• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlar dün giremedim ama bugün şafak doğan diyen arkadalar var ve burası yine de sakin olmadı şimdi:20::20:

06 Ankara :32::32:

kızlar dün giremedim ama bugün şafak doğan diyen arkadalar var ve burası yine de sakin olmadı şimdi:20::20:

aynen yaaa son günlerde burasının yıkılacağını hayal etmiştim hep ama kimse yazmıyor sanırım gündüz olduğu için herkes işte güçte akşamdan itibaren kopmaya başlar herkes.

bu arada şafak 45 Manisa'ya selam olsun :72:

oglene kadr bişeyım yoktu ama hava kararınca acaipp bi heyecn oldu ınanamıorm yarn sade ve sadece aramzda 10 dklık msfee olacak hepsı bitti o korkarak yolladgmzz yerden kurtuluyoruzz sabah 7.10 da ucagı kalkıcak oradan ve istanbullllllllllllll çok frklı bişiymş ciddn :52::52::52::52::53::16::72:

hehehee zaten onlardan öğrendiğimiz bu tabirleri bir yere yazsak kitap olur :))) ayyy ne güzel ya sizinkiler gelsin de sıra bizimkilere gelsin artık :1::1:

çok haklısın cnm :) ahhh bu işler hep sırayla bizde bizden öncekilere öle demiştik ama bak bitiyor işte çok şükür bizden sonrada siz kavuşcaksınız sevdiklerinize

Ve ve ve sabirsizlikla beklenen şehirdeyiz 01 ADANAAAAA yuppiiii cok heyecanlıyım kızlar yazarken bile çığlık atasim geliyor. Cok şükür allah a bugunleri gördük.

En buyuk general hurgeneral :)))

ayyyy harika bir şafak :nazar:
allahım bizimde az kaldı gelsin artık kocişimmm :19:

ayyy ewet bu gece ve yarın gece lütfen herkes gelsinnn burası düğün yeri gibi olsun

aynen yaaa son günlerde burasının yıkılacağını hayal etmiştim hep ama kimse yazmıyor sanırım gündüz olduğu için herkes işte güçte akşamdan itibaren kopmaya başlar herkes.

bu arada şafak 45 Manisa'ya selam olsun :72:

EWET HERKES BURDA OLMALI BU GECE

Kızlaar çok şükür bugünleree :72: Plakalar bile uzak gelirken, şafaklarımız doğan güneş olmaya başladııı :) :32::21:
Şaka gibi, masal gibi geliyor insana ama bitiyor sonunda!! İlk günlerimizi hatırlıyorum da ne kadar zor, ne kadar karamsarlıkla, hüzünle doluydu.. Hele bizim için öyle zor bir süreçti ki.. Her günüm onsuz ayrı bir dert, ayrı bir stresti.. Resmen onsuz kolum kanadım eksik gibi hissettim. Her şey onsuzken daha da üstüme geldi sanki.. Hele o ilk ay telefon başında beklemeler.. Ha aradı ha arayacak. Ama çok şükür ki tüm kabus dolu günler bitti sayılır artık :16: 5,5 aydır ektiğimiz sabrımızın meyvesini toplama vakti artık ! Onsuz geçirilen her günün acısını çıkarma vaktii :)
Zordu, hiç kolay değildi belki ama inanın ki iyi ki yaşamışız diyorum bazen, iyi ki yaşamışız ki birbirimizin kıymetini, değerini, sevgilerimizin büyüklüğünü daha iyi anlayabilme fırsatımız oldu. İyi ki yaşamışız ki asker yareni olmanın haklı gururunu yaşabildik. Ve iyi ki yaşamışız ki sizin gibi birbirinden güzel insanlarla tanışma fırsatım oldu :16: Rabbim bu güzel dostluğumuzu, arkadaşlığımızı bir ömür sürdürmeyi nasip eder inşallah :) Daha birlikte nice nişan, düğün, bebişş şafakları sayarız :16: ve en önemlisi bir daha hiç ayrılık yüzü görmeyizz :14::14:
Bizim daha şafağımız 2 :72: :nazar:
Şafakları DOĞAN GÜNEŞ olan arkadaşlarım, inşallah yarın sevdiceklerinize öyle bir kavuşun kii Rabbim bir daha hiç ayrılık göstermesinn :nazar::14:

