357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Manisa'da acemiliğini yapanlar, Manisa'nın neresinde yapıyor acaba? Alaşehir'den denizlili şikayetçiydi diye hatırlıyorum. Ama 2 kişi daha Manisaydı onlar neredeydi merak ettim.
Alisma surecinden kaynaklaniyo bizim sikintimiz bebegim.. Alasehirden degil.. Icimi ferah tutuyorun gecicek alisicak allahin izniyle:)

Hosgeldin canim:) rabbim tez vakitte kavustursun insaAllah.. Agustosta arkadasimin nisanlisi bilecik sogutte acemiligini yapmisti cok rahat diyodu arkadasim:) gerci merkeze gecms seninki ama umarim rahat olur:)

Canim inşallah hepsi için her şeyin en hayırlısı olur .. orda yada burda askerlik sonuçta işte Allah hepimize sabır versin başa gelmeden bilinmezmis gerçekten :)

Alisma surecinden kaynaklaniyo bizim sikintimiz bebegim.. Alasehirden degil.. Icimi ferah tutuyorun gecicek alisicak allahin izniyle:)

Herhangi bir devrecilik sorunu ya da yemek sorunu yok muymuş Alaşehir'de? Yine dağıtım olacak ya ben tam alışmışken stres oldum yine.

Ah canım benim çok sağol söylemen yeter çok tatlısın
Dayısı Ankarada olduğu için bi sorun yaşamayız diye düşünüyorum canım ama bişey olursa hemen sana ulaşırım

Süper canım bende öyleyim :):) Daha da iyi olucaz inşallah :):)

İşte benimki bi arasa kuzum ona göre ayarlasak gel yada gelme dese iyi olucak hala aramadı ama yaaa
Bence mutlaka gel der. Benimki gitmeden önce gelme diyodu ama şimdi gitmemi çok istiyo inşallah ALlah nasip ederse gider görürüm
Kızlar siteyi sürekli takip ediyordum ama sevdicegimi asker e yolladiktan sonra daha da sıkı takipçisi oldum o yüzden üye olup dertlesmek istedim bende katılabilir miyimmmmm?
Hoş geldin canım tabiki gelebilirsin o nasıl soru. Burası tüm asker yarenlerinin topiği. Gelmen iyi olmuş bize burada konuştukça vakit daha çabuk geçiyor birbirimize destek oluyoruz inşallah senin içinde öyle olur

Canım bu çok güzel bi haber. İlçede hem daha rahat olur hem seni daha çok arayabilir. Hayırlısı olsun inşallah.
Benimki hergün olduğu gibi yine aramadı. Sabahtan hiç arayamıyor zaten saat 3den sonra arıyor genelde

Herhangi bir devrecilik sorunu ya da yemek sorunu yok muymuş Alaşehir'de? Yine dağıtım olacak ya ben tam alışmışken stres oldum yine.
devrecilik varmis biraz bebegim.. Yemekleri iyiymis ama cani istemediginde kantinde doner pide pizza vb yiyicek varms cok sukur:) ankesorlu cook fazlaymis ama aramak icin bos birakmiyolarms yogunluktan dolayi bi tek pazar gunu arayamamisti diger gunler hep aradi hamdolsun:) yaa bnmki ozgur ruhludur biraz senelerdir rahata alismis bi anda askeriyenin kati kurallariyla karsilasinca bocaladi insaAllah en kisa surede alisir.. Ben sonuna kadar destekcisiyim:)

İnşallah der o zaman kuzu ya isterim gitmeyi de

Aaaaa ben orda okudum desem canım tamda Söğüt deeee

Peki yemekleri istedikeri kadar yiyebiliyorlarmıymış. Pazar günü akşam yemeğinde 3 tane patates 1 tane köfte 1 tane mandalina vermişler şaka gibi ya böyle şey olur mu

+1 diyoruuuuum
Canım mıktar olarak sormadım ama doyuyorum sıkıntı olmuyo dedı .erkek bunlar bıde okdr az yemekle nasıl doysunlar yazıktır hıc acımıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…