hiç mi çıkmıyor çarşıya benimki 3 hafta çıkamadı seçimler yüzünden çok zorlandı gerçekten Allah yardımcınız olsun ikinizin de bekleyene de kolay değil ki ama geçiyo bitiyo bu sıkıntılar![]()
Hayir hic cikmiyor carsi iznine izin vermiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç mi çıkmıyor çarşıya benimki 3 hafta çıkamadı seçimler yüzünden çok zorlandı gerçekten Allah yardımcınız olsun ikinizin de bekleyene de kolay değil ki ama geçiyo bitiyo bu sıkıntılar![]()
Hayir hic cikmiyor carsi iznine izin vermiyorlar
hadi ya neresinde van ın![]()
Van ozalpta yapiyor cnm
haklisin cnm sizinle konusmak iyi geldi arkadaslarimla konusuyorum anlamiyorlar beni cok dusunceciz ilgisiz psikolojisi bozulmaz rahatir fln diyorlar benimle ayni seyleri yasayanlarla konusmak iyi geldiondandır o zaman gerçekten psikolojileri bozuluyor ya ne demek hiç çarşı yok anlayışlı davran canım sen![]()
haklisin cnm sizinle konusmak iyi geldi arkadaslarimla konusuyorum anlamiyorlar beni cok dusunceciz ilgisiz psikolojisi bozulmaz rahatir fln diyorlar benimle ayni seyleri yasayanlarla konusmak iyi geldi
hepinize selam canlarımm benim sarı normalde yarın gece gelicekti ama bi aksilik oldu ve pztsi sabah çıkıcak yani şafak atarsa 01 Adana!!!
neler neler yaşadık hatırlıyomusunuz.. her gece burada toplanırdık birbirimize destek olurduk, sevdiğimiz yanımızda değildi ama burada onların eksikliğini en aza indirecek dostlarımız vardı. Birbirimizi belki hiç görmedik yüzyüze gelmedik ama yazdığımız tek kelime ile halimizin kötü olduğunu anlayıp kendi askerimizde hala aramamış olsada olsun arar sen uyuma bekle işi vardır müsait değildir deyip teselli verdik birbirimize..167 ile 6 Kasımdan itibaren saymaya başladık Kıbrısta, Vanda, Kastamonuda, Denizlide, İstanbulda ve aklıma gelmeyen birçok şehirde askeri olan var mı diye tabiri caizse haykırdık buradan..Kaderde asker yolu beklemekte varmış dedik bekledik evet başımız dikti çünkü biz yarendik biz asker beklemenin gururunu sonuna kadar yaşadık hasretimizle.. Gizemle Ecrine bize yol gösteren her zaman yanımızda olan arkadaşlarımıza nasılda özenirdik burada onlar için şafak doğan güneş dedik ve şimdi biz 353. Kısa dönem Kasım grubu asker yarenleri bana yarın gece uyku yok çünkü askerim pztsi sabah burada.. bize bundan sonra ayrılık yok çünkü askerim artık hep yanımda.. Baharımm dün gece gelemedim senin için şafak doğan güneş diyemedim inşallah şuan askerinin yanındasındır herşey yolundadır.. burada kurduğumuz dostlukların ebedi olması dileğimle kızlar hepinizi öpüyorumm
hepinize selam canlarımm benim sarı normalde yarın gece gelicekti ama bi aksilik oldu ve pztsi sabah çıkıcak yani şafak atarsa 01 Adana!!!