Kızlaar çok şükür bugünleree :72: Plakalar bile uzak gelirken, şafaklarımız doğan güneş olmaya başladııı :) :32::21:
Şaka gibi, masal gibi geliyor insana ama bitiyor sonunda!! İlk günlerimizi hatırlıyorum da ne kadar zor, ne kadar karamsarlıkla, hüzünle doluydu.. Hele bizim için öyle zor bir süreçti ki.. Her günüm onsuz ayrı bir dert, ayrı bir stresti.. Resmen onsuz kolum kanadım eksik gibi hissettim. Her şey onsuzken daha da üstüme geldi sanki.. Hele o ilk ay telefon başında beklemeler.. Ha aradı ha arayacak. Ama çok şükür ki tüm kabus dolu günler bitti sayılır artık :16: 5,5 aydır ektiğimiz sabrımızın meyvesini toplama vakti artık ! Onsuz geçirilen her günün acısını çıkarma vaktii :)
Zordu, hiç kolay değildi belki ama inanın ki iyi ki yaşamışız diyorum bazen, iyi ki yaşamışız ki birbirimizin kıymetini, değerini, sevgilerimizin büyüklüğünü daha iyi anlayabilme fırsatımız oldu. İyi ki yaşamışız ki asker yareni olmanın haklı gururunu yaşabildik. Ve iyi ki yaşamışız ki sizin gibi birbirinden güzel insanlarla tanışma fırsatım oldu :16: Rabbim bu güzel dostluğumuzu, arkadaşlığımızı bir ömür sürdürmeyi nasip eder inşallah :) Daha birlikte nice nişan, düğün, bebişş şafakları sayarız :16: ve en önemlisi bir daha hiç ayrılık yüzü görmeyizz :14::14:
Şafakları DOĞAN GÜNEŞ olan arkadaşlarım, inşallah yarın sevdiceklerinize öyle bir kavuşun kii Rabbim bir daha hiç ayrılık göstermesinn :nazar::14:

ağlatacaktın az kalsın tatlım beni :(( kesinlikle haklısın isyan ettim bir çok kez Allahım neden biz tanışmadan önce yapıp bitirmediki askerliğini bekliyorum böyle diye ne yalan söyliyim. ama bir yandan da eğer bu ayrılık olmasaydı onu ne kadar çok sevdiğimi ve benim için aslında ne kadar değerli olduğunu,yanımdaki varlığının kıymetini asla anlayamayacaktım... askeriyenin bizlerden çaldığı 5,5 ayın acısını çıkarmaya başlayın artık sonrada biz çıkaracağız :1::1: iyiki hepinizi tanımışım canlarm bizden önceki dönemdekiler bebek muhabbetlerine başlamışlar bile inşallah bekar olanlarımız isteme,nişan,evlilik heyecanlarımızı , evli olanlar da bebiş heyecanlarımızı burada yine birbirimize anlatıcaz ve "vayy be nerden nereye" diyeceğiz:16::16:

Safak mi oda neee. Safak DOGAN GÜNEŞ allahim gecti bitti cok şükür. Bilgisayar başında neresi diye gecirdigim dakikalar ilk yola çıkışın telefonun kapali sinyali ilk araman ne günler gecirdik. Şimdi sanki dün gibi yasarken yıl gibiydi. Acemi birliginden ayrılırken kendimi tutamayip salya sumuk oluşum. Zor geçti bazen ozellikle son günler gecmedi bitmedi. Simdi yarin gece bitiyor sonsuza kadar van a elveda :)) bu sefer gelenler seni alip dönecek.

Cok seyler yazasim geliyor ama kelimeleri toparlayamiyorum. Rabbime binlerce şükürler olsun sagsalim yanima gelirsin inşallah. Darisi tüm bekleyenlere

Güneş yarin bizim icin doğuyor Herseyim

Son düzenleme:

cnm cok gzl yazmışssın hersey gonlunce olssn senındee :16::16::16::16::16::16:

Kızlar o kadar güzel yazmışsınız ki. Hepsini hepsini yaşadık burda asker yarenleri olarak. Allahım ne zor günlerdi. Bir ara tüm duygularımı kaybettim, işte o zaman ne yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. İnanın bir süre konuşmasak da kendimi toparlayayayım diye bile düşündüm. Ama ona bu durumu anlatamazdım. Orda bana ihtiyacı var dedim ve kendimi toparladım. Yine ben de ona dayandım ve atlattım. Çok şükür bu günleri de gördük. O kadar az kaldı ki. Gerçek değil gibi.

kizlar benim sozlumde askerde vanda askerlik yapiyor beni surekli arayip mrk ediyordu her konustugumuzda sevdigini ozledigini benimle ilgili hayeller kurdugunu soylerdi ama en son konustugumuzda sesi hic iyi gelmiyordu banada birsey anlatmadi psikolojim bozuldu burda dedi ve son 1 aydir cok soguk bana karsi aradim iki sefer cok soguk konustu ve bidaha aramadim face giriyor arada ama hic birsey yazmiyor bana sadece depresif birseyler paylasiyor buna benzer seyleri yasayanlar var mi aranizda ? haksizlik mi ediyorum aceba arasam mi ? kafam cok karisik

