- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
- 73
evet bugün de geçti! biliomsn asker yolu bekleyip sabreden cennetlikmiş bügün öğrendm :))
Bebeğim seninde yeni şafağını kutlarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bugün de geçti! biliomsn asker yolu bekleyip sabreden cennetlikmiş bügün öğrendm :))
benim kocam dayanamıyor arıyo hergün. bazen cepten bazen iş yerınden.
meo sanırım ben iki katı sabretmek zorunda kalacağım. kesin değil emin değilim ve hamile olabilirim.
şaşırsam mı üzülsem sevinsem bilemedim.![]()
Tatlımmmmmmmm şukurler olsun hepımız 1 gun daha yaklaştıkkhepimizi kutlarım bebgimm ohh
![]()
meo sanırım ben iki katı sabretmek zorunda kalacağım. kesin değil emin değilim ve hamile olabilirim.
anladım canım benim dur bakalım azıcık görceksin barısıcaksınız hem orda sana daha cok muhtac olcak![]()
yemin törenine kadar kimseye söylemeyeceğim. ozaman kadar zaten kesinleşir. ilk kocama söyleyeceğim. inşallah ankarada benim doğdugum yerlerde.
inşallah cnm inşallah en yakın arkdşyla konuştum gökhanla konuştuktan snra bna seni seviyor ama askerde diye üzülmeni istemiyor sen sınavlarına odaklan bişey düşünme onun kzgnlğı geçer dedi bakalım inşallah düzelrz
yemin törenine kadar kimseye söylemeyeceğim. ozaman kadar zaten kesinleşir. ilk kocama söyleyeceğim. inşallah ankarada benim doğdugum yerlerde.
Şarkılara elveda dedim, özlemimi depreştiriyor![]()
inşallah cnm inşallah en yakın arkdşyla konuştum gökhanla konuştuktan snra bna seni seviyor ama askerde diye üzülmeni istemiyor sen sınavlarına odaklan bişey düşünme onun kzgnlğı geçer dedi bakalım inşallah düzelrz
dinlemeden yapamam :18:
Ben şarkılara elveda dedim bebeğimTavsiye ederim
![]()