Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana az önce yazdığım konuda biri bilgi versin lütfen kızlaaar yemin töreninden snra direk usta birliğine mi gidilio nasıl olcak ??
Hayır önce izine gelir ordan usta birliğine
walla canım biz daha onu bilemioyoruz maalesef ama benim duyduğum usta yeri ile acemilik arasında uzaklığa göre 2-3 gün izin veriyorlarmış sanırım birde aileden biri almaya giderse evci çıkma olayı da oluyormuş
bana az önce yazdığım konuda biri bilgi versin lütfen kızlaaar yemin töreninden snra direk usta birliğine mi gidilio nasıl olcak ??
walla canım biz daha onu bilemioyoruz maalesef ama benim duyduğum usta yeri ile acemilik arasında uzaklığa göre 2-3 gün izin veriyorlarmış sanırım birde aileden biri almaya giderse evci çıkma olayı da oluyormuş
canım esimin dediğine göre komutan onlara 29unda yemin töreniniz var ve aileniz gelirse evci izni veriyolar cuma cumartesi ve pazar teslim olacak geri birliğe ondan sonra eğitime bi hafta daha devam ediyolar ondan sonra kuralarla gidecekleri yerler belirleniyormus. esim aydında yapıyor benim sizleri aydının ilcelerine dagıtırız demis usta ve acemilik aydında yapacak esim ve bildiğim kadarıyla usta birliğine girmeden izin kullanamz
bulacak elbet sabret onun için değer diyorsan zaten iş bitmiştir. bak ben asla askerliğini yapmamış biriyle çıkmam diyordum ama gel gör ki çok güzel beklicem sorun mu ediyorum hayır... içini ferah tut ailen ne istedi öncelikle iş mi o da hallolur. başta bizimkilerde dedi evi falan olsaydı iyiydi falan bi ton şey şimdi gitsin gelsin işini kursun gerisi önemli değil çünkü nasıl mutluyum ve biri için beklioyorum gördükçe anlıyorlarki bu çocuk gerçekten başka..
doğrudur ya bende kulaktan dolma bilgilere sahibim bizimki daha gitmedi aralık grubunda gtck o yüzden pek bilgimiz yok![]()
Yaa kizlar ben simdi tam olarak anlayamadim bnmkisi manisada acemi usta birligi kibrista yapacak yemin toreni 29nda bnde torene gideceim toren bittikten sonra istanbula gelecek deilmi orada kalmayacak? :26:
canım bildiğin bi örnekle cevaplayayım sizin öyle olurmu bilmem ama benim dayım kayseride yaptı acemi birliiğini yanına gittik evci izne cıktı ıkı gunlugune pazar teslim oldu yine kayserideki birliğine bildiğiim kadarıyla acemi birliklerinde bi hafta kaldıktan sonra gider usta birliğinee
Himm anladim cnm saol ama bnm kafam karisti cunku ucak bileti ayin 2sine alindi o gun kibrisa teslim olmasi gerekiomus ama sadece ben gidersem simdi evcil cikaramiyormuyum o kibrisa nasil gidecekki :26: ayy kafam cok karisti cokta ozledim zatn daha bi hafta gecti zaman gecmek bilmiyorrr
rica ederim canım eger soyadlarınız birse cıkabılırsınız tabi ..
baska turlu cıkarmazlar evci izne diye biliyorum canım ben :/ inan bende aynı durumdayım 15 dk knsuuyoruz bana 1 dk gibi geliyor sanki 1 yıl olmus görmeyeli cok özledimm![]()
ya canm iş değilki bi tek.. annemle dün yine konuştuk.. ii bi işi olacak dedi ve ben kızımı kiralarda süründürmem evi olacak dedi... gerekirse bekleriz ev alana kadar dediee bunun bi de yaklaşık 20000 tl lik takısı var annemn istediği çok boğuluorm düşününce.. yoksa vermezmi işi olunca verr ama burnumdanda getirilir. bi annem deil bu işe halam ve teyzelerm de yorum yapıp söz sahibi
![]()
Aslinda onun çıktığı evci izin olmuyor sanirim yol izni olmasi gerekiyor aksam aradagi zaman bi sorayim ama oda bilmiyordur kesin bnde cok ozledim bugün hic iyi degilim zaten sabah ariyor sesiyle uyaniyorum sukurler olsun cok iyi gunde 3 defa arayabiliyor ama yinede yetinemiyorum Allah sabir versin hepimize =(
Yaa kizlar ben simdi tam olarak anlayamadim bnmkisi manisada acemi usta birligi kibrista yapacak yemin toreni 29nda bnde torene gideceim toren bittikten sonra istanbula gelecek deilmi orada kalmayacak? :26:
yok canım yemin töreninden bi hafta sonra usta birliğine geciyorlar, 1 haftalık egitimleri daha varmıs cünkü
cnm aynen oyle cıkıolarrr![]()