355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

sen de haklısın tatlım ama şu an gerçekten onlar çok daha zor günler geçiriolar sen ara tavır yapma bugünler geçer askerden dönünce çıkarırsın acısını

Canımm benmkıde tek cocuk ama annesı demıs seen en cok hergn bhrı ararsın ben ondn ogrenırım ıyımsn dıe :) yanı cnm anlayış gosterıolr bence

valla bilmiyorumda ne bileyim bozuldum açıkcası zıtlaşmanın anlamı yok bidaha da ağzıma almam anneni ara diye koca adam kendi düşünür herhalde

Acaba bende gorecekmiyim boyle anlayisli gunler ohh ne guzel masallah sizlere =))

valla benimkinin annesi de çok iyi kadındır ağzı var dili yok gökhan a hep sakın üzme o kızı deyip duruyomuş köydeyken yolda karşılaştğmzda bana hep gülüyo e tabi ben de ona eve gidip ağzı kulaklarında tuba yı gördüm bana güldü diyomuş

Ne guzel seyler bunlar masallah dahada iyi olsun araniz insallah =))

yok yok bidaha da demem kv sorarsa beni de aramadı derim artık napayım arada kalan ben oluyorumm çünkü bu şekilde tamam anlıyorum psikolojisi bozuk ama bu şekilde davranması üzdüü.. her akşam 7 de arardı ben yatıcam bidaha aramayabilirim iyi geceler demek için bugünde aradı spora gidiyorum dedim kaçta çıkcaksın dedi sekiz bucuk dedim dokuza çeyrek kala aradı nerdesin diye bende çıkmadım giyiniyorum deyince kafada kurdu herhalde

annesiyle aramız iyi de sevdiceğimle kötü of offf

Annesiyle iyi olduktan sonra gerisi gelir sakin merak etme bi insan daha ne isteyebilir ki hersey yoluna girer duzelir bunlarda simdi askerde sen yemin toreninede git burada hepimize sevincli haberler vereceksin emin ol buna =)

Annesiyle iyi olduktan sonra gerisi gelir sakin merak etme bi insan daha ne isteyebilir ki hersey yoluna girer duzelir bunlarda simdi askerde sen yemin toreninede git burada hepimize sevincli haberler vereceksin emin ol buna =)

inşallah canıımm ne güzek konuştuuun inşallaahh

askerı kıbrısta olaan telefon ıcerı nasıl soktunuz hatt oranın hattımı bılgı verırmsnz

Gorumcemde bana soruyor aramadi diyorum aradi desem sanki tavir yapacaklarmis gibi geliyor o yuzden aramadi diyorum herhalde tugceyi aradinmi diye sormazlar :26:

canım direk fotoyu alırlarmı bilmiyorum ama ben foto baskılı takvim gönderdimm ( Gökçem'e burdan selamlar :)) )) bi şansınızı deneyin olmadı cüzdana falan koyar:26:

canım direk fotoyu alırlarmı bilmiyorum ama ben foto baskılı takvim gönderdimm ( Gökçem'e burdan selamlar :)) )) bi şansınızı deneyin olmadı cüzdana falan koyar:26:

direk foto değil direk albüm yapmak istiyorum :)) öyle canım bi deneriz olmazsa dedğin gibi cüzdana artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…