kizlar benim sozlumde askerde vanda askerlik yapiyor beni surekli arayip mrk ediyordu her konustugumuzda sevdigini ozledigini benimle ilgili hayeller kurdugunu soylerdi ama en son konustugumuzda sesi hic iyi gelmiyordu banada birsey anlatmadi psikolojim bozuldu burda dedi ve son 1 aydir cok soguk bana karsi aradim iki sefer cok soguk konustu ve bidaha aramadim face giriyor arada ama hic birsey yazmiyor bana sadece depresif birseyler paylasiyor buna benzer seyleri yasayanlar var mi aranizda ? haksizlik mi ediyorum aceba arasam mi ? kafam cok karisik
Aman arkadaşım dikkatli ol. Onların ordaki hayatı çok zor. yaşadıkları gördükleri bizim hayal bile edemeyeceğimiz kadar kötü. herşey olabilir sakın soğuk davrandı diye kendini geri çekme. destek ol ona. yaşadıklarını anlatamaması çok normal. geçecek de, düzeleceksin de. biz de kötü zamanlar yaşadık. hayallerinizi hatırlat ona. geçmişte yaşadığınız güzel anlarınızı anlat ama ondan çok birşey bekleme. nişanlım anlatıyor anlayışsız eşler, sevgililer yüzünden bütün gece hüngür hüngür ağlayan arkadaşları varmış ve bu insanlar 30 yaşlarında, iyi kariyerli falan. O kadar psikolojileri bozuk oluyormuş ki bazen burdan başka bir hayatımız var mıydı diye sorguluyorlarmış. Nolur destek ol ona.

Aman arkadaşım dikkatli ol. Onların ordaki hayatı çok zor. yaşadıkları gördükleri bizim hayal bile edemeyeceğimiz kadar kötü. herşey olabilir sakın soğuk davrandı diye kendini geri çekme. destek ol ona. yaşadıklarını anlatamaması çok normal. geçecek de, düzeleceksin de. biz de kötü zamanlar yaşadık. hayallerinizi hatırlat ona. geçmişte yaşadığınız güzel anlarınızı anlat ama ondan çok birşey bekleme. nişanlım anlatıyor anlayışsız eşler, sevgililer yüzünden bütün gece hüngür hüngür ağlayan arkadaşları varmış ve bu insanlar 30 yaşlarında, iyi kariyerli falan. O kadar psikolojileri bozuk oluyormuş ki bazen burdan başka bir hayatımız var mıydı diye sorguluyorlarmış. Nolur destek ol ona.

haklisin cnm destegin icin sagol aradim ben iki sefer cok soguk konustu seni seviyorum dedim kapatmam lazim kendine iyi bak dedi kapati , arkadasimda o orda rahat psikolojisi falan bozulmaz dedi sozlum telsiz operatoru gelen giden telefonlara bakiyorda onceden boyle degildi cok ilgiliydi bana karsi demek ki gercekten psikolojisi bozulmus sozlumun

canım benimkide van ersişte yapıyor ama orada ki psikoloji bile yetiyor kimse yanlış anlamasın her yerde zor ama doğu olunca daha da bi zor oluyo kaç kere taciz ateşi açtılar geceleri uyku girmedi gözüme bizim öyle bi sorunumz olmadı aslında ama illa ki farklı davrandığı zamanlar da oldu benim alttan aldığım yumuşattığım zamanlar oldu sen yanında ol destek ol gelecekle ilgili planlarını anlat kendne gelsin çünkü gerçkten zorlanıyorlar çok hemde bizde burada zorlanıyoruz moralini bozma şafağın kaç daha çok mu?

canım benimkide van ersişte yapıyor ama orada ki psikoloji bile yetiyor kimse yanlış anlamasın her yerde zor ama doğu olunca daha da bi zor oluyo kaç kere taciz ateşi açtılar geceleri uyku girmedi gözüme bizim öyle bi sorunumz olmadı aslında ama illa ki farklı davrandığı zamanlar da oldu benim alttan aldığım yumuşattığım zamanlar oldu sen yanında ol destek ol gelecekle ilgili planlarını anlat kendne gelsin çünkü gerçkten zorlanıyorlar çok hemde bizde burada zorlanıyoruz moralini bozma şafağın kaç daha çok mu?
haklisin ben yalnis yapiyorum altan almam lazim askerlik cok zor carsi iznide yok o yuzden cok zorlaniyor safak 183 gelmesine daha cok var :(

haklisin ben yalnis yapiyorum altan almam lazim askerlik cok zor carsi iznide yok o yuzden cok zorlaniyor safak 183 gelmesine daha cok var :(

hiç mi çıkmıyor çarşıya benimki 3 hafta çıkamadı seçimler yüzünden çok zorlandı gerçekten Allah yardımcınız olsun ikinizin de bekleyene de kolay değil ki ama geçiyo bitiyo bu sıkıntılar:31:

Back