- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
Bugun miskinkigim uzerimde tekrar bnmkinin aramasini bekliyorum telefonun basinda=)Herkez nereede![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun miskinkigim uzerimde tekrar bnmkinin aramasini bekliyorum telefonun basinda=)Herkez nereede![]()
ben buradayım canım malum herkes şafak attırmaya yakın geliyo![]()
Bugun miskinkigim uzerimde tekrar bnmkinin aramasini bekliyorum telefonun basinda=)
ohh sesii çıkanlar olduu saat oldu 9 kaybolmayın bıyere sohbet edelımcanımm bende telefonun başında gene aramasını beklıyorumm ... Yarın doğum günümm sesini duyuyim
![]()
canım şimdiden doğum günü kutlu olsun kaç oluyorsun![]()
Canımm çok teşekkür ederimmTam 23 yaşına basıyorum
![]()
nice sağlıklı mutlu güzel yıllara askerinle tabiki:)
Çooook teşekkür ederim tatlımmm Hepimizz askerlerimizle yaşlanırız inşallllllllahhhhhhhhh![]()
kuzuu iyi ki doğdun nice mutlu senelere sevdiğinle beraber inşallaaah![]()
geldiiim burdayııııııımmm![]()
canım şimdiden doğum günü kutlu olsun kaç oluyorsun![]()
Ayy cnm bnmmm dogum gunun kutlu olsun nice guzel yaslara insallah bi daha hic ayri kalmak zorunda kalmazsiniz sevdiginle =)
Ayy cnm bnmmm dogum gunun kutlu olsun nice guzel yaslara insallah bi daha hic ayri kalmak zorunda kalmazsiniz sevdiginle =)
Canımmmmmmmmmm çoook teşekkür ederim şimdidenn yarın dogum günüm ama olsnşimdiden boyle kutlayalım ztn askerim olmadan hıc bı anlamı yok bgnun
:26: Sevdigimiz adamlarla ınss mutlu seneler yaşarız hepimizz
Gelll tabii yaaa
![]()
güzel bi doğum günü pastası yemek lazım şimdi![]()
güzel bi doğum günü pastası yemek lazım şimdi![]()
ayy kııız deme oyalanmak için kendimi mutfaga atıyorum mutfağı pastaneye çevirdim valla annem delirceksin sen yakında diyo bana![]()