neler neler yaşadık hatırlıyomusunuz.. her gece burada toplanırdık birbirimize destek olurduk, sevdiğimiz yanımızda değildi ama burada onların eksikliğini en aza indirecek dostlarımız vardı. Birbirimizi belki hiç görmedik yüzyüze gelmedik ama yazdığımız tek kelime ile halimizin kötü olduğunu anlayıp kendi askerimizde hala aramamış olsada olsun arar sen uyuma bekle işi vardır müsait değildir deyip teselli verdik birbirimize..167 ile 6 Kasımdan itibaren saymaya başladık Kıbrısta, Vanda, Kastamonuda, Denizlide, İstanbulda ve aklıma gelmeyen birçok şehirde askeri olan var mı diye tabiri caizse haykırdık buradan..Kaderde asker yolu beklemekte varmış dedik bekledik evet başımız dikti çünkü biz yarendik biz asker beklemenin gururunu sonuna kadar yaşadık hasretimizle.. Gizemle Ecrine bize yol gösteren her zaman yanımızda olan arkadaşlarımıza nasılda özenirdik burada onlar için şafak doğan güneş dedik ve şimdi biz 353. Kısa dönem Kasım grubu asker yarenleri bana yarın gece uyku yok çünkü askerim pztsi sabah burada.. bize bundan sonra ayrılık yok çünkü askerim artık hep yanımda.. Baharımm dün gece gelemedim senin için şafak doğan güneş diyemedim inşallah şuan askerinin yanındasındır herşey yolundadır.. burada kurduğumuz dostlukların ebedi olması dileğimle kızlar hepinizi öpüyorumm
Pazartesi bitecek bizim şafakta, lakin yanıma perşembe gelecek o kadar çook gün var gibi geliyor ki![]()
canımmm benimmmm bitiyor ve geriye döndüğümzde neleri aştık biz dimi artık bundan sonra yeni bir hayat başlıyor sizin için sırada düğün var
sonrada sıra bizde inşallahhhhh size depük zamanııı artıkkk![]()
cnm arkadaşım hülyacm o kadar içten yazmışsın ki duygularını okurken tuhaf bir his kapladı içimi sevinç mi desem üzüntü mü desem neler yaşadık biz burda neler paylaştık.iyiyi kötüyü kimseye anlatamadıklarımızı özlemimizi herşeyiiii.ben iyi ki burda sizleri tanımışım diyorum o zor günlerimizde beraber olmasaydık birbirimize destek vermeseydik belki çok daha zor atlatırdım eşimsiz günleri.ilk aylar sabahlara kadar uyumadığımı bilirim gece 3lere kadar çoğumuz burda dertleşirdik neden çünkü kimsenin gözüne uyku girmiyordu. onlarsız hayat zordu kısaca ama asker yolu beklemek insana ayrı bir güç veriyormuş bunu anladım ve hayata daha güçlü bir kadın olarak devam etmenin gururu var üzerimde.şimdi artık şafak doğan güneş demeyi bekliyorum. son 5 günüm var. şafağı doğan güneş olan arkadaşlarım sizleri canı gönülden tebrik ediyorum hepinizin gözü aydın...daha yazacaktım ama oğluş uyandı tekrar gelirim öpüyorum![]()
Bugun buraya giripte, nisanlimin askerden donmesine 2 gun kaldi etiketini gorunce bi tuhaf oldum ve icimden gelenleri yazdim kuzumm beniimm evet bende de var o uzuntu desem degil heyecan zaten var boyle degisik tatli bi duygu icerisindeyim Allahim cok sukur bize bugunleride gosterdi darisi tez zamanda bizden sonrakilere ins :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gokcem daha dun gibi degil mi seninle burada ilk tanismamiz? Takvim yaptirmistik hatirliyomusun takvimde ustu cizilecek son 1 gun kaldi simdi..zaman gercekten akip gidiyormus.. Evet evet hadi bizi gonderin artik sira bi an once size ve sizden sonrakilere de gelsin ins :))
iyi geceler güzelleriiimcok az kaldı kavusmanıza .) bizimde bugun nişan tarihleri konusuldu.bu seferde bi aksilik cıkmazsa haziranda olcak sonunda gibi.Mutlu haberler duymak ıstıyorum artıkkk
iyi geceler güzelleriiimcok az kaldı kavusmanıza .) bizimde bugun nişan tarihleri konusuldu.bu seferde bi aksilik cıkmazsa haziranda olcak sonunda gibi.Mutlu haberler duymak ıstıyorum artıkkk
Bugun buraya giripte, nisanlimin askerden donmesine 2 gun kaldi etiketini gorunce bi tuhaf oldum ve icimden gelenleri yazdim kuzumm beniimm evet bende de var o uzuntu desem degil heyecan zaten var boyle degisik tatli bi duygu icerisindeyim Allahim cok sukur bize bugunleride gosterdi darisi tez zamanda bizden sonrakilere ins :))
aynen tatlım yaaa hep derlerdi kısa dönem hemen geçer biter ben inanmazdım yok artık derdim ama hakikaten öyleymiş geriye dönüp bakmadan bundan sonrası bizim için olacakiyiki tanımışım sizi , seni kader arkadaşlarım benim
oohhh sonunda gizoşcan yaaa çok mutlu oldum![]()
Gözünüz aydın
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin![]()