• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

şafaklara bak bee :nazar::nazar: yediniz bitirdiniz demek sonunda.Çok mutluyum sizin adınıza .) cok guzel bı yaz olucak sızler ıcın.herkes ıyıdır ınsallah :16:

ayyyy gizoşum nerelerdesin sen özlettin kendini :49:
nasılsın umarım iyisindir cnm
ewet çok şükür bizde bitiriyoruz şimdi hatırlıyorum da sizin şafaklarınızı gördükçe iç çekiyorduk şimdi bizler şafak doğan güneş demek için sabırsızlanıyoruz:21:
neyse arada sırada gel böle cnm bizlerde fazla giremiyoruz...
ara ara bakıp çıkıyorum o kadar seni gördüğüme sevndm ama kib cnm :3:

askerlikten sonra okdar cok sıkıntı sorun yasadıkkı her gun yenı bı dert.yoluna gırmek bılmıyor işler.bende pek gırmıyorum artık ondan.ınsallah sız gelınce askerlerınız cok mutlu olursunuz:nazar: opuyorum hepınızı..

ayyyy gizoşum nerelerdesin sen özlettin kendini :49:
nasılsın umarım iyisindir cnm
ewet çok şükür bizde bitiriyoruz şimdi hatırlıyorum da sizin şafaklarınızı gördükçe iç çekiyorduk şimdi bizler şafak doğan güneş demek için sabırsızlanıyoruz:21:
neyse arada sırada gel böle cnm bizlerde fazla giremiyoruz...
ara ara bakıp çıkıyorum o kadar seni gördüğüme sevndm ama kib cnm :3:

evet gökçeciğim bitiyormuş bende inanamıyorum darısı size inşallah ama ssende böyle olcaksın eminim bitiyo mu bitiyo muymuş aaaa bitiyo:52: hepimiz bu moddayız:9:

inşallahhh tatlımmm walla 2 hazirana kadar her haftasonum dolu neredeyse bir plan yaptım ki zaman çabuk geçsin die:1::1:

Canlar hepinize iyi aksamlarrr ya hala inanamiyorum 1 saat sonra safak atarsa 2 olacak bitirdik binlerce kez sukur olsun kiii :))

Gizoscaan napiyosun nerelerdesin umarim hersey yolundadir gel boyle arada ozletme kendinii :))

Simdiden gozumuz aydin kizlarr safaklarimiz bitiyor bizden sonrakilerinde su gibi gecsin insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canlar hepinize iyi aksamlarrr ya hala inanamiyorum 1 saat sonra safak atarsa 2 olacak bitirdik binlerce kez sukur olsun kiii :))

Gizoscaan napiyosun nerelerdesin umarim hersey yolundadir gel boyle arada ozletme kendinii :))

Simdiden gozumuz aydin kizlarr safaklarimiz bitiyor bizden sonrakilerinde su gibi gecsin insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay bize son uc gun yaa pazartesi aksami iple cekiyorum. iki gunde izin aldim insallah bayagi vakit gecirecegiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

askerlikten sonra okdar cok sıkıntı sorun yasadıkkı her gun yenı bı dert.yoluna gırmek bılmıyor işler.bende pek gırmıyorum artık ondan.ınsallah sız gelınce askerlerınız cok mutlu olursunuz:nazar: opuyorum hepınızı..

ahhh gizoşum hayat hep sıkıntı üzmemeye çalış kendini.emin ol zorluklar insanı daha da güçlendiriyor.
inş hepimiz çok mutlu oluruz yeter ki hayattan zevk almasını bilelim.

kızlarrrr bitiyooorrr askerlik :52::52::21::21:

şafak atarsa 6 haftaya evde kahvaltı :1::1::1:

eşimden öğrendim bugün çok hoşuma gitti hemen sizlerle paylaşmak istedim :1:

neyse hadi herkese iyi akşamlar öpüldünüz :3:

kızlarrrr bitiyooorrr askerlik :52::52::21::21:

şafak atarsa 6 haftaya evde kahvaltı :1::1::1:

eşimden öğrendim bugün çok hoşuma gitti hemen sizlerle paylaşmak istedim :1:

neyse hadi herkese iyi akşamlar öpüldünüz :3:

hehehee zaten onlardan öğrendiğimiz bu tabirleri bir yere yazsak kitap olur :))) ayyy ne güzel ya sizinkiler gelsin de sıra bizimkilere gelsin artık :1::1:

Ve ve ve sabirsizlikla beklenen şehirdeyiz 01 ADANAAAAA yuppiiii cok heyecanlıyım kızlar yazarken bile çığlık atasim geliyor. Cok şükür allah a bugunleri gördük.

En buyuk general hurgeneral :)))

Back