• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Peki yemekleri istedikeri kadar yiyebiliyorlarmıymış. Pazar günü akşam yemeğinde 3 tane patates 1 tane köfte 1 tane mandalina vermişler şaka gibi ya böyle şey olur mu:KK62::KK62::KK62:

+1 diyoruuuuum:KK43::KK43:
Ben de ben deeeeee +1 daha.. Bnm sevdiceğim de kötü dedi yemeklere dışardan yiyoruz dedi :(

Egıtımden dolayı bence ya 15 dk ara veryrz demıstı dun ama ıste gecıp hemwn arayamazlarkı

Aynen canım tarih yakın bi de yemin töreni 28 snde yani o yüzden boş bırakmazlar o_O
Akşam bari ararsa şükür derim ya :mad::mad:
Öyle miii. Nasıl bir yer küçük ve cok soğuk diyolar ya o_O
Evet canım aynen baya küçük bir yer hemde :KK48: Evet ayazı meşhurdur oranın ama askeriyesi rahattır ya öyle sıkmaz.Aslında Bilecik teki askeriye daha zor desem canım orası baya sıkı iki arkadaşım orda yapmıştı ordan biliyorum o_Oo_O

Evet canım aynen baya küçük bir yer hemde :KK48: Evet ayazı meşhurdur oranın ama askeriyesi rahattır ya öyle sıkmaz.Aslında Bilecik teki askeriye daha zor desem canım orası baya sıkı iki arkadaşım orda yapmıştı ordan biliyorum o_Oo_O
Tabii daha büyük hem orası bence de öyledir yani ne biliyim ki umarım alisir zorlanmaz içime büyük bir şey oturdu şimdi o_O

canım dün aynısı banada oldu akşam ararım dedi aramadı ama sabah aradı bugün benimkinin koğuşunu yemek haneye vermişler ölelikle araya bildim dedi iki dk. konuşup kapattık.. dün sanırım komutanın çıkmayın dedği bi yere çıkmışlar o yüzden komutanda yarım saat konuşma yapıp kimsenin bi daha koğuşundan çıkmasına izin vermemiş 6-7-8. koğuş öyleydi dedi. o yüzden arayamamıştır sen sıkma canını, derslerini ihmal etme ... yine haberlerini aldıkça yazarız birbirimize :)
aa canim benimkide yemekhanede bugun :) beraberler demek senin sevgilinle :)

Tabii daha büyük hem orası bence de öyledir yani ne biliyim ki umarım alisir zorlanmaz içime büyük bir şey oturdu şimdi o_O
Aynen canım büyük olduğu için alışır ama ya gözü açıksa hiç birşey olmaz :) Söğüt de askerlerin yapabiliceği fazla birşey yok küçük askeriyesi ondan belki de. Bilecik merkez daha kalabalıktır canım alışınca o da rahatlar :) En azından bizimki gibi olmaz benimki Ankarada 1 bölükte 600 kişi var diyor :KK14::KK14:

Aynen canım büyük olduğu için alışır ama ya gözü açıksa hiç birşey olmaz :) Söğüt de askerlerin yapabiliceği fazla birşey yok küçük askeriyesi ondan belki de. Bilecik merkez daha kalabalıktır canım alışınca o da rahatlar :) En azından bizimki gibi olmaz benimki Ankarada 1 bölükte 600 kişi var diyor :KK14::KK14:
Bizim ki bilir işini :KK48: o yönden içim rahat zaten .. kalabalikmiss evet ama inşallah rahattır yine de askerino_O

Bizim ki bilir işini :KK48: o yönden içim rahat zaten .. kalabalikmiss evet ama inşallah rahattır yine de askerino_O

Sorun olmaz o zaman canım alıştımı tamamdır :-):-) İnşallah canım ya :KK69::KK69:
Kısa dönemmi canım senin Lunna ya mesaj at bilgilerini yazsın senin de :D:D
Nerede oturuyorsun canım :KK51:

Selam kızlar Nasılsıniz dub benim için yazdıklarınızi okudum tek tek hepinize desteğiniz için teşekkür ederim elimde değil napym. . Hani cok sıra vardır telefon yoktur ariyamiyordur diyoruz ya cok sıra olanlar içinden biride o olabilir di aslında neyse bugün de haber yok hiç sizin askerleriniz aradi mi..

Selam kızlar Nasılsıniz dub benim için yazdıklarınızi okudum tek tek hepinize desteğiniz için teşekkür ederim elimde değil napym. . Hani cok sıra vardır telefon yoktur ariyamiyordur diyoruz ya cok sıra olanlar içinden biride o olabilir di aslında neyse bugün de haber yok hiç sizin askerleriniz aradi mi..
1.30 gibi ararım demişti ama müsait olmadı heralde canm akşam arar artık ... Bak hepimizinkinin arayamadığı durumlar olabiliyor...keyiflerinden değil kii

Selam canım iyiyiz sen nasılsın o_O olabilir canım çok yoğunlardır gönlünü ferah tut sen :KK68: Benimki de aramadı bi pazar günü görüştük o kadar :KK14::KK14:

Selam canım iyiyiz sen nasılsın o_O olabilir canım çok yoğunlardır gönlünü ferah tut sen :KK68: Benimki de aramadı bi pazar günü görüştük o kadar :KK14::KK14:
Canim ferah tutsamda olmuyor işte yiyip bitiriyorum kendimi.. ne ypym senn askernde dun aramadi mi bugunde aramassa eğer cildirirm artk ne zaman teslm olmsti

Cnmm bnmmmm bnmkide aramadi ama dun dedikiii birakmiyolar bizi arayamiyorum oyuzden askm dedi.. Emin ol ya tlf bozuk falandir yada onlarida birakmiyolardir kusum:) ama inaniyorum bu aksam ariycak seninki:)

Back
X