• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Aman ii ol canım :) Biz akşam konuştuk işte yarın 1 - 1 .30 gibi ararım dedi konuşmadık henüz :) Artık eğitim başladığından 9 da arayamıyor artık ..buna şükür:)
amn tek onlar iyi olsunlar artık az konuşmaya razı olcaz, yapcak bişey yok :)

selam kızlaaarrrrrr :) nasılsınızzzz :KK24:
Hoş geldin canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
1 hafta yeterdi aslında zaten yeterince ayrı kalıcaz ya :KK43::KK43:
Ben kendim trene atlar giderim aslında kuzum ama babası benle gelsin diye tutturusa hiç bilmiyorum nasıl olur :KK43::KK43:
Evet bize göre de yeterdi aslında ama saçma saçma kurallar işte:KK14:
Onlarla gidersen daha iyi olur canım ya yalnız başına bilmediğin bi yer zor olur

bende iyiyim @lunna sizlerinde iyi haberlerini aldkça dahada iyi oluyorum... bu arada daha önceden yazdım sen okudun mu bilmiyorum ama ben ankaradayım gelme durumunuz fln olursa yada başka yardımcı olabileceğim şeyler söyle mutlaka elimden gelen herşeyi yaparım :)

bende iyiyim tatlım sanki bugün biraz daha alışmış gibiyim, daha iyi hissediyorum kendimi :)
Süper canım bende öyleyim :):) Daha da iyi olucaz inşallah :):)
Hoş geldin canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın

Evet bize göre de yeterdi aslında ama saçma saçma kurallar işte:KK14:
Onlarla gidersen daha iyi olur canım ya yalnız başına bilmediğin bi yer zor olur
İşte benimki bi arasa kuzum ona göre ayarlasak gel yada gelme dese iyi olucak hala aramadı ama yaaa :KK14::KK14:

Kızlar siteyi sürekli takip ediyordum ama sevdicegimi asker e yolladiktan sonra daha da sıkı takipçisi oldum o yüzden üye olup dertlesmek istedim :KK61: bende katılabilir miyimmmmm?

Kızlar siteyi sürekli takip ediyordum ama sevdicegimi asker e yolladiktan sonra daha da sıkı takipçisi oldum o yüzden üye olup dertlesmek istedim :KK61: bende katılabilir miyimmmmm?
hoşgeldin canım aramıza , çok iyi yaptın gerçekten burası çok rahatlatıyor insanı birbirimizin dertlerine ortak oluyoruz :) sen nerdensin yarin nerde askerlik yapıo...

Hoşgeldin canım :) sorman bile hata :KK68::KK68:
Ne zaman gönderdin canım nerede askerlik yapıyor o_O Allah tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin :D:D

Merhaba kızlar, benimki de daha aramadı. Ama hep 12.40-12.55 arası arıyor. O yüzden şu an heyecanla telefon bekliyorum

Benim kalbim duracak heyecandan. :) Arayamazsa çok üzülürüm şimdi alıştım her öğle yemeğinden sonra aramasına.
öyle canım alıştığımız saatlerde aramadıklarında kendimizi kötü hissediyoruz ama yinede üzülmek yokkkk.... şimdi arayamazlarsa akşama ararlar inş... :)

hoşgeldin canım aramıza , çok iyi yaptın gerçekten burası çok rahatlatıyor insanı birbirimizin dertlerine ortak oluyoruz :) sen nerdensin yarin nerde askerlik yapıo...

Hosbuldum canım :D .. istanbuldayım sevdicegimde Bilecik sogutte şoför adayı ama ayağında ameliyat olduğu için Bilecik merkeze yollayacaklarmis bu hafta hayırlısı olur umarım ya :KK42:

Hoşgeldin canım :) sorman bile hata :KK68::KK68:
Ne zaman gönderdin canım nerede askerlik yapıyor o_O Allah tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin :D:D

Hosbuldum canım:D amiiinn hepimizi inşallah o_O 5 Kasım da gitti geçen hafta ama bana yıl gibi geldi.. suan Bilecik sogutte ama Bilecik merkez e gidecek bu hafta jandarma ayrıca En Büyük TÜRKİYE

Hosbuldum canım :D .. istanbuldayım sevdicegimde Bilecik sogutte şoför adayı ama ayağında ameliyat olduğu için Bilecik merkeze yollayacaklarmis bu hafta hayırlısı olur umarım ya :KK42:

Hosbuldum canım:D amiiinn hepimizi inşallah o_O 5 Kasım da gitti geçen hafta ama bana yıl gibi geldi.. suan Bilecik sogutte ama Bilecik merkez e gidecek bu hafta jandarma ayrıca En Büyük TÜRKİYE
geçmiş olsun canım ... hakkınızda hayırlı olsun inş. orda dahada rahat eder :)

Yine çok dakik bir arama gerçekleştirdik. :) Sesi gayet iyi geliyordu. Yalnız 3 güne bizi dağıtacaklar. Bir kısım merkeze bir kısım ilçelere gidecekmiş. Ilk 150 kişi sanırım merkeze gidecek dedi. Ben 207. kişiyim o yüzden sanırım ben ilçeye gideceğim dedi. Valla cezaevinde acemilik yapmasından iyidir bence çevre ilçelere gitmek. Eğitim çok hafifmiş burda ama ağır eğitim olsun ona razıyım yeter ki burası olmasın dedi. :) 12 Aralık acemiliği bitecek bakalım nasıl olacak. Zavallım bir dikiş tutturamadı ya. Önce merkeze gitti, ordan cezaevine yolladılar şimdi de yer yok diyip çevre ilçelere dağıtıyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Manisa'da acemiliğini yapanlar, Manisa'nın neresinde yapıyor acaba? Alaşehir'den denizlili şikayetçiydi diye hatırlıyorum. Ama 2 kişi daha Manisaydı onlar neredeydi merak ettim.

Hosgeldin canim:) rabbim tez vakitte kavustursun insaAllah.. Agustosta arkadasimin nisanlisi bilecik sogutte acemiligini yapmisti cok rahat diyodu arkadasim:) gerci merkeze gecms seninki ama umarim rahat olur:)

Yine çok dakik bir arama gerçekleştirdik. :) Sesi gayet iyi geliyordu. Yalnız 3 güne bizi dağıtacaklar. Bir kısım merkeze bir kısım ilçelere gidecekmiş. Ilk 150 kişi sanırım merkeze gidecek dedi. Ben 207. kişiyim o yüzden sanırım ben ilçeye gideceğim dedi. Valla cezaevinde acemilik yapmasından iyidir bence çevre ilçelere gitmek. Eğitim çok hafifmiş burda ama ağır eğitim olsun ona razıyım yeter ki burası olmasın dedi. :) 12 Aralık acemiliği bitecek bakalım nasıl olacak. Zavallım bir dikiş tutturamadı ya. Önce merkeze gitti, ordan cezaevine yolladılar şimdi de yer yok diyip çevre ilçelere dağıtıyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ayy canım yaa o durumda kötü bi düzenini oturtsa keşke daha rahat eder

Back
X