım benim

Back
X