- 14 Ekim 2014
- 841
- 147
- 48
Ben de ben deeeeee +1 daha.. Bnm sevdiceğim de kötü dedi yemeklere dışardan yiyoruz dediPeki yemekleri istedikeri kadar yiyebiliyorlarmıymış. Pazar günü akşam yemeğinde 3 tane patates 1 tane köfte 1 tane mandalina vermişler şaka gibi ya böyle şey olur mu
+1 diyoruuuuum
Egıtımden dolayı bence ya 15 dk ara veryrz demıstı dun ama ıste gecıp hemwn arayamazlarkı
Evet canım aynen baya küçük bir yer hemdeÖyle miii. Nasıl bir yer küçük ve cok soğuk diyolar ya
Ay sıkıldımmmmmPeki yemekleri istedikeri kadar yiyebiliyorlarmıymış. Pazar günü akşam yemeğinde 3 tane patates 1 tane köfte 1 tane mandalina vermişler şaka gibi ya böyle şey olur mu
+1 diyoruuuuum
Tabii daha büyük hem orası bence de öyledir yani ne biliyim ki umarım alisir zorlanmaz içime büyük bir şey oturdu şimdiEvet canım aynen baya küçük bir yer hemdeEvet ayazı meşhurdur oranın ama askeriyesi rahattır ya öyle sıkmaz.Aslında Bilecik teki askeriye daha zor desem canım orası baya sıkı iki arkadaşım orda yapmıştı ordan biliyorum
Aynen canım tarih yakın bi de yemin töreni 28 snde yani o yüzden boş bırakmazlar
Akşam bari ararsa şükür derirum
Ayyy aradı askım 5 dk konustuk:) egıtımden yogunarmıs.onun sesı yettı dersıme gecebılırım:)
aa canim benimkide yemekhanede bugun :) beraberler demek senin sevgilinle :)canım dün aynısı banada oldu akşam ararım dedi aramadı ama sabah aradı bugün benimkinin koğuşunu yemek haneye vermişler ölelikle araya bildim dedi iki dk. konuşup kapattık.. dün sanırım komutanın çıkmayın dedği bi yere çıkmışlar o yüzden komutanda yarım saat konuşma yapıp kimsenin bi daha koğuşundan çıkmasına izin vermemiş 6-7-8. koğuş öyleydi dedi. o yüzden arayamamıştır sen sıkma canını, derslerini ihmal etme ... yine haberlerini aldıkça yazarız birbirimize :)
Aynen canım büyük olduğu için alışır ama ya gözü açıksa hiç birşey olmaz :) Söğüt de askerlerin yapabiliceği fazla birşey yok küçük askeriyesi ondan belki de. Bilecik merkez daha kalabalıktır canım alışınca o da rahatlar :) En azından bizimki gibi olmaz benimki Ankarada 1 bölükte 600 kişi var diyorTabii daha büyük hem orası bence de öyledir yani ne biliyim ki umarım alisir zorlanmaz içime büyük bir şey oturdu şimdi
Ayyy aradı askım 5 dk konustuk:) egıtımden yogunarmıs.onun sesı yettı dersıme gecebılırım:)
Henuz aramadi benimkide kuzum dun firsat bulup oglen aramisti ama bugun aramadi.. Aksama ararlar insaAllah:)Evet canım dun aksam aradı yogunuz baya dedı .senınkı aradımı xanım bugun
Bizim ki bilir işiniAynen canım büyük olduğu için alışır ama ya gözü açıksa hiç birşey olmaz :) Söğüt de askerlerin yapabiliceği fazla birşey yok küçük askeriyesi ondan belki de. Bilecik merkez daha kalabalıktır canım alışınca o da rahatlar :) En azından bizimki gibi olmaz benimki Ankarada 1 bölükte 600 kişi var diyor
Bizim ki bilir işinio yönden içim rahat zaten .. kalabalikmiss evet ama inşallah rahattır yine de askerin
1.30 gibi ararım demişti ama müsait olmadı heralde canm akşam arar artık ... Bak hepimizinkinin arayamadığı durumlar olabiliyor...keyiflerinden değil kiiSelam kızlar Nasılsıniz dub benim için yazdıklarınızi okudum tek tek hepinize desteğiniz için teşekkür ederim elimde değil napym. . Hani cok sıra vardır telefon yoktur ariyamiyordur diyoruz ya cok sıra olanlar içinden biride o olabilir di aslında neyse bugün de haber yok hiç sizin askerleriniz aradi mi..
Kızlar siteyi sürekli takip ediyordum ama sevdicegimi asker e yolladiktan sonra daha da sıkı takipçisi oldum o yüzden üye olup dertlesmek istedimbende katılabilir miyimmmmm?
aaa öle mi seninki kaçıncı koğuştydıaa canim benimkide yemekhanede bugun :) beraberler demek senin sevgilinle :)
Selam canım iyiyiz sen nasılsınSelam kızlar Nasılsıniz dub benim için yazdıklarınızi okudum tek tek hepinize desteğiniz için teşekkür ederim elimde değil napym. . Hani cok sıra vardır telefon yoktur ariyamiyordur diyoruz ya cok sıra olanlar içinden biride o olabilir di aslında neyse bugün de haber yok hiç sizin askerleriniz aradi mi..
Canim ferah tutsamda olmuyor işte yiyip bitiriyorum kendimi.. ne ypym senn askernde dun aramadi mi bugunde aramassa eğer cildirirm artk ne zaman teslm olmstiSelam canım iyiyiz sen nasılsınolabilir canım çok yoğunlardır gönlünü ferah tut sen Benimki de aramadı bi pazar günü görüştük o kadar
Dunde aramadi bugunde arayamacak sanrm bir dakika ya bile raziydim1.30 gibi ararım demişti ama müsait olmadı heralde canm akşam arar artık ... Bak hepimizinkinin arayamadığı durumlar olabiliyor...keyiflerinden değil kii
Cnmm bnmmmm bnmkide aramadi ama dun dedikiii birakmiyolar bizi arayamiyorum oyuzden askm dedi.. Emin ol ya tlf bozuk falandir yada onlarida birakmiyolardir kusum:) ama inaniyorum bu aksam ariycak seninki:)Selam kızlar Nasılsıniz dub benim için yazdıklarınızi okudum tek tek hepinize desteğiniz için teşekkür ederim elimde değil napym. . Hani cok sıra vardır telefon yoktur ariyamiyordur diyoruz ya cok sıra olanlar içinden biride o olabilir di aslında neyse bugün de haber yok hiç sizin askerleriniz aradi mi..
Canm Hosgeldnn aramıza :)Tabii daha büyük hem orası bence de öyledir yani ne biliyim ki umarım alisir zorlanmaz içime büyük bir şey oturdu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?