• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kuzum gidemedinmi hiç yanına yakın yer falan diyordun ya? neyse salla zaten artık şafak olmuş coni moni kim takar oni buni :)

Gokcem cok yakindi denizlideydi biliyosun ama sari gitmemizi istemedi sen gelip gittikten sonra 3 gun kendime gelemiyorum dedi yeminden sonra gittim yanina donerken cok fena oldu o yuzden dayandim psikolojisi daha onemliydi benim icin bu yuzden gitmedim..bak yaaa sende ogrenmissin artik safak olmus angelina jolide var :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gokcem cok yakindi denizlideydi biliyosun ama sari gitmemizi istemedi sen gelip gittikten sonra 3 gun kendime gelemiyorum dedi yeminden sonra gittim yanina donerken cok fena oldu o yuzden dayandim psikolojisi daha onemliydi benim icin bu yuzden gitmedim..bak yaaa sende ogrenmissin artik safak olmus angelina jolide var :D

Ben de şunu duydum "Şafak demiş çek git bebeğim". Oyyyy çok fena. Bu kelimeleri, terimleri hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum :36:

aa doğru demiştin zaten tatlım kötü oluyor diye aman olsun bak bitti geçti gitti çok şükür...
angelina joli de iyiymiş yahuu Allahımm bir daha duymak istemeyeceğimiz laflar bunlar:)))

gunaydin kizlar
safak dogan gunes :))))))
bitti cok sukur bir saat sonra otobus kalkacak aksamada hayirlisiyla evinde olacak esim
alllah hepimizin esini sevgilisini nisanlisini sag salim aileleeine gelmesini nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydin kizlar
safak dogan gunes :))))))
bitti cok sukur bir saat sonra otobus kalkacak aksamada hayirlisiyla evinde olacak esim
alllah hepimizin esini sevgilisini nisanlisini sag salim aileleeine gelmesini nasip etsin

Allahhımmm 168 gün geçerde bu birkaç saat geçmez ya :)) çok şükür canımm bebişle beraber babayı da karşılayacaksınız bundan sonra çok güzel günler sizi bekler. artık da sıra bizde :1:

Allah'ım sana şükürler olsunn ! :14: :nazar:
Eşim artık "Hür Generaal" :21:
Dağa, taşa, bayıra haykırmak istiyorum kızzlar yok böyle heyecann. Resmen elim ayağım titriyor akşama kadar nasıl dayanıcam bilmiyorumm. Gökçeçim dediğin gibi 168 gün geçiyormuş da şu bi kaç saat geçmek bilmiyor bizee :26:
Darısı tüm askerlerin ve asker yarenlerinin başına inşallah.. Gerçer mi geçmez mi derken bitti bile kızlar, sabrın sonu selamet :16:
Bir kollarıma alsam, sarıp sarmalasam, kokusunu deli gibi çeksem içimee :16: Ayy midem de kelebekler uçuyor resmeenn :1::1:

Dağa, taşa, bayıra haykırmak istiyorum kızzlar yok böyle heyecann. Resmen elim ayağım titriyor akşama kadar nasıl dayanıcam bilmiyorumm. Gökçeçim dediğin gibi 168 gün geçiyormuş da şu bi kaç saat geçmek bilmiyor bizee :26:
Darısı tüm askerlerin ve asker yarenlerinin başına inşallah.. Gerçer mi geçmez mi derken bitti bile kızlar, sabrın sonu selamet :16:
Bir kollarıma alsam, sarıp sarmalasam, kokusunu deli gibi çeksem içimee :16: Ayy midem de kelebekler uçuyor resmeenn :1::1:

kıyamam sanaaa ay ben artık kaskatı oldum özlemekten 4 aydır görmüyorum yüzünü ya ::((

ugtap gozumuz aydin
ben dusunmemeye calisiyorum zaten on dk evde dolanip on dk yatiyorum heyecanda eklendi midem cok fena
gokce ya ruyalarima girdi bebegi soyluyorum anlamiyordu bwnim kocam :))))
sanirim otobuste biraz guzergah degisikligi var gelme saati sarkacak

ugtap gozumuz aydin
ben dusunmemeye calisiyorum zaten on dk evde dolanip on dk yatiyorum heyecanda eklendi midem cok fena

ay bebeği bilmiyor mu? Ne kadar muhteşem bir süpriz olacak

dayanamaz diye soylemedim :)

ugtap gozumuz aydin

aaa bebeği bilmiyordu süpriz olacaktı değil mi:))) oyy ne güzel ya maşallah!!!

hep zaten öyle olur bi terslik çıkar ama olsun geç olsun da gelsin yinede kocacığın

iyi geceler güzelleriiim :16: cok az kaldı kavusmanıza .) bizimde bugun nişan tarihleri konusuldu.bu seferde bi aksilik cıkmazsa haziranda olcak sonunda gibi.Mutlu haberler duymak ıstıyorum artıkkk
gizem süper haber bu kuzum çok sevindim:16::16:
Heyecandan uyku namina bisey yok gozlerimde yarin sevdigime kavusuyorum sonunda! 167 gunde yalnizca 2 kez gordum nisanlimi ki aramizda askerini hic gormeyenlerimİzde vardi..gitti mi gidicek mi neresi cikti yemin toreni plakalar derken bitti yarendaslarim bu gece benim en uzun gecem artik..

hülyacığım bitirdik şaka maka ya bu nasıl oldu hala anlamıyorum daha yeni konşuyordk kasım da gidecek falan süper bir şey bitiş olması:1::1:

midee ahh o mide mahvoldum ya daha cumaya kadar da çekeceğim bu mideyi şu anda sevdiğini sarıp sarmaladın kiiii :16::16:

atarsa 02:72::72:

kocam saatler once geldi ama hala annesinde cok heyecanliyim cok

vay be çoğumuz şafak doğan güneş dedi :19: 167den bugünlere geleceğimiz hayal gibiydi ama şükür hayal gerçek oldu bizmde kaldı 3 günümüz.biliyosunuz eşim bana süpriz yapacakken ben ona yapacağım cuma sabahı ankarada onu karşılayacağm çok heyecanlıyım perşembe gece olsunda artık yola çıkayım

kocam simdi geldi benim gidip gormek ziyaret etmek bambaska evine gelmesi bambaskaymis
bebis heyecandan tepki veriyo :)))
allah herkesi sevdigine kavustursun saglikla
canim seninde uc gunun su olsun aksin insallah

kocam simdi geldi benim gidip gormek ziyaret etmek bambaska evine gelmesi bambaskaymis
bebis heyecandan tepki veriyo :)))
allah herkesi sevdigine kavustursun saglikla
canim seninde uc gunun su olsun aksin insallah

cnm bnm gözn aydın hadi takılma sen burda kocişinle ilgilen :34:
bebişi sölemişsindir galba eminim hem sana kavuşmann heyecanı hemde o güzel haberin heyecanı çok mutlu etmiştir eşini :49:

Kizlarr ben geldimmm sarima kavustum bugun geldi cok sukur sag salim hepimizin gozu aydin safagi azicik kalanlarada simdiden hayirli tezkereler aglayamadim yani sevincimi nasil ifade edecegimi sasirdim ama her yerim agriyor suan sanirim 6 ay nasil kastiysam kendimi rahatladigm bittigi bu sekilde cikiyor :))

Back