kilo almamak lazım şişgo gelin olmayalım gerçi düğn ne zaman bilmiyorum da yakındır gibi
ahhh ahhh keşkee bizimde yakın olsaa valla 20 kilo bile veririm
tuba canım ğ yokyok en son 2 gün önce konuştuk işte fırsat buldukça arıcakmış ama aramadı aramaz o of offf
ee cnm sanada cok yoktur demiş yaa akrabası yaza yuzuk takarız dıe size
Tamam TubaOlsun bu raddeye gelmeniz bille buyukkk olay sevin bencee ama yemn torenıne mutlaka git kaçırma
geç olsun güç olmasın bebeğim
onun demesiyle olsa keşke be kuzu herşey gökhan da bitio affetmezse bi de gidip başkasyla ayyy söyleyemiyorum bileee aynı köylüyüz akrabalğmz da var düşünemiyorum başkasyla ay Allah ımm yaşatma o günlerii
hemen karamsar dusunme yahuuallah korusun tbıkde onun soyleemesi ile değil ama genede bişeydir sen bakma sevgilne o baya kırılmış yoksa barışmayıp napıcakk seviyooo zamanla affedicek
ya çok istiyorum canım ama bi de gökhan orda ters bişy der hani suradının düşmesi bile yeter bana bi de gökhan ı çıkarcaklarmış evci pazar tekrar teslim olcakmş çıkardktan sonra bursayı gezip yemek yiyip döneriz dedi yengesi orda gökhan ın o durumdan memnun olmadğını görürsem kendimi fazlalık gibi hissederim bütün gün zehir olur
yengesi de öyle diyo sen biraz alttan al yemin e gel başka türlü barışmaz seni görünce yumuşar dayanamz barışır dedi
Canım herşeyı goze almadaan adım atamazsn hıc bıseye yerınde sayarsıno yuzden kendnı hazırla ama snı gorunce dayaanamaz aynen katılıorm yengesıne telefnda kendnı tutabılr kızgınlıkla ınsn ama yuz yuze dayanamaz bıde oyle duygulrn tavan oldugu ortamda
valla kayışı koparmam az kaldı koşa koşa bursa ya gidesim var şu anbana düşün taşın kararını ver dedi 3 kişi gidiolarmış annesi abisi yengesi bakalım bi daha gelio musun derse geliyorum dicem
valla kayışı koparmam az kaldı koşa koşa bursa ya gidesim var şu anbana düşün taşın kararını ver dedi 3 kişi gidiolarmış annesi abisi yengesi bakalım bi daha gelio musun derse geliyorum dicem
bencde git kesinlikle kaçırma fırsat bu fırsat aranız düzelir
düşün taşın demişş bence snın hbaer vermen gerekır gelıyorumm de hemennn ! :) Ne guzeel ya
canım yanlış anlama ama sen zahmet edip oraya kadar gidecen de üstüne ters tepki görecen zor gibime geliyo ama öyle birşey olursa da ona göre yolunu çizersin kıymet bilmeyene kıymet verilmez
Çok çekiniyorum gökhan ın ters tepki göstermesnden
o konuda haklısın ben o kadar şeyi göze alıp gidicem oralara o bana ters bişey yaparsa zaten artık yapcağm bişey kalmaz çokta kırılırım yani yüzsüz gibi hissederim kendimi bütün gün istenmediğim yere gitmiş gibi çok kötü bi duygu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?