• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Evet aynen öyle oluyo :)))
Benimkide sabah 6da arıyo günaydın diye:)

ay evet benim nişanlımda arıyo geçen alarm sandım meşgule attım bi fırladım yataktan allah ben naptım diye aradı alarm değilim benim ben diyo :D sesşyle uyandığım gün daha hızlı ve güzel geçiyo ama sende de öyle oluyomu?

Evet aynen öyle oluyo :)))
Benimkide sabah 6da arıyo günaydın diye:)

benmkıde 7 yda 9 da arıo gunaydn dıe :9::9: birgn ablamla yatıyorz 7 de telefnm caldı uyandıkk benmkıyle konuştk eve geldık ablam anneme dıo içtima vardı anne aradı 7 de dıo dedm napcaksnn ısterse5 de arasınn dıorm :16::16::16::16::16::9:

Hirsizliklar artmaya baslamis nobetlerede basliyorlarmis artik bnmki ne zmn tutar bilmiyorum ama grip olmus sesi cok hasta geliyordu yarin revire gidecekmis bugunde disari hic cikmamislar cok yagmur varmis aklimda onda kaldi konustugumdan beri soracaklarimi bile soramadim cok taktım kafama =(((

kızlaarrr ben geldimm napıyosunuz bakalımmm çeyize sardım çok fenaa bi dikili ağacım yok evlenicem diye geziniyorum ortalıklardaa hemen çıkıyorum piyasa araştırmasına hemeennn oyalancak bişeyler buldumm :))

Aaa ne guzel napiosunki mesela bnmde yapmam gerekiyorr =)))

Hirsizliklar artmaya baslamis nobetlerede basliyorlarmis artik bnmki ne zmn tutar bilmiyorum ama grip olmus sesi cok hasta geliyordu yarin revire gidecekmis bugunde disari hic cikmamislar cok yagmur varmis aklimda onda kaldi konustugumdan beri soracaklarimi bile soramadim cok taktım kafama =(((

bgn hepımıznkı kotu desene bnmkıde yrn revire giderm olmadı ddı kıyamam ya :50:

ne kadar uzun bu günler ya daha 8 gün oldu gideli.5 ay gecer mi böyle ki kıbrısta telefon sıkıntısıda olacak.bide dün aradı ben çok kötüyüm bitmez bu askerlik diyo ayaklarının altı patlamış.bugün konusamıcaz galiba ve ben sıkılmaya başladım sigarayı artırdım o kadar cok işim olmasına rağmen kolumu kaldırmaya halim yok. ne bahtsızmışım ya tüm görüştüğüm adamlar askerliğini yapmıştı ama hiçbirisini bu kadar sevmemiştim.gittim bunu buldum :ssz:
Son olsun inşallah:) konya17 konyalı misin:)

Back
X