Evet aynen öyle oluyo :)))
Benimkide sabah 6da arıyo günaydın diye:)
ay evet benim nişanlımda arıyo geçen alarm sandım meşgule attım bi fırladım yataktan allah ben naptım diye aradı alarm değilim benim ben diyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkinin nöbetler başlamış bu gece 3-4 nöbeti varmış :) haha yoruluyorlar kolay değil :))
Sizinkiler iyiymiş ilk gittiği gece tuttu nöbet ama iki hafta yok bi daha ddi o da güzel :)Benimkinin nöbetler başlamış bu gece 3-4 nöbeti varmış :) haha yoruluyorlar kolay değil :))
Sizinkiler iyiymiş ilk gittiği gece tuttu nöbet ama iki hafta yok bi daha ddi o da güzel :)
kızlaarrr ben geldimm napıyosunuz bakalımmm çeyize sardım çok fenaa bi dikili ağacım yok evlenicem diye geziniyorum ortalıklardaa hemen çıkıyorum piyasa araştırmasına hemeennn oyalancak bişeyler buldumm :))
Evet canım ya doğru diyon :) askerliği onlar yapıyo nöbeti onlar tutuyo derdini biz çekiyoruz aşk ıste :)boş boşuna ayakta tutuyolar iş yok laf olsn torba dolsun ıste cnm ya![]()
Hirsizliklar artmaya baslamis nobetlerede basliyorlarmis artik bnmki ne zmn tutar bilmiyorum ama grip olmus sesi cok hasta geliyordu yarin revire gidecekmis bugunde disari hic cikmamislar cok yagmur varmis aklimda onda kaldi konustugumdan beri soracaklarimi bile soramadim cok taktım kafama =(((
Evet canım ya doğru diyon :) askerliği onlar yapıyo nöbeti onlar tutuyo derdini biz çekiyoruz aşk ıste :)
canım geçmiş olsun hava değişikliği falan yemekler değişiyo normal artık onlarbgn hepımıznkı kotu desene bnmkıde yrn revire giderm olmadı ddı kıyamam ya![]()
Son olsun inşallah:) konya17 konyalı misin:)ne kadar uzun bu günler ya daha 8 gün oldu gideli.5 ay gecer mi böyle ki kıbrısta telefon sıkıntısıda olacak.bide dün aradı ben çok kötüyüm bitmez bu askerlik diyo ayaklarının altı patlamış.bugün konusamıcaz galiba ve ben sıkılmaya başladım sigarayı artırdım o kadar cok işim olmasına rağmen kolumu kaldırmaya halim yok. ne bahtsızmışım ya tüm görüştüğüm adamlar askerliğini yapmıştı ama hiçbirisini bu kadar sevmemiştim.gittim bunu buldum![]()
bgn hepımıznkı kotu desene bnmkıde yrn revire giderm olmadı ddı kıyamam ya![]()
manisa-kıbrıs.bu arada askerliğin kısalmasıyla ilgili dilekçeler imzalanıyor arkadaşlar ama cok az imza var tbmm de e dilekçeden sizlerde imzalayında sesimizi duyuralım![]()
Kibrista nerede asker burada manisa kibris yolu gozleyen cok var =))
Evet sizinki çok fazla ben amasya van diyen benden başkasını görmedim duymadımaynen ya Acemi manisa merkez usta kıbrıs dıe grup açsaydıkkk keske![]()
aynen ya Acemi manisa merkez usta kıbrıs dıe grup açsaydıkkk keske![]()
Evet sizinki çok fazla ben amasya van diyen benden başkasını görmedim duymadım![]()
Doğru soluyorsun isimiz daha kolay olurdu adamlar orada arkadas olmustur bizlerde burada =)))